Prijava

proizvodiRoomba 782

360 5.0
cena 569,90 €
Na zalogi
v košarico
Roomba 782 banner
 

O proizvodu

     
 
 

Odlično opremljen model robotskega sesalnika Roomba iz serije 700. V primerjavi z nižjim modelom 776 ima dodatno komfortno upravljanje na dotik, v paketu prejmete tudi navidezni svetilnik, ki omogoča čiščenje sobo za sobo. Tehnična oprema robota vključuje izboljšano adaptivno čistilno glavo, sistem Dirt Detect, zbiralni koš AeroVac 2. generacije, visoko učinkovite dvojne AeroVac filtre in izpopolnjen sistem čiščenja iAdapt.

Ne veste katerega robota izbrati? Klikni za pomoč!

Glavne prednosti Roombe 782

 • Čiščenje vseh vrst tal ter preprog
 • Najpametnejši čistilni sistem in navigacije iAdapt
 • Tristopenjski čistilni sistem
 • Sistem bočnega čiščenja vzdolž vogalov in sten Wall Follow
 • Adaptivna čistilna glava 2. generacije
 • Zbiralni koš AeroVac z veliko kapaciteto 2. generacije
 • Filtracija skozi dvojni AeroVac filter
 • Indikator polnega koša
 • ANTITANGLE sistem, ki preprečuje zapletanje med kable in v rese preprog
 • Akustična in optična detekcija nečistoč
 • Funkcija nastavitve časa čiščenja do 7 dni v tednu
 • Funkcija avtomatskega navideznega zidu s svetilnikom – nadzorovano čiščenje več sob hkrati
 • Funkcija HALO avtomatskega navideznega zidu
 • Profilirani odbijač s počasnim dotikom
 • Senzorji za zaščito pred padci po stopnicah
 • Baterija xLife z 2x daljšo življkensko dobo
 • Polnilna postaja z integriranim napajalnikom

Zakaj izbrati robota od iRobota?

iRobot je ozko specializiran na robotiko, v njen razvoj vlaga večino dobička in ni podlegel skušnjavi, da obrne svojo pozornost na druga področja zaradi boljših četrtletnih poročil. iRobot je nastal iz prepričanja trojice ustanoviteljev (Colin Angle, Helen Greiner in Rodney Brooks), da bo robotika enkrat spremenila svet in način, kako delamo, se učimo, se zdravimo ali čistimo. Že v prvem letu obstoja je iRobot v sodelovanju z NASO predstavil raziskovalnega vesoljskega robota Genghis. Do preboja je prišlo v letu 1998, ko je podjetje iRobot zmagalo in dobilo pogodbo agenture DARPA za razvoj in proizvodnjo taktičnih mobilnih robotov iRobot PackBot.

Prav tistega vsestranskega robota je ameriška vlada leta 2001 po terorističnih napadih na svetovni trgovinski center poslala na reševalno akcijo. PackBot je preučeval tudi kontaminirana območja po nesreči japonske elektrarne v Fukušimi leta 2011. V letu 2002 pa je iRobot vstopil v življenje vsakega izmed nas. Prav v tem letu je prišel na svet prvi robotski sesalnik Roomba. Tri leta kasneje je iRobot prinesel na trg Scoobo in z razvojem robotskih pomočnikov nadaljeval. Zahvaljujoč temu portfelj iRobota danes vključuje nekaj vrhunskih robotov, ki s čiščenjem hiše ali stanovanja in območja okoli njega pomagajo več kot 10 milijonom ljudi po vsem svetu.

Ključne funkcije
iRobot Roomba 782

Inteligentni navigacijski sistem - iAdapt

iRobot Roomba prihaja s preverjenimi sistemi, ki označujejo iRobot kot pravi robot. Seznam se začne z najpomembnejšim – sistem iAdapt. S tem unikatnim sistemom in tehnologijo Roomba preverja svojo okolico 60 krat na sekundo, z uporabo številnih senzorjev in s 40 načini obnašanja se prilagodi še tako specifičnemu prostoru.

Tristopenjski sistem za čiščenje

Tristopenjski sistem za čiščenje omogoča učinkovito in kvalitetno pobiranje smeti, umazanije in večjih delcev. Fini prah filtrira skozi dvojni AeroVac filter. Sočasno se odvijajo vsi trije procesi:

1. Vrteča stranska krtača

Vrteča stranska krtača počisti ob stenah, vogalih in na težko dostopnih mestih.

2. Dve nasprotno vrteči krtači

Roomba za bolj učinkovito čiščenje uporablja dve nasprotno vrteči se krtači, ki delujeta skupaj kot smetišnica in metla, kateri s tal pobereta večje smeti, drobtinice in lase.

3. Vakuumsko sesanje

Vakuumsko sesanje še intenzivneje posesa smeti in jih zbira v košku.

Prilagodljiva čistilna glava druge generacije

Nastavljiva čistilna glava je druga generacija prilagodljivih čistilnih sistemov, ki se samodejno prilagaja različnim talnim poršinam (laminat, preproge, linolej, ploščice).

Roomba 790

Visoko zmogljiv košek za smeti druge generacije

Roomba 782 ima visoko zmogljiv košek za smeti AeroVac 2. generacije, ki sestoji iz dveh AeroVac filtrov in zbira še tako majhne prašne delce. Poleg tega je opremljen z indikatorjem polnega koška za smeti, kateri vam pove, kdaj je treba koš izprazniti.

Akustični in optični senzor za umazanijo

Sistem Dirt Detect 2. generacije s pomočjo akustičnih in optičnih senzorjev zaznava prekomerno onesnažena mesta, katere Roomba intenzivneje čisti.

Časovno programiranje čiščenja

S to funkcijo izberete dan in uro začetka čiščenja robota. Tako lahko Roomba samodejno, brez vaše pomoči in lahko tudi vsak dan ob različnih urah, očisti vaš prostor. Robot je na primer nastavljen za čiščenje tri krat tedensko, kar pomeni, da bo vsak teden ob času, ki ste ga vi izbrali, očistil vaš dom in pustil tla za sabo v brezhibnem stanju.

Značilnosti navideznega svetilnika

Virtualni svetilnik združuje dve funkciji. Lahko ga uporabite kot navidezno steno pri ločevanju prostora ali kot virtualni svetilnik, ki omogoča Roombi da počisti celotno stanovanje sobo po sobo. Ko Roomba zaključi z enim prostorom jo svetilnik avtomatsko spusti v naslednji prostor. Priporočamo uporabo zgolj 3 virtualne svetilnike glede na velikost in kompleksnost prostora.

Za koga?

Za vse, ki imajo večje stanovanje ali hišo in imajo radi čista tla, vendar ne zahtevajo vsakodnevnega čiščenja. Roomba 782 ima vse potrebne funkcije za maksimalno avtomatizacijo sesanja. Komplet nadomestnih dodatkov omogoča dovolj dolgo obdobje delovanja brez potrebe za dokup potrošnega materiala.

iRobot Roomba 790
782

druge pomembne funkcije

ANTITANGLE
Ni-MH baterija
enostaven način upravljanja
kompaktne dimenzije
polnilna postaja
indikator polnega koša
vse vrste talnih podlog
senzorji za zaščito pred padci po stopnicah
program SPOT
enostavno vzdrževanje
profilirani odbijač
premagovanje pragov
Dvojni AeroVac filter
upravljanje na dotik
 
 

ANTITANGLE

iRobot misli na navadno gospodinjstvo, zato je oblikoval tehnologijo ANTITANGLE, ki preprečuje zapletanje in zagozditev med kabli ali resami iz preproge. Ko krtače zaznajo oviro, obrnejo smer vrtenja. Na ta način se robot sprosti in lahko nadaljuje čiščenje.

 

Ni-MH baterija

iRobot napajajo baterije Ni-MH (Nikl-Metal Hydrid). Njihova prednost je, da prenesejo visoke električne obremenitve elektromotorjev robota in medtem ohranijo dolgo življenjsko dobo in enakomerno napetost. Tako lahko robot čisti zelo dolgo časa s popolnoma napolnjeno baterijo. Polnjenje robota upravlja mikroprocesor, ki nadzoruje različne parametre baterije, vključno z njeno temperaturo. S tem se maksimalno poveča njena življenjska doba.

 

enostaven način upravljanja

Roombi ni potrebno določiti načina dela ali trajanja čiščenja. Roomba se vedno odloči sama glede na razčlenitev in velikost prostora, ki ga čisti. Pritisnite gumb CLEAN in Roomba poskrbi za vse.

 

kompaktne dimenzije

Zahvaljujoč svoji višini (9,2 cm) Roomba zleze pod večino pohištva in lahko očistit tudi običajno nedosegljive prostore. Na primer, pod posteljo ali kuhinjskim pohištvom. Dimenzije so bile oblikovane tako, da bi robot ustrezal evropskemu pohištvu na nogah.

 

polnilna postaja

Ko Roomba oceni, da je čiščenje dokončano, bo samodejno poiskala svojo polnilno bazo, kjer se bo napolnila in bo pripravljena na naslednje čiščenje. Na bazo se robot vrne tudi v primeru, če mu daste ukaz s pritiskom na gumb DOCK.

 

indikator polnega koša

Ko Roomba napolni zbiralni koš z umazanijo, vas obvesti s svetlobnim signalom na zaslonu, da je koš poln in ga je treba izprazniti.

 

vse vrste talnih podlog

Roomba je robot namenjen čiščenju vseh vrst hišnih tal, kot so ploščice, linolej, preproga ali parket.

 

senzorji za zaščito pred padci po stopnicah

Senzorji za zaščito pred padci po stopnicah zagotavljajo, da Roomba ali Scooba ne bo padla po stopnicah ali z drugih dvignjenih površin.

POMEMBNO: Da lahko senzor zazna globino, morate poskrbeti, da na rob stopnic ne sveti direktna sončna svetloba. V primeru, da je tam okno, mora biti zasenčeno. 

 

program SPOT

Program SPOT je namenjen za lokalno čiščenje. Robot počisti prostor v velikosti 1 m². Služil vam bo kot „metla in smetišnica“, potem ko ste v kuhinji po tleh stresli sladkor, ali vam na primer počisti predpražnik za čevlje.

 

enostavno vzdrževanje

Redno vzdrževanje poveča življenjsko dobo vaše Roombe. Dovolj je, da redno praznimo zbiralni koš, očistimo krtače in sprednje kolo.

 

profilirani odbijač

Roomba s počasnim dotikom odkriva ovire s pomočjo profiliranega gumiranega odbijača. Zahvaljujoč infrardečim žarkom, ki jih oddaja odbijač, robot oviro prej zazna, se pred njo upočasni in se je rahlo dotakne. Odbijač je zelo prijazen do pohištva. Neposredni stik z oviro izboljša učinkovitost stranske krtače, ki z ovir pometa umazanijo. Poleg tega Roomba zahvaljujoč odbijaču na dotik premaguje navidezne ovire, kot so posteljno pregrinjalo ali dolge zavese. Robotski sesalniki serije 700 so opremljeni s profiliranim gumiranim odbijačem, da so roboti še bolj prijazni do pohištva.

 

premagovanje pragov

Roomba zlahka premaga letve, pragove ali druge ovire do višine 2 cm.

 

Dvojni AeroVac filter

Izboljšan dvojni AeroVac filter iz mikrovlaken ujame tudi najmenjše prašne delce. Dvojna filtracija se uporablja v seriji 700.

 

upravljanje na dotik

Roomba vas popolnoma potegne v svet tehnologij 21. stoletja, in to s pomočjo natančnega ekrana na dotik, ki je nadomestil tradicionalno upravljanje s tipkami.

vsebina paketa

Čistilni glavnik1x Čistilni glavnik

Čistilni obroč1x Čistilni obroč

Navidezni svetilnik/zid1x Navidezni svetilnik/zid

Polnilna postaja z napajalnikom1x Polnilna postaja z napajalnikom

iRobot xLife baterija NiMH1x iRobot xLife baterija NiMH

Roomba 7821x Roomba 782

 

nadomestni deli

Daljinski upravljalnikDaljinski upravljalnik

Set dodatkov za serijo 700Set dodatkov za serijo 700

Set filtrov in krtač 700Set filtrov in krtač 700

Dvojni AeroVac filtriDvojni AeroVac filtri

 

tehnična specifikacija

Čiščenje parketa, linoleja, preprog in trdnih površin
Primerno za gospodinjstva z domačimi ljubljenčki
Najpametnejši čistilni sistem in navigacija iAdapt
Procesor prestižne blagovne znamke ARM
42 različnih senzorjev
Adaptivna čistilna glava 2. generacije
Sistem bočnega čiščenja vzdolž sten in vogalov Wall Follow
Sistem ANTITANGLE
Akustična in optična detekcija nečistoč Dirt Detect 2. generacije
Samodejno polnjenje na polnilni postaji
Funkcija nastavitve časa čiščenja
Funkcija navideznega zidu s svetilnikom
Funkcija navideznega zidu z Virtual HALO
Filtrirni sistem - dvojni AeroVac filter
Profilirani gumirani odbijač s počasnim dotikom
Indikator polnega koša
Zbiralni koš AeroVac z veliko kapaciteto 2. generacije
Nadzorna plošča na dotik
Sklopni ročaj za enostavno rokovanje
Priporočeno za 4 sobe in več (do 140 m²) z uporabo svetilnikov
Visoko zmogljiva xLife baterija z vzdržljivostjo do 1 ure
Čas polnjenja 3 ure
Poraba energije pri polnjenju max. 33 W
Poraba Stand-By max. 2 W
Dimenzije (mm) 350 x 92 (80 telo robota)
Teža 3,85 Kg
Glasnost < 61 dB

Roomba 782: Slovar pojmov

Roomba 782 video

 
PRIMERJAVA MODELOV  
Cena* 569,90 € *Priporočena maloprodajna cena.
v košarico  
 

iRobot HOME aplikacija

Uporabi iRobot HOME aplikacijo za nastavitve, konfiguracije in registracijo vaše Roombe serije 900 in Braava jet.

14.03.2017
vse novosti


Roomba 895

Roomba 895Nova Roomba serije 800 z Wi-Fi povezavo in Li-Ion baterijo!

vsi izdelki
 
AKCIJA! ...
 
več o akciji
 
 
 
 
Summit leasing
Nakup na obroke? Ponujamo vam brezobrestni kredit. Preberi več
Izdelek je bil dodan v košarico
Pojdi v košarico