iRobot tehnologija

Z vlaganjem v robotsko tehnologijo in izdelke do boljših robotov

Izpopolnjeni roboti v našem svetu dobesedno živijo – v okolju se gibljejo in delujejo bolj inteligentno, z ljudmi, katerih pomočniki so, lažje sodelujejo, njihova interakcija z okolico pa je učinkovitejša. Podjetje iRobot kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo razvija najboljše tehnologije na področjih kartiranja in navigacije, interakcije med človekom in robotom ter dejanskih fizičnih rešitev.


Digital MapKartiranje in navigacija

iRobot se v veliki meri posveča razvoju tehnologij kartiranja in navigacije, saj si prizadeva, da bi bili roboti pametnejši, preprostejši za uporabo in bi poskrbeli za dragocen prostorski kontekst v širšem ekosistemu drugih naprav v vašem domu.

Zemljevidi, ki jih ustvarjajo in ohranjajo roboti, so jedro naše dolgoročne strategije, saj z zajemanjem oblik fizičnega oziroma otipljivega prostora vašega doma poskrbijo za nepogrešljiv prostorski kontekst in umestitev. Zemljevidi zagotavljajo informacije, ki robotom omogočajo, da  se premišljeno usmerjajo in gibljejo v svojem okolju in opravljajo pomembne naloge. 
iRobot App phone screenIzkušnje  uporabnikov in digitalne značilnosti

iRobot med drugim vlaga v razvoj komunikacijskih vmesnikov za naše robote, da bi kupcem zagotovil bogato in priročno interakcijo z našimi izdelki.

Različne načine interakcije strank in njihove izkušnje z našimi izdelki bomo še naprej bogatili preko povezovanja in integriranja robotov s povezanimi napravami znotraj doma ter z drugimi viri in storitvami v oblaku.

 
irobot roomba bottomFizične rešitve

Poslanstvo podjetja iRobot je razvijanje in udejanjanje rešitev na področju robotike, ki so po uspešnosti in učinkovitosti opravljanja nalog vodilne na tržišču in našim strankam zagotavljajo veliko dodano vrednost.

S stališča kupcev je temeljna vrednost naših robotov njihova sposobnost spretnega in učinkovitega opravljanja nalog. Glede na uspešnost slednjega iRobot ponuja  najboljše rešitve na tržišču, naj gre za sesanje, pomivanje ali kakšno drugo obliko čiščenja.


 
 
 
Smart HomePametni dom -  ekosistem robotov s skupnim ciljem

Zamislite si dom, ki se vzdržuje sam, kot po čudežu naredi natanko tisto, kar je treba in predvidi potrebe stanovalcev. Takšen pametni dom bo temeljil na ekosistemu povezanih in usklajenih robotov, senzorjev in naprav, ki bo s prilagajanjem potrebam vsakodnevnega življenjskega ritma svojim stanovalcem zagotovil visoko kakovost bivanja – od udobja in priročnosti do varnosti in učinkovitosti. iRobot si prizadeva zgraditi ekosistem robotov in informacij za pametne domove.


 
Izdelek je bil dodan v košarico
Pojdi v košarico