iAdapt

iAdapt
najpametnejši sesalni sistem sesalnikov iRobot


Klikni in izberi svojega iRobot-a


Bistvo sistema iAdapt tvorijo senzorji, ki komunicirajo s programsko opremo. Senzorji spremljajo čiščenje prostora 67x na sekundo in skupaj s 40 vnaprej določenimi gibi omogočajo robotom iRobot fleksibilno odzivanje na aktualne razmere v prostoru. Povezava velikega števila senzorjev, v naprej določenih premikov in razvite programske opreme zagotavlja popolno čiščenje in vedenje, ki sta enaka pravi umetni inteligenci.

Zahvaljujoč temu robotski sesalniki iRobot počistijo vsako mesto 4x, s čimer zagotavljajo kakovostno čiščenje. Popolnoma prilagodljivega vedenja pri drugih robotskih sesalnikih ne boste našli. Zahvaljujoč iAdapt se roboti iRobot lahko prilagodijo okolju, površini in velikosti umazanije. Ta na podlagi sprejetih podatkov oceni najboljše premike in začne delati. Na račun vzdržljivosti ima robotski sesalnik razmeroma majhno moč sesanja. Zato se iRobot osredotoča na večkratno čiščenje na enem mestu.

Za to izkorišča podtlak v sesalni cevi v kombinaciji z dvema posebej konstruiranima nasproti vrtečima se krtačama. Te so sposobne s tal pobrati umazanijo in jo varno premakniti v zbiralni koš. Preostali fini prah potem Roomba s pomočjo podtlaka v sesalni cevi enostavno posesa. Čeprav robotski sesalnik za čiščenje potrebuje malo več časa, nima kakovost rezultata nobene konkurence. Roomba doseže absolutno najvišjo možno učinkovitost. Neodvisni testi so potrdili do 98% učinkovitost.


Ne spreglejte najnovejše serije Roomba i3 in Roomba i7+!