Vemo, da čiščenje ni primerno za vsakogar. Aplikacija iRobot Home je bila obnovljena tako, da nudi intuitivno izkušnjo za intuitivno čiščenje.

Poganja iRobot Genius.™
Trgovina Roomba® Trgovina Braava®

Doživite izkušnjo čiščenja, ki je oblikovana okoli vas.

Vsak vidik nove iRobot Home App se vrti okoli vas. Mapirajte svoj dom s prilagojenimi območji za čiščenje, tako da boste svoje robote lahko poslali neposredno nad umazanijo. Prilagojena priporočila vam omogočajo, da prilagajate čiščenje in ostanete korak pred umazanijo, vsak dan.

Ciljno čiščenje na zahtevo.

Aplikacija iRobot Home omogoča ciljanje na določena območja v sobi - na primer pred kavčem ali pod mizo jedilnice - in pošlje vašega robota neposredno na ta mesta, da jih očisti, tako da lahko vi nadaljujete s tem, kar počnete, in pustite vaš robot poskrbi za nered.
Customized cleaning control

Prilagojen nadzor čiščenja.1

Od skledic za hišne ljubljenčke do gradov iz kock, ustvarite in nadzirajte območja, kamor ne želite da gre vaš robot s prilagodljivimi območji izključitve.

Čiščenje povežite s svojo rutino.

Nova iRobot Home App vam z enim dotikom omogoča dostop do vaših najljubših urnikov čiščenja, samodejnih predlogov glede na vaša potrebe in družino, sezonskih opozoril na čiščenje, integracije pametnega doma in še več.

A clean designed for you.A clean designed for you.

Čiščenje, zasnovano za vas.

Čiščenje je osebno. Nova iRobot Home App upošteva celoten kontekst vašega edinstvenega doma in tako ponuja popolnoma prilagojena priporočila.

Zasnovana je tako, da vas vodi korak naprej.

Pridobite personalizirane predloge za urnike na podlagi svojih čistilnih navad in najbolj zasedenih časov. Nova aplikacija iRobot Home App spremeni čiščenje iz nečesa, kar počnete, v nekaj, kar se dogaja v vašem življenju.

Favorites saved and ready to go.

Priljubljene nastavitve so shranjene in pripravljene za uporabo.

Takoj, ko odprete iRobot Home App, lahko dostopate do svojih najljubših čistilnih rutin in tako naredite želeno čiščenje še bolj enostavno.
You and your home are unique and so are your cleaning needs  .

Vi in vaš dom sta edinstvena, prav tako kot tudi vaše potrebe čiščenja.

Nova aplikacija iRobot Home vam pomaga odkrivati nove možnosti, tako da rutine čiščenja postanejo bolj in bolj po vaši meri. Vam pa ostane čas, ki ga lahko porabiti za karkoli kot čiščenje.
IFTTT

Čisti, ko vi zapustite hišo.

Rutine čiščenja so oblikovane tako, da ustrezajo vašemu spremenljivemu urniku. Vaš robot lahko komunicira s pametnimi ključavnicami, termostati in drugimi napravami1, tako da se lahko čiščenje začne takoj, ko vi zapustite hišo.

Vaša zasebnost je naša prioriteta.

Naši kupci že 30 let zaupajo izdelkom iRobot, da poskrbijo za njihove domove. Danes je to zaupanje pomembno bolj kot kdajkoli prej, saj za varovanje vaših podatkov uporabljamo najvišje standarde šifriranja podatkov.

 

Prenesite iRobot Home App

Get it on Google Play  Download on the App store

 

 

1 Samo za robote i serije Roomba i Braava s i m serije.
Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.
Izdelek je bil dodan v košarico
Pojdi v košarico