iRobot Home Aplikacija

Aplikacija iRobot Home deluje skupaj z iRobot OS in omogoča lažje in bolj prilagojeno čiščenje.

Woman with phone

Dobrodošli v vašem poveljniškem centru

iRobot OS združuje napredno tehnologijo in ustvarja prilagojeno izkušnjo čiščenja, ki jo lahko nadzirate neposredno iz aplikacije iRobot Home.

Odkrijte več kot le gumb za vklop

Home app screen

Čistite tako, kot želite

Aplikacija iRobot Home je mesto, kjer lahko usmerite svojega robota, da se nauči in kartira vaš dom. Zemljevide lahko prilagodite, da robot čisti ko in kjer želite.
Home app screen

Ustvarite priljubljene rutine čiščenja

Shranite svoje najljubše rutine čiščenja z aplikacijo iRobot Home. Dostopajte do priljubljenih izbir z enim dotikom za čiščenje, brez truda.
Home app screen

Odklenite koristne predloge urnika

Pridobite rutino čiščenja, ki ustreza vašemu življenju. Aplikacija iRobot Home predlaga urnike, ki se ujemajo z vašimi rutinami in navadami, z zagotavljanjem nove ravni prilagodljivosti in nadzora.
Home app screen

Samo recite.

Dodajte bližnjice v aplikacijo iRobot Home za svojega glasovnega asistena in upravljajte čiščenje s poljubnim glasovnim ukazom. ¹

Izboljšajte svojo izkušnjo čiščenja s posodobitvami v aplikaciji iRobot Home.

Naše najnovejše posodobitve so nabito polne s funkcionalnostmi, ki vam dajo celovit nadzor nad čiščenjem.

NEW

iRobot Home App

Pridobite prilagojeno čiščenje, brez da bi prilagajali karkoli.

Napredna prepoznava objektov in razvrščanje⁵ sob omogoča iRobot OS-u hitro mapiranje in poimenovanje sob. Njegova lastno razvita tehnologija mapiranja zdaj avtomatsko poimenuje sobe z 90% natančnostjo³. No, temu pa lahko upravičeno rečemo pametna mapa.

NEW

j7 mapping

Vaš prostor mapira 7x hitreje²

Začnite s čiščenjem na željeni način še hitreje. Direktno iz škatle, bo vaš robotski sesalnik⁴ Roomba® ustvaril in dokončal mapo vašega doma 7x hitreje² kot preje, tako da lahko čistite kjerkoli želite, ko želite, že po enem čiščenju.

Quick fixes. No robotics degree required.

Hitra odprava napak. Diploma iz robotike pri tem ni potrebna.

Aplikacija iRobot Home ima zdaj inovativne vodnike, korak po koraku, ustvarjene, da lahko robot nadaljuje s čiščenjem kar se da hitro.

Preverite, kaj pravijo naši uporabniki aplikacij

Customer reviews

Wow, to je odlično!

Nikoli prej še nisem preizkusil sesalnika Roomba, preden je prišel. Kombinacija z brisalnikom je dodatna prednost, ki super deluje! Všeč mi je aplikacija in zdi se mi je zelo enostavna za uporabo. Ustvaril sem mapo in nastavil sesanje, ko nisem doma. - Brittr28 | Tampa, FL

Pogosto zastavljena vprašanja

Katero aplikacijo uporabljate za izdelke iRobot®?

Aplikacija iRobot Home vas poveže z vašimi robotskimi sesalniki Roomba®, Roomba Combo™ ali pomivalcem tal Braava jet®. Aplikacija iRobot Home ponuja izboljšane zemljevide, prilagojene rutine, sezonske predloge in intuitivne integracije pametnega doma*.

*Razpoložljivost funkcij se razlikuje glede na model robota.


Kako povežem iRobot Home aplikacijo s svojim robotom?

Če želite povezati vaš robotski sesalnik Roomba®, Roomba Combo™ ali Braava jet® pomivalec tal z aplikacijo iRobot Home, morate najprej nastaviti robota, ga povezati z Wi-Fi® in uporabiti Bluetooth za povezavo robota z vašo napravo. Podrobna navodila lahko najdete v podpori na tej povezavi: https://homesupport.irobot.com/s/article/17734


Ali lahko moj robotski sesalnik Roomba® ali Braava jet® deluje brez aplikacije?

Da. Vaš robotski sesalnik Roomba®, robotski sesalnik in pomivalec tal Roomba Combo™ in ali robotski pomivalec tal Braava jet®, lahko delujejo brez uporabe aplikacije iRobot Home. Vendar pa vam priporočamo uporabo aplikacije iRobot Home, da izboljšate svojo izkušnjo čiščenja in pridobite dostop do najnovejših funkcij in posodobitev, ki so na voljo za vašega robota.


Home app screens

Prenesite iRobot Home aplikacijo za popoln nadzor nad vašim čiščenjem.

1 Deluje z Alexa, Siri in Google asistenti. Alexa in povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com. Google je blagovna znamka Google LLC. Siri je registrirana znamka Apple Inc, registrirana v ZDA in ostalih državah in regijah.

2 V primerjavi s predhodnjo iRobot tehnologijo kartiranja.

3 Kuhinje so označene z 90% pravilnostjo, ostale sobe variirajo in so lahko nižje.

4 Lastnosti na voljo samo za Roomba® i6, i7, i8 in Roomba® in Roomba® Combo™ j modeli.

5 Lastnosti so na voljo za Braava jet® m6 in Roomba® i6, i7, i8, s9 in Roomba® in ®Roomba® Combo™ j modeli.