iRobot OS

Naša ekskluzivna platforma, ki premišljeno poganja naše robote.

Premišljeno čiščenje, pod vašim nadzorom.

Roomba Combo j7, j7 plus, and i4 robot vacuums

Spoštovanje. Povezovanje. Razumevanje.

iRobot OS dela več kot samo čiščenje – povezuje se in sodeluje z vami in vašim domom. Z učenjem, spoštovanjem in prilagajanjem vašemu prostoru, navadam in preferencam, iRobot OS lahko prilagodi načrt čiščenja, ki je narejen posebej za vaš tloris doma.

Kaj lahko iRobot OS naredi za vas?

iRobot OS features

Zgrajen na edinstveni tehnologiji

Roomba Combo mapping

Treniran v laboratoriju. Izpopolnjen v vašem domu.

iRobot OS je treniran na lastni tehnologiji, ki omogoča našim izdelkom, da vaš dom razumejo po en detajl naenkrat, se obnašajo premišljeno in se učijo iz izkušenj, da lahko postajajo vedno bolj inteligentni.

Roomba Combo learning

Bolj ko se on uči, manj vi čistite.

iRobot OS ni samo dobro seznanjen, temveč se neprenehoma uči, da lahko zagotovi izkušnjo čiščenja, ki je prilagojena posebej vam.

Roomba Combo adaptability

Zgrajen za prilagajanje. In prilagajanje. In prilagajanje.

iRobot OS je samo en delček sestavljanke. V povezavi z iRobot izdelki in aplikacijo iRobot Home, deluje inteligentno, da zagotovi prilagojeno, premišljeno izkušnjo čiščenja, ki nesnago odstrani iz vaše liste opravil....in iz vaših tal.

Vedno pripravljeni na zmešnjavo, ki jo za sabo pustijo hišni ljubljenčki

j7 with dog

Zgrajen z več funkcij za hišne ljubljenčke, kot katerikoli drug robot.

Skoraj tako zelo kot vaš hišni ljubljenček uživa v ustvarjanju nereda, Roomba® j7+ uživa v čiščenju tega nereda.

NOVE LASTNOSTI

Roomba Combo and cat

Roomba Combo™ j7+ robotski sesalnik, ki ga poganja iRobot OS, zdaj lahko zazna in se izogne igračam, posodam za hrano in mačjim straniščem.

IZOGIBA SE KAKCEM HIŠNIH LJUBLJENČKOV

Roomba Combo with dog

Roomba® j7+ in Roomba Combo™ j7+ sta edina robota, ki zagotavljata, da bosta prepoznala in se izognila pasji »potički«. To je naša obljuba lastnikom hišnih ljubljenčkov¹.

AVTOMATSKI PREDLOGI ČIŠČENJA

null

iRobot OS zagotavlja premišljene in inteligentne predloge, kot so dodatni urniki čiščenja med sezono izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov, ki jih prejmete neposredno na telefon.

Intuitivna integracija s pametnim domom

Woman on couch

Čiščenje je tako enostavno kot glasovni ukaz

Povežite robote, ki jih poganja iRobot OS, z Alexa, Siri ali Google asistenti², da lahko začnejo čistiti na ukaz.

VZAJEMNO DELOVANJE SESANJA IN MOKREGA BRISANJA

j7plus and m6

Z Imprint® Link tehnologijo, izbrani robotski sesalniki Roomba®, skupaj s pomivalcem Braava jet® m6 delujejo skupaj, tako da prvi posesa in nato drugi pomije samodejno, v popolnem zaporedju.

PAMETNO MAPIRANJE

i3 on rug

Roboti z Imprint® Smart kartiranjem razločijo kuhinjo od dnevne sobe, tako da lahko očistite katerokoli sobo, kadarkoli želite.

ČISTI NA UKAZ

null

Naši roboti razumejo več glasovnih ukazov kot katerikoli drug robot³. Uporabite glasovnega asistenta², da svojemu robotu naročite, da očisti pri pomivalnem stroju, za kavčem ali pred štedilnikom.

Bogato naložen s funkcijami, ki naredijo čiščenje enostavnejše

Woman walking by Roomba Combo

Popolnoma se prilega vašemu življenju

iRobot OS poganja vašega robota, da se prilagodi vašemu vedno spreminjajočemu se urniku, na primer, da čisti, ko vas ni doma, tako da lahko uživate v čistejšem domu, brez da bi sami kaj storili.

ZASEBNOST

Kids playing behind j7

Pametne funkcije. Pametnejša zasebnost. iRobot uporablja najvišje standarde šifriranja podatkov, ki jih podpira naša obljuba, da bomo vaše podatke varovali - podatke se uporablja izključno za zagotavljanje boljše izkušnje in pomoč vašemu robotu, da ta deluje kar najbolje.

AVTOMATIČNO ZAZNAVANJE IN IZOGIBANJE PREDMETOV

People in bed with Roomba on the ground

Roomba Combo™ j7+, ki ga poganja iRobot OS, prepozna več kot 80 pogostih predmetov⁴. Ko zazna stvari, kot so oblačila, čevlji, kabli, nahrbtniki in igrače za hišne ljubljenčke, se jim izogne.

ZAKLEPANJE TIPK ZA OTROKE IN HIŠNE LJUBLJENČKE

Dog with j7+

Funkcija zaklepanja tipke za otroke in hišne ljubljenčke se lahko nastavi v aplikaciji iRobot Home, da preprečite naključen zagon med časom za igro, bodisi z radovednimi rokicami ali nagajivimi šapicami.

Nakup robotov podprtih z iRobot OS

PRIVARČUJ 100.00 €

Roomba Combo j9+

PRIVARČUJ 100.00 €

Roomba Combo j9+

Naj najmogočnejši robot za sesanje in pomivanje - za domove z veliko preprek, z avtomatskim praznjenjem koška in avtomatsko polnitvijo rezervoarja za vodo.

Na zalogi

1 399,90 €
1 299,90 €
PRIVARČUJ 200.90 €

Roomba Combo j7+ (c7558)

PRIVARČUJ 200.90 €

Roomba Combo j7+ (c7558)

Naš najpopularnejši robot za sesanje in mokro brisanje za obremenjene domove z veliko ovir v prostoru in samodejnim praznjenjem koška.

Na zalogi

999,90 €
799,00 €
PRIVARČUJ 160.90 €

Roomba Combo j7 (c7158)

PRIVARČUJ 160.90 €

Roomba Combo j7 (c7158)

Naš najpopularnejši robot za sesanje in mokro brisanje za obremenjene domove z veliko ovir v prostoru.

Na zalogi

799,90 €
639,00 €
iRobot App display

Popolen nadzor z aplikacijo iRobot Home

Prenesite aplikacijo iRobot Home. Izboljšani zemljevidi, možnost čiščenja po določenih predmetih, določitev prepovedanih con čiščenja, prilagojene rutine, sezonski predlogi in intuitivne integracije s pametnim domom. Aplikacija iRobot Home vam omogoča popoln nadzor nad vašim čiščenjem.
Zakaj kupiti na iRobot.si
 
30 dni vračilo denarja
 
Brezplačna dostava za vsa naročila robotov
 
Plačilo na obroke z LeanPay
 
2 leti garancije

*Lastnosti niso na voljo pri vseh modelih.

1 Ponudba velja 1 leto od nakupa in zajema samo zamenjavo aprata. Velja samo za kompaktne kakce mačk in psov. Veljajo dodatni pogoji in določila - preveri na https://about.irobot.com/legal/terms-and-conditions#promise

2 Deluje z napravami Alexa, Siri in Google asistenti. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovna znamka Amazon.com. Google je blagovna znamka Google LLC. Siri je registrirana blagovna znamka Apple Inc., registrirana v ZDA in ostalih državah in regijah.

3 Za s, j, i7 in m serije robotskih sesalnikov Roomba in Braava.

4 Obnašanje robota se spreminja glede na predmet.