Novice

Novinky header

december
2021
Kako ste si zamišljali poklic znanstvenika ali programerja, ko ste bili otroci? Oseba v belem plašču, v sterilnem okolju, delo za računalnikom, sedenje v udobnem računalniškem stolu ... Ah, sladka otroška naivnost, v podjetju iRobot bi se ob teh podobah najbrž samo prizanesljivo nasmehnili.

 

december
2021
Pomislite, koliko nakupov ste oz. niste opravili, ker ste pri odločitvi pomislili tudi na svojega štirinožnega prijatelja? Se odločate za nakup robotskega sesalnika, pa vas skrbi, kako se bo ujel z vašim Flokijem?

 

december
2021
Zakaj ljudje pripisujemo spol tudi robotom, ki izgledajo kot Wall-E ali iRobot Roomba? To je bilo vprašanje okrogle mize WisCon, kjer so v debati sodelovali ustvarjalci in ljubitelji znanstvene fantastike.

 

december
2021
Podjetje iRobot je v 30 letih svojega delovanja opazilo neverjetno navezanost lastnikov robotskih sesalcev Roomba na njihove male pomočnike. Poglejmo pet zanimivih fenomenov odnosa človeka do robota, ki kažejo na to, kako globoko se Roomba zasidra v srce lastnika.

 

december
2021
Ljudje smo programirani, da imamo ljubljenčke, vse bolj pa izgleda, da tudi iRoboti vzbujajo podobna čustva, saj jih ljudje dobesedno obožujemo. Zakaj?

 

november
2021
iRobot je za svoja robotska sesalnika Roomba j7 & j7+ pridobil TÜV certifikat

 

julij
2020
iRobot – prejemnik nagrad za najboljše oblikovalske dosežke in izdelke v letu 2020: nagrada Red Dot »Best of Best«, nagrada »iF DESIGN«, častni prejemnik nagrade za inovacije »CES Inovations«

 

april
2019
S ponosom vas obveščamo, da je naš novi robotski sesalnik Roomba® i7+ v letu 2019 osvojil globalno priznanje iF Designe Award v kategoriji robotski sesalniki!

 

maj
2018
Bi radi imeli nov robotski sesalnik iRobot Roomba 980?

 

iRobot HOME aplikacija

    Produkti
 

marec
2017
Uporabi iRobot HOME aplikacijo za nastavitve, konfiguracije in registracijo vaše Roombe serije 900 in Braava jet.

 

Preveri ponudbo na OUTLETU!

    Predstavitve
 

december
2016

Preveri ponudbo na OUTLETU! V našem podjetju skrbimo, da za svoj denar dobite le najboljše. Zato izdelkov, ki gredo ven iz sortimana iRobot® ali pa so v poškodovanih oz. odprtih škatlah, nikoli ne prodajamo po redni ceni, ampak jih primerno znižamo. Med znižanimi izdelki lahko občasno najdete tudi vzorčne modele še po posebej ugodnih cenah.

Če vas poškodovana embalaža ne moti, lahko spremljate našo ponudbo v oddelku OUTLET, kjer sproti odprodajamo zgoraj omenjene robote. Roboti so brezhibni in imajo enako kot roboti iz redne prodaje 2 leti garancije. Ker gre običajno za kos ali dva, se ponudba na spletu običajno hitro menja.

Vaš iRobot

 

julij
2016
Vse lastnike robotskih sesalnikov iRobot Roomba serije 500 obveščamo, da vam ponujamo možnost obnove vašega robota po promocijski ceni.

 

HITRI POTROŠNIŠKI KREDIT

    Zanimivosti
 

februar
2016
V sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija d.o.o., Flajšmanova 3, 1000 Ljubljana, vam omogočamo sklenitev hitrega potrošniškega kredita. Za odobritev kredita vse uredite na prodajnem mestu, v nekaj minutah.

 

november
2015
Vljudno vabljeni v nov prodajno razstavni salon iRobot, ki se nahaja v Domžalah na Masljevi ulici 3.

 

iRobot se preselil na novo lokacijo!

    O blagovni znamki
 

oktober
2015
Cenjene stranke obveščamo, da smo se s 5.10.2015 preselili na novo lokacijo v Domžale, Masljeva 3. Vljudno vabljeni!

 

maj
2015
Uradna distribucija izdelkov iRobot poteka izključno preko naše mreže pooblaščenih prodajalecev, pri katerih zagotavljamo zanesljivo distribucijo izdelkov iRobot. Kupujte tam, kjer vam bodo priskočili na pomoč tudi tedaj, ko se bo pojavil problem.

 

maj
2015

Vse lastnike robotskih sesalnikov Roomba serije 600 in 700 obveščamo, da smo za vas pripravili posebno ponudbo.

Vašega robota prevzamemo s paketno dostavo Pošte Slovenije na želenem naslovu, pregledamo, očistimo, posodobimo programsko opremo, stestiramo, zamenjamo gumijasto in ščetinasto krtačo + PODALJŠAMO GARANCIJO za 6 mesecev**, za samo 45 €. Robota vam nato tudi dostavimo nazaj na želeni naslov.

* Akcija velja samo za robote, serije 600 in 700, ki so še v garanciji!
**Podaljšana garancija za 6 mesecev začne veljati po preteku redne 2 letne garancije.


Za več informacij pokličite: 01/530-04-60 (Pon – Pet 8:00 - 16:00)
ali na email: info@irobot.si

 

april
2015
xLife baterija je izdelana po novi tehnologiji in ponuja dvakrat daljšo življensko dobo baterije v primerjavi s predhodnim modelom.

 

marec
2015
V času med 11. in 14. marcem se je na Kitajskem v Šangaju odvijala t. i. The Appliance & Eletronics World Expo (AWE) prireditev. Gre za eno večjih prireditev na Kitajskem, katera pod eno streho zbere več kot 550 razstavljalcev, kot so Panasonic, Samsung, LG in Ecovacs. Obisk prireditve je presegel 100.000 obiskovalcev, vključno z domačimi in tujimi mediji.

 

februar
2015
Se odločate za nakup Roombe in se vam zdi, da se ne znajdete znotraj vseh modelov, ki jih iRobot ponuja? Kaj pomenijo oznake npr. 620, 785...880? Trenutno so aktualne 3 serije robotskih sesalnikov. In sicer, serija 600,700 in 800. Znotraj vsake serije pa imamo različne modele robotskih sesanikov.

 

januar
2015
Zakaj izbrati iRobot robotski sesalnik serije 600?

 

oktober
2014
Vaš dom bo čistejši in bolj svež kot kdaj koli prej. Izkušnja, ki vam jo da robot Roomba® serije 800, je nekaj edinstvenega, tudi če že imate robota ali pa uporabljate tradicionalen sesalnik. Morda boste Roombo redko videli delati, saj rada dela sama, medtem ko se vi odpravite ven in uživate v dodatno pridobljenem prostem času.

 

november
2013
Neodvisna potrošniška revija Hardware.info je testirala učinkovitosti 4 različnih robotskih sesalnikov. Zmagovalec ni nikogar presenetil, ampak podatki o poražencu pa.

 

oktober
2013
iRobot PackBot FIFABrazilska vlada je podpisala pogodbo za dobavo profesionalnih robotov PackBot za 7,2 milijona dolarjev. Ti bodo zagotavljali varnost med svetovnim nogometnim prvenstvom v letu 2014.

 

maj
2013
Poslušajte kratek govor izvršnega direktorja in ustanovitelja iRobot ob praznovanju tega uspeha.