Novice

Novinky header

november
2021
iRobot je za svoja robotska sesalnika Roomba j7 & j7+ pridobil TÜV certifikat

 

julij
2020
iRobot – prejemnik nagrad za najboljše oblikovalske dosežke in izdelke v letu 2020: nagrada Red Dot »Best of Best«, nagrada »iF DESIGN«, častni prejemnik nagrade za inovacije »CES Inovations«

 

april
2019
S ponosom vas obveščamo, da je naš novi robotski sesalnik Roomba® i7+ v letu 2019 osvojil globalno priznanje iF Designe Award v kategoriji robotski sesalniki!

 

iRobot HOME aplikacija

    Produkti
 

marec
2017
Uporabi iRobot HOME aplikacijo za nastavitve, konfiguracije in registracijo vaše Roombe serije 900 in Braava jet.

 

november
2015
Vljudno vabljeni v nov prodajno razstavni salon iRobot, ki se nahaja v Domžalah na Masljevi ulici 3.

 

maj
2015
Uradna distribucija izdelkov iRobot poteka izključno preko naše mreže pooblaščenih prodajalecev, pri katerih zagotavljamo zanesljivo distribucijo izdelkov iRobot. Kupujte tam, kjer vam bodo priskočili na pomoč tudi tedaj, ko se bo pojavil problem.

 

april
2015
xLife baterija je izdelana po novi tehnologiji in ponuja dvakrat daljšo življensko dobo baterije v primerjavi s predhodnim modelom.

 

februar
2015
Se odločate za nakup Roombe in se vam zdi, da se ne znajdete znotraj vseh modelov, ki jih iRobot ponuja? Kaj pomenijo oznake npr. 620, 785...880? Trenutno so aktualne 3 serije robotskih sesalnikov. In sicer, serija 600,700 in 800. Znotraj vsake serije pa imamo različne modele robotskih sesanikov.

 

oktober
2014
Vaš dom bo čistejši in bolj svež kot kdaj koli prej. Izkušnja, ki vam jo da robot Roomba® serije 800, je nekaj edinstvenega, tudi če že imate robota ali pa uporabljate tradicionalen sesalnik. Morda boste Roombo redko videli delati, saj rada dela sama, medtem ko se vi odpravite ven in uživate v dodatno pridobljenem prostem času.

 

november
2013
Neodvisna potrošniška revija Hardware.info je testirala učinkovitosti 4 različnih robotskih sesalnikov. Zmagovalec ni nikogar presenetil, ampak podatki o poražencu pa.

 

oktober
2013
iRobot PackBot FIFABrazilska vlada je podpisala pogodbo za dobavo profesionalnih robotov PackBot za 7,2 milijona dolarjev. Ti bodo zagotavljali varnost med svetovnim nogometnim prvenstvom v letu 2014.

 

maj
2013
Poslušajte kratek govor izvršnega direktorja in ustanovitelja iRobot ob praznovanju tega uspeha.