Novice

Novinky header

december
2021
Kako ste si zamišljali poklic znanstvenika ali programerja, ko ste bili otroci? Oseba v belem plašču, v sterilnem okolju, delo za računalnikom, sedenje v udobnem računalniškem stolu ... Ah, sladka otroška naivnost, v podjetju iRobot bi se ob teh podobah najbrž samo prizanesljivo nasmehnili.

 

december
2021
Pomislite, koliko nakupov ste oz. niste opravili, ker ste pri odločitvi pomislili tudi na svojega štirinožnega prijatelja? Se odločate za nakup robotskega sesalnika, pa vas skrbi, kako se bo ujel z vašim Flokijem?

 

december
2021
Zakaj ljudje pripisujemo spol tudi robotom, ki izgledajo kot Wall-E ali iRobot Roomba? To je bilo vprašanje okrogle mize WisCon, kjer so v debati sodelovali ustvarjalci in ljubitelji znanstvene fantastike.

 

december
2021
Podjetje iRobot je v 30 letih svojega delovanja opazilo neverjetno navezanost lastnikov robotskih sesalcev Roomba na njihove male pomočnike. Poglejmo pet zanimivih fenomenov odnosa človeka do robota, ki kažejo na to, kako globoko se Roomba zasidra v srce lastnika.

 

december
2021
Ljudje smo programirani, da imamo ljubljenčke, vse bolj pa izgleda, da tudi iRoboti vzbujajo podobna čustva, saj jih ljudje dobesedno obožujemo. Zakaj?

 

maj
2018
Bi radi imeli nov robotski sesalnik iRobot Roomba 980?

 

julij
2016
Vse lastnike robotskih sesalnikov iRobot Roomba serije 500 obveščamo, da vam ponujamo možnost obnove vašega robota po promocijski ceni.

 

HITRI POTROŠNIŠKI KREDIT

    Zanimivosti
 

februar
2016
V sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija d.o.o., Flajšmanova 3, 1000 Ljubljana, vam omogočamo sklenitev hitrega potrošniškega kredita. Za odobritev kredita vse uredite na prodajnem mestu, v nekaj minutah.

 

marec
2015
V času med 11. in 14. marcem se je na Kitajskem v Šangaju odvijala t. i. The Appliance & Eletronics World Expo (AWE) prireditev. Gre za eno večjih prireditev na Kitajskem, katera pod eno streho zbere več kot 550 razstavljalcev, kot so Panasonic, Samsung, LG in Ecovacs. Obisk prireditve je presegel 100.000 obiskovalcev, vključno z domačimi in tujimi mediji.

 

januar
2015
Zakaj izbrati iRobot robotski sesalnik serije 600?