iRobot – prejemnik nagrad

julij
2020
 
 
    Produkti
 

iRobot – prejemnik nagrad za najboljše oblikovalske dosežke in izdelke v letu 2020: nagrada Red Dot »Best of Best«, nagrada »iF DESIGN«, častni prejemnik nagrade za inovacije »CES Inovations«Z več kot 30 leti izkušenj na področju robotike in 1500 patenti po celem svetu podjetje iRobot uporabnikom zagotavlja ene najpametnejših in najučinkovitejših gospodinjskih robotov ter tako nadaljuje svoje temeljno poslanstvo, ki se kaže v premikanju meja napredka in inovacij.


Podjetje iRobot je doslej prodalo več kot 30 milijonov gospodinjskih robotov po celem svetu. Nedavno lansirana sesalnik Roomba s9+ ter robotski čistilec tal Braava jet m6 z možnostjo samodejnega zaporednega delovanja, prelomno tehnologijo, uglajeno obliko ter možnostjo integracije s pametnimi hišami, sta prejela najvišja priznanja vodilnih mednarodnih tekmovanj v oblikovanju:

Nagradi Red Dot “Best of the Best” za leto 2020 sta prejela robotski sesalnik Roomba s9+ in robotski čistilec/pomivalec tal Braava jet m6.

Tako Roomba s9+ s tehnologijo samodejnega praznjenja Clean Base™ kot tudi pomivalec tal Braava jet m6 sta prejela prestižno nagrado Red Dot »Best of the Best« za oblikovalske dosežke leta 2020. Nagrada »Best of the Best« izpostavi najboljše med odličnimi. Podeljena je le najboljšim in najbolj vrhunsko oblikovanim izdelkom v kategoriji.

Nagrada za oblikovanje “Red Dot” je eno največjih oblikovalskih tekmovanj na svetu. Leta 2020 so proizvajalci iz več kot 60 držav na tekmovanje prijavili preko 6500 izdelkov v več kot 50 različnih tekmovalnih kategorij. Le 1,5 % prijavljenih izdelkov je osvojilo nagrado Red Dot »Best of the Best«. Mednarodna žirija, sestavljena iz 40 strokovnjakov iz različnih področji se zbere vsako leto že 60 let in proglasi najbolje oblikovane izdelke tekočega leta. Med zasedanjem, ki traja več dni, preizkušajo in razpravljajo o izdelkih, da dosežejo trdno osnovano odločitev glede kakovosti oblikovanja prijavljenih izdelkov. Ves čas ostajajo zvesti svojemu  načelu »iskanja dobrega dizajna in inovativnosti«, njihove ocene pa se osredotočajo na kriterije inovativnosti, funkcionalnosti, oblikovne kakovosti, trajnosti in ergonomije.

Roboti podjetja iRobot so v preteklosti že prejeli najprestižnejšo nagrado Red Dot “Best of the Best”. V letu 2019 je omenjeno nagrado prejel robotski sesalnik Roomba i7+.

Dodatne informacije o nagradi Red Dot lahko najdete na: https://www.red-dot.org/.

NAGRADA iF DESIGN 2020

Podjetje iRobot je z robotskim sesalnikom Roomba s9+ prejelo še eno svetovno znano oblikovalsko priznanje v letu 2020, in sicer na tekmovanju iF DESIGN. Nagrada iF DESIGN je že več kot 60 let pokazatelj vrhunske kakovosti in izjemnega oblikovanja.

Robotski  sesalnik Roomba s9+ je z edinstvenim sistemom čiščenja, tehnologijo PerfectEdge™ in povezovalno tehnologijo Imprint™, ki omogoča sesalniku Roomba s9+ da samodejno deluje v povezavi s pomivalcem tal Braava jet m6, prepričal 78 člansko žirija neodvisnih strokovnjakov iz celega sveta.
Več informacij o robotskem sesalniku Roomba s9+ najdete v razdelku “Design Excellence” oblikovalskega priročnika iF WORLD.

Poleg omenjenih dveh največjih oblikovalskih nagrad v letu 2020  robotska sesalnika  Roomba s9+ in i7+ ter Braava jet m6 še naprej prejemajo nagrade v raznih publikacijah za uporabnike in na spletnih straneh z ocenami  kupcev.
 
  • Robotski sesalnik Roomba s9+ je častni prejemnik nagrade CES za inovacije v letu 2020. Več informacij lahko najdete na spletni strani CES.
  • Revija WIRED UK je  priporočila robotski sesalnik Roomba i7+ in ga označila za  najboljši robotski sesalnik leta 2020.
  • Robotski čistilec/pomivalec tal Braava jet m6 je za inovativnost, kakovost, obliko, preprosto uporabo ter funkcionalnost prejel nemško nagrado PLUS X.
  • Revija Real Homes je robotskem sesalniku Roomba s9+ in čistilcu/pomivalcu tal Brava jet m6 podelila naziv »najboljši nakup« ter ju ocenila s petimi zvezdicami od petih.
 Če Vas zanima več o naboru izdelkov podjetja iRobot, zgodovini podjetja ali bi radi preizkusili  enega od novih, najnaprednejših  robotov, nas obvestite.