Najnaprednejši robotski sesalniki na svetu

oktober
2014
 
 
    Produkti
 

Vaš dom bo čistejši in bolj svež kot kdaj koli prej. Izkušnja, ki vam jo da robot Roomba® serije 800, je nekaj edinstvenega, tudi če že imate robota ali pa uporabljate tradicionalen sesalnik. Morda boste Roombo redko videli delati, saj rada dela sama, medtem ko se vi odpravite ven in uživate v dodatno pridobljenem prostem času.

Tristopenjski sistem čiščenja AeroForce
iRobot® Roomba® prihaja s preverjenimi sistemi, ki označujejo iRobot® kot pravi robot.

Seznam se začne z najpomembnejšim – sistem iAdapt. S tem unikatnim sistemom in tehnologijo Roomba® preverja svojo okolico 60 krat na sekundo, z uporabo številnih senzorjev in s 40 načini obnašanja se prilagodi še tako specifičnemu prostoru. Celotna učinkovitost sesanja pa se je z revolucionarno tehnologijo čiščenja AeroForce™ povečala še za 50%. Do 7x večjo moč sesanja dopolnjujejo nove inovativne gumijaste krtače AeroForce™, ki učinkovito zbirajo prah, grobo in zelo fino umazanijo (prah, lasje, dlake) z vseh vrst tal in preprog.

Zaradi preprostega vzdrževanje je idealna rešitev za ljudi s hišnimi ljubljenčki. Poleg tega se nova Roomba 880 ponaša s tišjim delovanjem, dvakrat daljšo življenjsko dobo iRobot® Xlife™ baterije, polnilno postajo z vgrajenim vmesnikom in dvojno kapaciteto zbirnega koša s HEPA filtrom. HEPA filter učinkovito zadržuje pršice in najmanjše delce prahu ter tako za sabo pusti čist in svež zrak.

Zaradi tega Roombo serije 800 priporočamo tudi alergikom.