Pooblaščeni prodajalec iRobot

maj
2015
 
 
    Produkti
 

Uradna distribucija izdelkov iRobot poteka izključno preko naše mreže pooblaščenih prodajalecev, pri katerih zagotavljamo zanesljivo distribucijo izdelkov iRobot. Kupujte tam, kjer vam bodo priskočili na pomoč tudi tedaj, ko se bo pojavil problem.


  • Naše prodajalce skrbno izbiramo. Izpolnjevati morajo naša stroga merila, ki vključujejo zanesljivost, zanesljiv pristop, jasna lastninska razmerja in uspešno poslovno zgodovino. Tisti, ki so lahko izpolnili te kriterije, so postali naši pooblaščeni prodajalci iRobot.

  • Naša celotna mreža pooblaščenih prodajalcev se nenehno izobražuje in revidira. Za iRobot je najpomembneje, da vam naši prodajalci zagotavljajo 100 % servis. V primeru, da to ni res, nas prosim obvestite. Za preverjanje prodajalcev poiščite naš logotip iRobot pooblaščeni prodajalci.

  • Garancija 24 mesecev: Na blago, kupljeno v mreži pooblaščenih prodajalcev iRobot, se nanaša garancija 24 mesecev.

  • Garancija 100% kakovosti: Za izdelke, kupljene pri iRobot pooblaščenih prodajalcih, zagotavljamo, da je blago originalno in smo na njem opravili končni pregled kakovosti.

  • Garancija nadstandardne storitve za stranke: Na blago iRobot, kupljeno v omrežju iRobot pooblaščenih prodajalcev, se nanašajo nadstandardne storitve za stranke.

  • V maloprodajalnem sistemu lahko kupci preizkusijo izdelek.

  • Možnost uporabe prevoza do servisa in iz servisa je za stranko brezplačna.

  • Garancija nemotenega izvajanja prodaje: Ob nakupu blaga ni tveganja. Garantiramo vam nemoten potek nakupa pri naših pooblaščenih prodajalcih. Kakršenkoli potencialni problem bomo rešili, samo stopite v stik z nami. Za sodelovanje smo zainteresirani samo s kakovostnimi in resnimi partnerji.

Zgoraj omenjena jamstva lahko zagotavljamo le v mreži iRobot pooblaščenih prodajalcev. Zaradi preverjanja originalnosti izdelka vedno zahtevamo dokazilo o nakupu. Če se ugotovi, da nakup blaga iRobot ni potekal preko našega pooblaščenega prodajalca, vam garancije žal ne moremo priznati. Ob vašem nakupu bodite pozorni pri izbiri zanesljivega in preverjenega prodajalca. Nevedno podcenjevanje teh dejstev se vam v prihodnosti morda ne bo izplačalo.