Braava 390t Outlet

Braava 390t Outlet

Podrobnosti

Na zalogi

199,00 € 249,90 €

Promotions

Posebna ponudba
Brezplačna dostava za vsa naročila robotov Podrobnosti

Add to cart options

Product Actions

Kol :
Čistejša tla. Vsak dan. Vse s pritiskom na gumb.
Braava® opravi mokro čiščenje. Vi pa živite. Robot za mokro čiščenje tal in svež dom, vsak dan. Vsakodnevni prah in umazanija lahko čiščenje vašega doma spremenita v neskončno opravilo. Braava 390t je polnilni robot za mokro čiščenje, ki lahko sam pomije več sob in velikih površin. Z Braava 390t lahko tla preprosto mokro pobrišete ali pometete: izberite mokro krpo, s katero vsak dan pobrišete umazanijo, ali suho krpo, s katero lahko vsak dan učinkovito pometete prah, umazanijo, lase in alergene. Brez napora uživajte v sveže pobrisanih tleh. Naša tehnologija pa ni samo v robotih. Gre za vas – in iskanje boljših načinov, ki vam bodo pomagali narediti več. Že več kot 30 let je iRobot® svetovni pionir v industriji robotike in izdelkov široke uporabe. Naši robotski sesalniki Roomba® so zasnovani z inovativno tehnologijo in s strokovnim znanjem robotike, da vam lahko ponudimo izdelke, ki so optimizirani za temeljito čiščenje tal.
 
Več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki.
iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje, vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.
 
Za večje sobe ali prostore.
Robotski Mop (pomivalec tal) za večje sobe ali prostore, ki ga je razvila znamka z več kot 30-letnimi izkušnjami na področju robotskih inovacij.
 
Večje prostore temeljito očisti.
Zahvaljujoč pomivanju s trikratnim hodom iAdapt® 2.0 z Navigacijsko kocko, ki napravi Braava® pomaga slediti, kje je že bila.
 
Zasnovan je za vse trde talne površine.
Vključno z laminatom, lesom, s ploščicami in kamnom.
 
Gibanje z enim hodom ali gibanje s trojnim hodom.
Izberite gibanje z enim hodom za čiščenje umazanije, prahu, dlak hišnih ljubljenčkov in alergenov (do 92 m2) ali gibanje s trojnim hodom (do 33 m2).
 
Priložene so štiri krpe.
Za čiščenje iz mikrovlaken za večkratno uporabo – ena suha krpa in ena vlažna krpa za pomivanje.

Dodatne informacije

iRobot® Braava® 390t – Robot za pomivanje tal za čista tla in svež dom, vsak dan.

iRobot Braava 390t Robot Mop – 2 v 1: Suho in mokro čiščenje – najboljša izbira za več prostorov in velike prostore – Deluje s pralnimi blazinicami in z blazinicami za enkratno uporabo – Tiho delovanje.

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij.

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

Po meri – očistite trda tla.

Z Braava 390t lahko tla preprosto pomijete ali pometete. Izberite mokro krpo za vsakodnevno brisanje umazanije in madežev ali suho krpo za učinkovito pometanje prahu, umazanije, las in alergenov.

Dva optimalna vzorca čiščenja.

V načinu pometanja se Braava 390t premika po ravnih linijah naprej in nazaj, da pobere prah, lase in alergene. V načinu mokrega čiščenja Braava 390t uporablja posebno premikanje nazaj/naprej za odstranjevanje trdovratnejše umazanije in madežev z vaših tal.

Upravlja z ovirami.

Braava 390t skrbno čisti vzdolž sten in okrog pohištva ter drugih ovir na svoji poti, izogiba pa se tudi preprogam in prehodom na preproge. Zna se izogniti stopnicam in drugim strminam.

Rezervoar Braava 390t napolnite z vodo.

Če za mokro čiščenje uporabljate Braava 390t, napolnite posodo rezervoarja, ki se nahaja pod čistilno glavo Braava 390t s toplo vodo – na spletnem mestu iRobot poiščite odobrene čistilne raztopine.

Pripnite krpo za čiščenje.

Z Samo pritrdite ustrezno krpo za čiščenje iz mikrovlaken, s katero boste tla preprosto pobrisali ali pometli. V načinu pometanja lahko uporabite tudi robčke Swiffer* za enkratno uporabo. V načinu mokrega brisanja s tremi hodi in načinu za vlažno čiščenje lahko očistite vsakodnevno umazanijo in madeže. V načinu pometanja Braava® pometa v ravnih linijah naprej in nazaj, da učinkovito pobere prah, umazanijo in lase .

Samo pritisnite gumb »Mop« (mokro brisanje) ali »Sweep« (pometanje).

Ko nastavite Braava 390t za ustrezen način čiščenja, samo ustrezno pritisnite gumb »Mop« (mokro brisanje) ali »Sweep« (pometanje). Braava bo samodejno krmarila po sobi. Zasnovana je za vse trde talne površine, vključno z laminatom, lesom, s ploščicami in kamnom.

Očisti do 92m2, idealno za velike prostore ali več prostorov.

Navigacija iAdapt 2.0 omogoča, da Braava 390t metodično čisti povsod v sobi, pri čemer ve, kje je že bila in kam mora iti. V enem ciklu čiščenja pomete do 92 kvadratnih metrov ali obriše do 33 kvadratnih metrov.* Braava 390t se bo po končanem čiščenju samodejno vrnila na izhodišče.

Premosti razdaljo.

Z enim polnjenjem pometa do 210 minut, mokro briše do 150 minut.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot.

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.