Braava jet™ 250 Outlet

Braava jet™ 250 Outlet

Details

Na zalogi

149,00 € 199,90 €
ali
Že od 12,91 €
Vaš mesečni obrok
 + 0 € polog
Izračun obrokov  Leanpay logo

Add to cart options

Product Actions

Kol:
Leanpay banner
Čistejša tla. Vsak dan. Vse s pritiskom na gumb.
Braava® opravi mokro čiščenje. Vi pa živite. Robot za mokro čiščenje tal in svež dom, vsak dan. Vsakodnevni prah in umazanija lahko čiščenje vašega doma spremenita v neskončno opravilo. iRobot® Braava jet® robotski Mop (pomivalec tal) vsak dan prinaša sveža, čista tla. S svojim kompaktnim, pametnim dizajnom in z navigacijskim sistemom iAdapt® 2.0 Braava jet® pomiva in pometa težko dostopna mesta, na primer pod kuhinjskimi omaricami in okrog stranišč. Samo pritrdite čistilno krpo Braava jet® in robot bo samodejno prilagodil čiščenje glede na vrsto krpe. Pri pomivanju tal ali čiščenju z vlažnim pometanjem se razpršilna in natančna vibracijska čistilna glava Jet lotevata umazanije in madežev. Pri načinu suhega pometanja pa Braava jet® ulovi prah, umazanijo in dlake hišnih ljubljenčkov. Braava jet® čisti trda tla, vključno s trdim lesom, ploščicami in s kamnom. Naša tehnologija pa ni samo v robotih. Gre za vas – in iskanje boljših načinov, ki vam bodo pomagali narediti več. Že več kot 30 let je iRobot® svetovni pionir v industriji robotike in izdelkov široke uporabe. Naši robotski sesalniki Roomba® so zasnovani z inovativno tehnologijo in s strokovnim znanjem robotike, da vam lahko ponudimo izdelke, ki so optimizirani za temeljito čiščenje tal.
 
Več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki.
iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje, vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.
 
Robotski Mop (pomivalec tal) 3 v 1.
Izbirajte med mokrim brisanjem, vlažnim brisanjem ali suhimi čistilnimi krpami. Braava jet® samodejno izbere pravilen način čiščenja glede na vrsto krpe.
 
Idealno za kuhinje ali kopalnice.
Lahko doseže težko dostopna mesta, vključno s prostori pod stranišči in okrog njih, koti in mesta pod omarami.
 
Natančen razpršilnik Jet.
Odstrani umazanijo in madeže* brez pršenja po pohištvu, preprogah ali po stenah.
Testirano v mokrem načinu na posušeni kavi.
 
Vibrirajoča čistilna glava.
Nežno drgne naprej in nazaj, na enak način, kot to počnete vi.
 
Doseže tesna mesta.
Kompaktna velikost in maksimirana zasnova robov Braava jet® pomagata očistiti težko dostopna mesta, tudi v kotih in pod omarami.
 
Preprosto kot 1, 2, 3.
Pritrdite krpo za čiščenje Braava jet®. Dolijte vodo. Samo pritisnite »Clean«.
 

Dodatne informacije

iRobot® Braava® 250 – Robot za pomivanje tal za čista tla in svež dom, vsak dan.

iRobot Braava jet 250 robotski Mop (pomivalec tal) z natančnim razpršilcem – 3 v 1: za suho, vlažno in za mokro čiščenje – Najboljša izbira za kopalnice in kuhinje – Rešitev za čiščenje – Deluje s krpami za enkratno uporabo in pralnimi krpami – Vibrirajoča čistilna glava.

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij.

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

Očistite tla v kuhinji in kopalnici po želji.

Robot Braava jet® je zasnovan za vse trde talne površine, vključno z laminatom, s trdim lesom, ploščicami in s kamnom. Način brisanja lahko izberete od mokrega in vlažnega do suhega z uporabo krpe za enkratno uporabo. Čisti tla do 25 m2.

Braava jet® napolnite z vodo.

Za mokro in vlažno čiščenje napolnite rezervoar s toplo vodo.

Samo pritisnite »Clean«.

Braava jet® samodejno prilagodi čiščenje glede na vrsto krpe s prilagoditvijo vzorca čiščenja, vibracij krpe in količine porabljene vode.

Ciljani razpršilec odstrani umazanijo in madeže*.

Natančen razpršilec Jet** odstrani umazanijo in madeže. Braava jet® poišče ovire na svoji poti, preden razprši vodo, in tako pomaga zaščititi pohištvo, preproge in stene.

Gre samo tja, kamor vi to želite.

Z vgrajenim načinom Virtual Wall® lahko ustvarite nevidno mejo, da Braava jet® oddaljite od območij, v katera ne želite, da Braava gre.

Pritrdite krpo za čiščenje.

Izberite belo krpo za pomivanje tal (suh način), oranžno krpo, da pometete s samo kančkom vode (vlažen način), in modro krpo za mokro brisanje. Preprosto potisnite izbrano krpo v čistilno glavo Braava jet® in ta samodejno izbere med načini za mokro čiščenje, vlažno pometanje ali suho pometanje.

Izvlecite Braava jet® krpo s pritiskom na gumb.

Za dodatno higieno lahko uporabite Braava jet® s krpo za enkratno uporabo. S pritiskom na gumb se blazinice preprosto izvlečejo, ne da bi se dotaknili umazanije ali umazanije, kar je idealno za kopalnice.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot.

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.