Roomba 606 Outlet

Roomba 606 Outlet

Podrobnosti

Na zalogi

179,00 € 299,90 €

Promotions

Posebna ponudba
Brezplačna dostava za vsa naročila robotov Podrobnosti

Add to cart options

Product Actions

Kol :
Spoznajte robotski sesalnik iRobot® Roomba® 606, svojega partnerja za čistejši dom.
Ta je založen z naborom inteligentnih senzorjev in zmogljivim čistilnim sistemom, robotski sesalnik Roomba® opravi z vsakodnevnim prahom, umazanijo in z dlakami hišnih ljubljenčkov, tako da se lahko spopadete z vsem, kar vam nudi življenje.
 
Več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki.
iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje, vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.
 
3-stopenjski sistem čiščenja.
Pobere vse - od majhnih prašnih delcev, večjih smeti do dlake hišnih ljubljenčkov.
 
Samodejna prilagodljiva čistilna glava.
Samodejno prilagaja svojo višino, tako da sta dvojni krtači za različne površine v tesnem stiku z različnimi talnimi površinami, da se učinkovito očistijo preproge in trda tla.
 
Senzorji Dirt Detect ™ .
Prepoznajo koncentrirana območja umazanije in pozovejo robota, da naj jih temeljiteje očisti.
 
Enostavna uporaba.
Preprosto pritisnite gumb »Clean« in Roomba začne delovati, programiranje pa ni potrebno.
 
Zgodovina iRobot®.
Pionir robotike je bil iRobot®, ustanovljen leta 1990 z namenom, da uresniči vizijo praktičnih robotov.

Dodatne informacije

Robot® Roomba® 606 – Vsak dan čisto, brez napora

Robotski sesalnik iRobot Roomba 606 – primeren za preproge in trda tla – tehnologija za odkrivanje umazanije Dirt Detect – 3-stopenjski sistem čiščenja.

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

3-stopenjski sistem čiščenja – razrahlja, dvigne in posesa umazanijo.

Umazanija in prah se ne moreta skriti pred 3-stopenjskim sistemom čiščenja. Odlikujejo ga posebej zasnovana ščetka za robove, dvojna krtača za različne površine in vakuumsko sesanje. Krtača za robove pomete umazanijo z vogalov in robov na čistilno pot robota. Krtače za različne površine sodelujejo pri odstranjevanju umazanije, prahu in dlak z vlaken preproge in trdih talnih površin, vakuumsko sesanje pa posesa umazanijo in usedline neposredno v koš.

Čisti usedline iz preprog in trdih tal.

Čistilna glava s samodejnim prilagajanjem samodejno prilagaja svojo višino, tako da so dvojne krtače za različne površine v tesnem stiku z različnimi talnimi površinami, da se učinkovito očistijo preproge in trda tla.

Inteligentno krmari po vašem domu.

Navigacija iAdapt® uporablja nabor inteligentnih senzorjev, ki napravi Roomba® 606 pomagajo sprejeti več kot 60 odločitev na sekundo, da se lahko naprava prilagodi različnim prostorom vašega doma, in ji pomagajo temeljito očistiti tla, tudi v temi. Senzorji za padec pa napravo zadržijo stran od stopnic in drugih strmin.

Detektiv za umazanijo, ki dela za vas.

Robotski sesalnik Roomba® odstranjuje umazanijo z mesta velikega prometa v vaši hiši s tehnologijo Dirt Detect™. Senzorji Dirt Detect™ prepoznajo koncentrirana območja umazanije in pozovejo robota, da naj jih temeljiteje očisti.

Pomete po vogalih in vzdolž robov.

Roomba krtača za pometanje robov je posebej zasnovana pod kotom 27 stopinj, da se smeti odmaknejo od robov in vogalov na pot sistema 3-stopenjskega čiščenja.

Vedno napolnjen, samodejno.

Robotski sesalnik Roomba® je pripravljen, ko ga potrebujete. Samodejno se vrne na polnilno postajo Home Base®, da se napolni ob koncu cikla čiščenja ali ko se baterija skoraj izprazni.

Odlično za dlako hišnih ljubljenčkov.

3-stopenjski sistem čiščenja Roomba® odstranjuje dlake hišnih ljubljenčkov z vaših tal. Filter AeroVac učinkovito ujame dlake hišnih ljubljenčkov, droben prah in usedline.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot.

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.