Mirra 530

221 4.5
cena 1 399,90 € v košarico
Na zalogi
Mirra 530 banner
 
Brezplačna dostava
za vsa naročila robotov
30 dni
vračilo denarja
2 leti
garancije
 
 

O proizvodu

 

Najnovejša generacija robotskega čistilca bazenov od specialista za robotiko iRobot prinaša napredno čistilno tehnologijo v vašem bazenu. Čiščenje bazena obvladuje sistem AdaptNautiq, ki zagotavlja resnično inteligentno čiščenje s kakovostnimi rezultati. Mirra uporablja svojo črpalko in filtrirni sistem, tako da ne obremenjuje bazenskega filtra in ne zahteva težavne namestitve. Dve lahko dostopni filtrirni posodi zelo enostavno vzdržujemo. iRobot Mirra 530 se lahko prilagodi vsem bazenskim površinam.

Glavne prednosti Mirre 530

  • Zelo enostavno delovanje in vzdrževanje robota
  • Dve filtrirni posodi za enostavno in hitro praznjenje umazanije
  • Moderen in praktičen dizajn
  • Inteligentno čiščenje bazena zahvaljujoč sistemu iAdapt Nautiq
  • Očisti celoten bazen vključno z notranjimi stenami
  • Zaradi vgrajenega giroskopa se ne zaplete med napajalni kabel
  • Prefiltrira do 265 litrov na minuto (od 15 do 16 m³ na uro)
  • Aktivna PVC krtača posesa umazanijo, alge in bakterije iz dna in sten
  • Zasnovan za bazene do 80 m²
  • Teža samo 7,7 kg

Zakaj izbrati robota od iRobota?

iRobot je ozko specializiran za robotiko, večino dobička vlaga v razvoj in ni podlegel skušnjavi, da bi obrnil svojo pozornost na druga področja zaradi boljših četrtletnih poročil. iRobot je bil ustanovljen zaradi prepričanja treh ustanoviteljev (Colin Angle, Helen Greiner in Rodney Brooks), da bo robotika enkrat spremenila svet in način dela, učenja, zdravljenja ali pospravljanja. Že v prvem letu obstoja je iRobot v sodelovanju z NASO predstavil robota za raziskovanje vesolja Genghis. Do preboja je prišlo v letu 1998, ko podjetje iRobot zmagalo in osvojilo pogodbo agencije DARPA za razvoj in proizvodnjo taktičnih mobilnih robotov iRobot PackBot.

Prav tistega vsestranskega robota je ameriška vlada po terorističnih napadih na Svetovni trgovinski center leta 2001 poslala na reševalno akacijo. PackBot je preučeval tudi kontaminirana območja po nesreči v japonski elektrarni v Fukušimi leta 2011. Leta 2002 pa je iRobot vstopil v življenje vsakega izmed nas. V tem letu je prišel na svet tudi prvi robotski sesalnik Roomba. Tri leta kasneje je iRobot prišel na trg s Scoobo in razvoj robotskih pomočnikov je šel naprej. Zahvaljujoč temu danes portfelj iRobota vključuje številne napredne robote, ki s čiščenjem hiše ali stanovanja in njihovih okolic pomagajo milijonom ljudi po vsem svetu.

Ključne funkcije
Mirra 530

Sistem upravljanja čiščenja iAdapt Nautiq

Looj čistící hlavaPri oblikovanju iAdaptNautiq so inženirje navdušili rezultati sistema iAdapt robotskih sesalnikov iRobot Roomba in pomivalcev Scooba. Ta je bil pozneje prilagojen za učinkovito uporabo v tridimenzionalnih razmerah. Tudi čistilec bazenov iRobot Mirra 530 najprej izmeri dimenzije bazena in nato na podlagi tega izbere najbolj ustrezen čistilni program. Vsako mesto počisti večkrat in se nenehno odziva na trenutne okoliščine, zato lahko dosega najboljše rezultate.

Čisti tla in stene bazena

Looj nízkoprofilový design iRobota Mirra 530 se giblje na štirih kolesih iz PVA materiala. Uporaba tega materiala zagotavlja popoln oprijem in stabilnost na vseh bazenskih površinah. Zaradi odličnega oprijema koles iz PVA se lahko Mirra varno giblje po dnu in stenah bazena.

PVC krtača

Aktivna PVC krtača odstrani dolgotrajne madeže in bakterije, ki jih nato posesa in varno shrani v filtrirne posode.

Looj 330

Lastna črpalka in filtrirni sistem

Looj dálkový ovladačiRobot 530 Mirra uporablja za čiščenje bazena svojo črpalko ter filtrirni sistem z zelo učinkovitimi filtri. Mirra lahko filtrira 265 litrov vode na minuto, kar je skoraj 16.000 litrov vode na uro. Močna črpalka vrtinči vodo po celem bazenu, tako da jo robot lažje filtrira. Ta postopek hkrati izboljšuje kroženje vode, kar pomaga vgrajenemu centralnemu filtracijskemu sistemu.

Zelo enostaven za upravljanje in vzdrževanje

Uporaba robota iRobot 530 Mirra je zelo enostavna. Po potopitvi robota v bazen s pritiskom na gumb CLEAN zaženete cikel pomivanja, za vse ostalo pa poskrbi robot sam. Za enostavno odstranitev robota iz bazena vam dva hitro izpustna ventila omogočata takojšnjo izpustitev odvečne vode iz robota. Če želite očistiti robota, je dovolj, da odstranite filtrirni posodi, ju spraznite ter sperite z vodo.

Za koga?

Robotski čistilec bazenov iRobot Mirra je idealen za tiste, ki bi radi prihranili čas v vročini in bi namesto čiščenja bazena raje ležali na ležalnikih ali se ukvarjali z bolj zanimivimi dejavnostmi. iRobot Mirra dejansko očisti bazen za vas.

iRobot Looj 330
mirra

tehnična specifikacija

Tehnologija iAdapt Nautiq
Kapaciteta filtriranja vode: 15,9 m³/h
Priporočljivo za bazene do 80 m²
Ciklus čiščenja: 2,5 – 3 ure
Dolžina kabla: 18,3 m
Primarna napetost: 100 – 240 V, 50/60 Hz
Sekundarna napetost: 29 V
Poraba energije: 180 W
Teža: 7,7 kg
Dimenzije: 406 x 308 x 349 mm

Mirra 530: Slovar pojmov

Mirra 530 video

 
PRIMERJAVA MODELOV  
 
Cena* 1 399,90 € *Priporočena maloprodajna cena.
v košarico  
 
 
Izdelek je bil dodan v košarico
Pojdi v košarico