Braava 390t

304 5.0
Akcija 199,00 €
Redna cena 369,90 €
v košarico
Na poti
Braava 390t banner
 
Brezplačna dostava
za vsa naročila robotov
30 dni
vračilo denarja
2 leti
garancije
 
 

O proizvodu

 

Podjetje iRobot se že več kot 23 let posveča področju robotike in nenehno razvija nove robote. Naši raziskovalni roboti uspešno rešujejo življenja na najnevarnejših vojnih območij ali pri naravnih nesrečah, kjer morajo biti 100 % uspešni. Popolnoma enaki standardi pa veljajo tudi za vse naše gospodinjske robote. Ko se boste odločili za robotskega čistilca tal iRobot Braava™ se boste lahko zanesli na njegovo 100 % učinkovitost vsak dan in kjer koli.

Glavne prednosti Braave 390t

 • Zelo tiho delovanje
 • Učinkovita krpa iz mikrovlaken
 • Enostavno upravljanje
 • Za vse vrste trdih tal
 • NorthStar navigacija
 • Sistem Pro-Clean: z rezervoarjem za vodo za čiščenje
 • Dva načina čiščenja: suho in mokro
 • Čiščenje ob steni in pod pohištvom
 • Funkcija Pavza/Vklop
 • Turbo polnilec

Zakaj izbrati robota od iRobota?

iRobot je ozko specializiran na robotiko, v njen razvoj vlaga večino dobička in ni podlegel skušnjavi, da obrne svojo pozornost na druga področja zaradi boljših četrtletnih poročil. iRobot je nastal iz prepričanja trojice ustanoviteljev (Colin Angle, Helen Greiner in Rodney Brooks), da bo robotika enkrat spremenila svet in način, kako delamo, se učimo, se zdravimo ali čistimo. Že v prvem letu obstoja je iRobot v sodelovanju z NASO predstavil raziskovalnega vesoljskega robota Genghis. Do preboja je prišlo v letu 1998, ko je podjetje iRobot zmagalo in dobilo pogodbo agenture DARPA za razvoj in proizvodnjo taktičnih mobilnih robotov iRobot PackBot.

Prav tistega vsestranskega robota je ameriška vlada leta 2001 po terorističnih napadih na svetovni trgovinski center poslala na reševalno akcijo. PackBot je preučeval tudi kontaminirana območja po nesreči japonske elektrarne v Fukušimi leta 2011. V letu 2002 pa je iRobot vstopil v življenje vsakega izmed nas. Prav v tem letu je prišel na svet prvi robotski sesalnik Roomba. Tri leta kasneje je iRobot prinesel na trg Scoobo in z razvojem robotskih pomočnikov nadaljeval. Zahvaljujoč temu portfelj iRobota danes vključuje nekaj vrhunskih robotov, ki s čiščenjem hiše ali stanovanja in območja okoli njega pomagajo več kot 10 milijonom ljudi po vsem svetu.

Ključne funkcije
iRobot Braava 390t

NorthStar navigacija

Tehnologija je bila razvita v sodelovanju z ameriško vesoljsko agencijo NASA in deluje kot hišni GPS. NorthStar navigacijska kocka pošlje Braavi signal, s katerim ugotovi trenutni položaj v prostoru. Zahvaljujoč njemu Braava ve, kaj je že očistila in katera mesta je še potrebno. Ko Braava konča s čiščenjem, se vrne na mesto, kjer je začela in se izklopi.

Učinkovite krpe iz mikrovlaken

iRobot Braavo lahko uporabljate za suho in/ali mokro čiščenje. Uporabljate lahko posebne krpe iz mikrovlaken ali krpe za enkratno uporabo. Bela krpa zbira prah, lase, živalske dlake in se uporablja za suho čiščenje. Modra krpa pa je zasnovana za mokro čiščenje. Krpe se preprosto vstavijo v čistilno glavo, ki jez magnetom pritrjena na robota in se po končanem čiščenju enostavno snamejo in operejo v pralnem stroju.

Tiho čiščenje

Braava je med svojim delovanjem izredno tiha. Brez težav lahko čisti ponoči ali ob zori in zagotovo ne prebudi nobenega. Braava ni sesalnik in ima zato lahko vgrajen tihi motor, vendar kljub temu temeljito zbira prha, dlake, drobtinice in lase.

Roomba 790

Dva načina čiščenja

Braava 390t omogoča dva načina čiščenja: suho in mokro čiščenje. Pri suhem načinu, Braava odstrani prah, dlake živalil, drobtinice, lase iz vseh vrst talnih površin; ne more pa opraviti čiščenja trdovratnih madežev, ki se prilepijo na tla. Nesnaga se zbira na krpi iz mikrovlaken, katero po koncu samo stresete ali operete. V mokrem načinu čiščenja, Braava s pomočjo posebnih gibov (gor, dol, levo, desno) in vlažne krpe zbira umazanijo in polira tla.

Čiščenje ob steni in pod pohištvom

Braava čisti inteligentno in dosledno. Brez težav se giblje pod pohištvom, posteljo, kuhinjskih elementov, mize, stolov in brez poškodovanja predmetov. Izogiba se stopnicam in preprogam, ob njih se obrne in očisti prostor okoli njega. Še vaša Braava ve, da ni možno čiščenje preprog s krpo iz mikrovlaken.

Pro-Clean Sistem

Pro-Clean sistem je del mokrega čiščenja robota Braava 390t. Pro-Clean posoda bistveno poveča učinkovitost čiščenja. Deluje kot rezervoar, prri katerem posodo čistilne glave napolnimo z vodo ali sredstvom za loščenje tal, ki se nato pri mokrem čiščenju postopoma izloča v čistilno krpo in jo vlaži. Zato ni potrebno nenehno prekinjati čiščenja in vlažiti krpo.

Funkcija Pavza/Vklop - Pause/Resume

Morate prekiniti Braavo, da vidite kaj in kako je naredila in nato nadaljevati? Ni problema. Funkcija Pavza/Vklop omogoča, da Braava nadaljuje s čiščenjem, kjer sto jo ustavili. Braava si zapomni zemljevid območja, ki ga čisti. Tako lahko sredi čiščenja zamenjamo krpo in robot po zamenjavi nadaljuje s čiščenjem.

Komu je namenjen?

Robotski čistilec tal iRobot Braava 390t je zelo koristen za vsak dom, ki ima parket, predvsem za večja gospodinjstva ali hiše. Z enim polnjenjem lahko Braava suho očisti površino do 93 m2 ali mokro čiščenje do 33 m2. Velika prednost je Sistem Pro-Clean, ki omogoča popolno čiščenje vaših tal. Braava 390t se tudi napolni v samo 2 urah, kar pomeni, da gre lahko zelo hitro nazaj na delo.

iRobot Braava 380
390t

vsebina paketa

Čistilna plošča Pro-Clean1x Čistilna plošča Pro-Clean

Čistilna plošča1x Čistilna plošča

Navigacija NorthStar1x Navigacija NorthStar

Krpa iz mikrovlaken za suho čiščenje2x Krpa iz mikrovlaken za suho čiščenje

Krpa iz mikrovlaken za mokro čiščenje2x Krpa iz mikrovlaken za mokro čiščenje

Turbo polnilna postaja1x Turbo polnilna postaja

Baterija Braava 38X/390X1x Baterija Braava 38X/390X

Adapter1x Adapter

Braava 390t1x Braava 390t

 

nadomestni deli

Navigacijska kocka - kanal 2Navigacijska kocka - kanal 2

Čep za vlaženje krpeČep za vlaženje krpe

Čistilne krpice iz mikrovlaken MIXČistilne krpice iz mikrovlaken MIX

Navigacijska kocka - kanal 1Navigacijska kocka - kanal 1

Čistilne krpice iz mikrovlakenČistilne krpice iz mikrovlaken

 

tehnična specifikacija

Popolnoma tiho delovanje
Učinkovita krpa iz mikrovlaken
Enostavno upravljanje
Za vse vrste trdih tal
NorthStar navigacija
Dva načina čiščenja: suho in mokro
Pro-Clean rezervoar
Čiščenje ob steni in pod pohištvom
Senzor proti padcu po stopnicah
Funkcija Pavza/Vklop
Funkcija hitrega polnjenja
Poklopna ročka za lažje prenašanje
NiMH baterija 2000 mAh
Suho čiščenje – baterija: do 4 ure / 93 m²
Mokro čiščenje – baterija: do 2,5 uri / 33 m²
Čas polnjenja: 4 ure, oziorma 2 uri s turbo polnilno postajo
Teža: 1,8 kg
Dimenzije: 244 x 216 x 79 mm

Braava 390t: Slovar pojmov

Braava 390t video

 
PRIMERJAVA MODELOV  
 
Cena 199,00 € cena
v košarico  
 
 
Izdelek je bil dodan v košarico
Pojdi v košarico