Komplet Roomba 971 & Braava jet 250

892 0.0
Akcija 499,90 €
Redna cena 799,90 €
v košarico
Na zalogi
Komplet Roomba 971 & Braava jet 250 banner
 
Brezplačna dostava
za vsa naročila robotov
30 dni
vračilo denarja
2 leti
garancije
 
 

O proizvodu

 

iRobot Roomba 971, z WiFi povezan robotski sesalnik z močno dvojno gumijasto krtačo za dvigovanje umazanije za različne površine – Navigacija za več sob – Se napolni in nadaljuje delo – Idealno za hišne ljubljenčke – Združljiv s tehnologijo Imprint ™Link – Tehnologija za zaznavanje umazanije Dirt Detect – 3-stopenjski sistem čiščenja – Personalizirani predlogi – Združljivost glasovne pomoči

iRobot Braava jet 250
robotski pomivalec tal z natančnim razpršilcem – 3 v 1: za suho, vlažno in za mokro čiščenje – Najboljša izbira za kopalnice in kuhinje – Rešitev za čiščenje – Deluje s krpami za enkratno uporabo in pralnimi krpami – Vibrirajoča čistilna glava

 

Glavne prednosti Roombe 971 & Braava jet 250

 

Sanjska ekipa čistih tal
Roomba® sesa. Braava jet® pomiva. Ne glede na to, ali izberete robota Roomba®, Braava® ali oboje, bodo vaša tla deležna specializirane nege, za vsak dan čista tla brez napora. Zagotovite si 5 kratno moč sesanja v kombinaciji s priročnim robotom Braava jet 250 za brisanje vaših tal.


Umazanija in prah
Posesa trdovratno umazanijo in usedline s 3-stopenjskim sistemom za čiščenje, ki uporablja dvojne gumijaste krtače za različne površine, krtačo za čiščenje robov za stene in vogale in 5X sesalno moč Power-Lifting Suction*. Nadzorujte čiščenje s aplikacijo iRobot Home, ali z glasovnim asistentom.
*(V primerjavi s sistemom za čiščenje Roomba® 600 serije.)

Idealno za domove s hišnimi ljubljenčki
Edinstveni dvojni krtači za različne površine tak z manj napletanja las in dlake hišnih ljubljenčkov. Krtači se prilagajata in upogibata, tako da ostanejo v stalnem stiku s preprogami in trdimi tlemi. Visoko učinkovit filter ujame 99% alergenov hišnih ljubljenčkov.

Zazna in odstrani umazanijo
Senzorji DirtDetect™ povedo vašemu robotu kje so tla bolj umazana, da se tem delom posveti bolj temeljito.

Čisti preproge in trda tla
Avtomatsko prilagodljiva čistilna glava se med čiščenjem po višini samodejno prilagaja vašim tlom, tako da je ves čas v tesnem stiku z njimi.

Odstrani umazanijo in madeže na trdih tleh
Vrhunski robotski čistilec tal z natančnim razpršilnikom Jet in vibrajočo čistilno glavo pomaga pri odstranjevanju umazanije in madežev.

Namestite blazinico in samo pritisnite tipko CLEAN
Samodejno izbere pravilen način čiščenja glede na vrsto blazinice Braava jet® ki ste jo namestili. Izbirajte med suhim, vlažnim in mokrim brisanjem. Za dolgotrajen vonj dodajte čistilo Braava jet™.

Braava jet 250, odličen za kuhinje in kopalnice
Z učinkovitim, sistematičnim vzorcem čiščenja pride na težko dostopna mesta, vključno pod stranišči in okoli njega, v kote in pod omare. Giblje se pod pohištvom in okoli njega.

 

Podrobnosti

 

iRobot Roomba 971

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij.

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

 

iRobot Roomba 971

Umazanija in prah

Posesa trdovratno umazanijo in usedline s 3-stopenjskim sistemom za čiščenje, ki uporablja dvojne gumijaste krtače za različne površine, krtačo za čiščenje robov za stene in vogale in 5X sesalno moč Power-Lifting Suction*.

*V primerjavi s sistemom čiščenja Roomba® 600 Series.

 

iRobot Roomba 971

Navigacija na naslednji ravni.

Navigacijska tehnologija vSLAM® aktivno zajame več kot 230.400 podatkovnih točk na sekundo, da optimizira pokritost. Roomba® 971 namensko in logično čisti v urejenih vrstah; ko se baterija skoraj izprazni, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, kar zagotavlja popolno čiščenje.

 

iRobot Roomba 971

Daje predloge, ki vam koristijo.

Naši roboti se naučijo, kako čistite, in vam dajejo prilagojene predloge za samodejni razpored čiščenja ali predlaganje časov, ko bo vaš dom mogoče potreboval pogostejše čiščenje, kot so letni čas izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov ali sezone alergij.

 

iRobot Roomba 971

Ponovno začne tam, kjer je ostal.

Ne preskoči ničesar, tudi umazanije ne. Naši roboti vedo, kdaj se morajo ponovno napolniti, in se nato vrnejo tja, kjer so ostali.

 

iRobot Roomba 971

Očistite, ne da bi dvignili prst.

Deluje s sistemom glasovne pomoči Voice Assistant – Z združljivostjo glasovne pomoči prek naprav z Google Assistant in Alexa 97x Series očisti vašo hišo ob zvoku vašega glasu.

*Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.

 

iRobot Roomba 971

Zazna in odpravi umazanijo.

Senzorji Dirt Detect™ opozorijo vašega robota na bolj umazana območja v vašem domu, kot so prehodnejša mesta, in sesalnik ta mesta temeljiteje očisti.

 

iRobot Braava jet® 250

Očistite tla v kuhinji in kopalnici po želji.

Robot Braava jet® je zasnovan za vse trde talne površine, vključno z laminatom, s trdim lesom, ploščicami in s kamnom. Način brisanja lahko izberete od mokrega in vlažnega do suhega z uporabo krpe za enkratno uporabo. Čisti tla do 25 m2.

V načinu vlažno/suho in do 20 m2 v mokrem načinu.*

*Na osnovi kvadrature sobe, kjer 25 % tal zasedajo predmeti, pohištvo in preproge.

 

iRobot Braava jet® 250

Braava jet® napolnite z vodo.

Za mokro in vlažno čiščenje napolnite rezervoar s toplo vodo.

 

iRobot Braava jet® 250

Samo pritisnite »Clean«.

Braava jet® samodejno prilagodi čiščenje glede na vrsto krpe s prilagoditvijo vzorca čiščenja, vibracij krpe in količine porabljene vode.

 

iRobot Braava jet® 250

Ciljani razpršilec odstrani umazanijo in madeže.*

Precizen razpršilec Jet** odstrani umazanijo in madeže. Braava jet® poišče ovire na svoji poti, preden razprši vodo, in tako pomaga zaščititi pohištvo, preproge in stene.

*Testirano v mokrem načinu na posušeni kavi.
**Precizen razpršilec Jet se uporablja samo v mokrem načinu brisanja in vlažnem načinu pometanja.

 

iRobot Braava jet® 250

Očisti kuhinje in kopalnice do 25 m2.

Braava jet® pomije in pomete majhne prostore, kot so kuhinje in kopalnice, z učinkovitim in S sistematičnim vzorcem čiščenja. Čisti tudi po vogalih, pod stranišči in okrog njih ter pod omarami. Zapomni si ovire na svoji poti in upočasni gibanje, da nežno očisti vzdolž pohištva, sten in napeljav. S tihim delovanjem vam ne bo motil vašega vsakdanjega življenja.

 

iRobot Braava jet® 250

Gre samo tja, kamor vi to želite.

Z vgrajenim načinom Virtual Wall® lahko ustvarite nevidno mejo, da Braava jet® oddaljite od območij, v katera ne želite, da Braava gre.

 

iRobot Braava jet® 250

Pritrdite krpo za čiščenje.

Izberite belo krpo za pomivanje tal (suh način), oranžno krpo, da pometete s samo kančkom vode (vlažen način), in modro krpo za mokro brisanje. Preprosto potisnite izbrano krpo v čistilno glavo Braava jet® in ta samodejno izbere med načini za mokro čiščenje, vlažno pometanje ali suho pometanje.

 

iRobot Braava jet® 250

Izvlecite Braava jet® krpo s pritiskom na gumb.

Za dodatno higieno lahko uporabite Braava jet® s krpo za enkratno uporabo. S pritiskom na gumb se blazinice preprosto izvlečejo, ne da bi se dotaknili umazanije ali umazanije, kar je idealno za kopalnice.

 

iRobot Roomba 971

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot.

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.

vsebina paketa

Polnilna postaja z napajalnikom1x Polnilna postaja z napajalnikom

Koncentrirano čistilo 118 ml1x Koncentrirano čistilo 118 ml

Braava jet™ 2501x Braava jet™ 250

Roomba 9711x Roomba 971

Litij-ionska baterija (v robotu)1x Litij-ionska baterija (v robotu)

Blazinica za enkratno uporabo za vlažno čiščenje2x Blazinica za enkratno uporabo za vlažno čiščenje

Blazinica za enkratno uporabo za suho čiščenje2x Blazinica za enkratno uporabo za suho čiščenje

Blazinica za enkratno uporabo za mokro čiščenje2x Blazinica za enkratno uporabo za mokro čiščenje

Baterijski polnilnik1x Baterijski polnilnik

Li-Ion baterija (v robotu)1x Li-Ion baterija (v robotu)

Blazinica za mokro čiščenje1x Blazinica za mokro čiščenje

 

nadomestni deli

Blazinice za mokro brisanjeBlazinice za mokro brisanje

Blazinice za suho brisanjeBlazinice za suho brisanje

Blazinice za vlažno brisanjeBlazinice za vlažno brisanje

Pralna blazinica za mokro brisanjePralna blazinica za mokro brisanje

AeroForce krtače za serijo 900AeroForce krtače za serijo 900

3 pack filtri serija 9003 pack filtri serija 900

 

Komplet Roomba 971 & Braava jet 250: Slovar pojmov

 

Komplet Roomba 971 & Braava jet 250 video

 
PRIMERJAVA MODELOV  
 
Cena 499,90 € cena
v košarico  
 
 
Izdelek je bil dodan v košarico
Pojdi v košarico