Komplet Roomba i3+ (i3552) & Braava jet 250

Komplet Roomba i3+ (i3552) & Braava jet 250

Podrobnosti

Na zalogi

578,80 € 799,80 €
ali
Leanpay logo
€24,13 x 24
Preveri svoj limit!

Promotions

Posebna ponudba
Brezplačna dostava za vsa naročila robotov Podrobnosti

Add to cart options

Product Actions

Kol :
Več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki.
iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba®, Braava® ali oba, bodo vaša tla deležna posebne nege, ki jo potrebujejo.
 
Pametna navigacija opravi svoje delo.
Inteligentna navigacija v ravni črti uporablja senzorje za sledenje tlem za namensko in logično čiščenje tal v urejenih linijah. Ko se mora i3 / i3 + napolniti, bo nadaljeval tam, kjer je končal, kar zagotavlja popolno čistočo.
 
Pozabite na sesanje za več mesecev.
Počisti za seboj in izprazni lastni koš v vrečko AllergenLock, ki lahko vsebuje do 60 dni smeti, kar pomeni, da dva meseca lahko ne razmišljate o sesanju.
 
Gre tja, kjer je to potrebno, izogne se mestom, kjer čiščenje ni potrebno.
Odmislite čiščenje z robotskim sesalnikom Roomba® i3. Tehnologija reaktivnih senzorjev preprečuje, da bi se robot zataknil, medtem ko mu senzorji Dirt Detect ™ pomagajo pri čiščenju, kjer je to potrebno.
 
Nauči se načina vašega življenja. Posluša vaš glas.
Roomba® i3 robotski sesalnik se nauči vaših navad čiščenja, da lahko ponudi prilagojene urnike, medtem ko združljivost z Google Assistant in Alexa omogočata začetek čiščenja le z zvokom vašega glasu. Predlagal bo celo dodatno čiščenje, ko je na vašem območju velika koncentracija cvetnega prahu ali med sezono izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov.
 
Čistejša tla. Vsak dan. Vse s pritiskom na gumb.
Braava® opravi mokro čiščenje. Vi pa živite. Robot za mokro čiščenje tal in svež dom, vsak dan. Vsakodnevni prah in umazanija lahko čiščenje vašega doma spremenita v neskončno opravilo. iRobot® Braava jet® robotski Mop (pomivalec tal) vsak dan prinaša sveža, čista tla. S svojim kompaktnim, pametnim dizajnom in z navigacijskim sistemom iAdapt® 2.0 Braava jet® pomiva in pometa težko dostopna mesta, na primer pod kuhinjskimi omaricami in okrog stranišč. Samo pritrdite čistilno krpo Braava jet® in robot bo samodejno prilagodil čiščenje glede na vrsto krpe. Pri pomivanju tal ali čiščenju z vlažnim pometanjem se razpršilna in natančna vibracijska čistilna glava Jet lotevata umazanije in madežev. Pri načinu suhega pometanja pa Braava jet® ulovi prah, umazanijo in dlake hišnih ljubljenčkov. Braava jet® čisti trda tla, vključno s trdim lesom, ploščicami in s kamnom. Naša tehnologija pa ni samo v robotih. Gre za vas – in iskanje boljših načinov, ki vam bodo pomagali narediti več. Že več kot 30 let je iRobot® svetovni pionir v industriji robotike in izdelkov široke uporabe. Naši robotski sesalniki Roomba® so zasnovani z inovativno tehnologijo in s strokovnim znanjem robotike, da vam lahko ponudimo izdelke, ki so optimizirani za temeljito čiščenje tal.
 
Robotski Mop (pomivalec tal) 3 v 1.
Izbirajte med mokrim brisanjem, vlažnim brisanjem ali suhimi čistilnimi krpami. Braava jet® samodejno izbere pravilen način čiščenja glede na vrsto krpe.
 
Idealno za kuhinje ali kopalnice.
Lahko doseže težko dostopna mesta, vključno s prostori pod stranišči in okrog njih, koti in mesta pod omarami.
 
Natančen razpršilnik Jet.
Odstrani umazanijo in madeže* brez pršenja po pohištvu, preprogah ali po stenah.
Testirano v mokrem načinu na posušeni kavi.
 
Vibrirajoča čistilna glava.
Nežno drgne naprej in nazaj, na enak način, kot to počnete vi.
 
Doseže tesna mesta.
Kompaktna velikost in maksimirana zasnova robov Braava jet® pomagata očistiti težko dostopna mesta, tudi v kotih in pod omarami.
 
Doseže tesna mesta.
Kompaktna velikost in maksimirana zasnova robov Braava jet® pomagata očistiti težko dostopna mesta, tudi v kotih in pod omarami.
 
Preprosto kot 1, 2, 3.
Pritrdite krpo za čiščenje Braava jet®. Dolijte vodo. Samo pritisnite »Clean«.
 

Dodatne informacije

iRobot_Roomba_i3552

iRobot® Roomba® i3552 - sesanje je opravljeno.

iRobot® Roomba® i3552 Povezani robotski sesalnik s polnilno psotajo z samodejnim praznjenjem in z dvojnimi gumijastimi ščetkami za različne površine- Idealno za hišne ljubljenčke - Prilagojeni predlogi - Združljivost z glasovnim asistentom in povezavo Imprint® Link. Prilagojeni predlogi za čiščenje in napredne funkcije vam omogočijo, da več ne razmišljate o sesanju. I3 + se zna tudi sam izprazniti, zato si vam ni treba umazati rok ali več mesecev razmišljati o sesanju.

30 let znanja in robotski sesalniki

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

I3 + samodejno prazni svoj koš

Pozabite na sesanje za več mesecev.

Do 60 dni I3 + samodejno prazni svoj koš v bazo za avtomatsko odstranjevanje umazanije Clean Base® z vrečko AllergenLock, ki s 4 sloji materiala blokira alergene ter ujame 99% cvetnega prahu in plesni.

Premika se namensko in logično

Premika se namensko in logično

Inteligentna navigacija v ravni črti uporablja senzorje za sledenje tlem za namensko in logično čiščenje tal v urejenih linijah. Če je baterija skoraj prazna, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, kar zagotavlja popolno čiščenje.

Umazanija in prah

Umazanija in prah

Posesa trdovratno umazanijo in nered s 3-stopenjskim sistemom za čiščenje, ki uporablja dvojne gumijaste krtače za več površin, krtačo za pometanje robov in vogalov ter 10-kratno moč sesanja Power-Lifting Suction*

* v primerjavi s sistemom za čiščenje Roomba® 600 serije

Očistite, ne da bi dvignili prst

Očistite, ne da bi dvignili prst

Naprej počnite to, kar že počnete. Preko aplikacije iRobot app ali glasovnega asistenta Google ali Alexa preprosto recite svojemu robotu, naj očisti - in delo je končano.

* Deluje z napravami, ki podpirajo Google Assistant in Alexa

Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc. ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google LLC

iRobot_Braava_250

iRobot® Braava® 250 – Robot za pomivanje tal za čista tla in svež dom, vsak dan.

iRobot Braava jet 250 robotski Mop (pomivalec tal) z natančnim razpršilcem – 3 v 1: za suho, vlažno in za mokro čiščenje – Najboljša izbira za kopalnice in kuhinje – Rešitev za čiščenje – Deluje s krpami za enkratno uporabo in pralnimi krpami – Vibrirajoča čistilna glava.

Braava jet® napolnite z vodo

Braava jet® napolnite z vodo.

Za mokro in vlažno čiščenje napolnite rezervoar s toplo vodo.

Braava jet® samodejno prilagodi

Samo pritisnite »Clean«.

Braava jet® samodejno prilagodi čiščenje glede na vrsto krpe s prilagoditvijo vzorca čiščenja, vibracij krpe in količine porabljene vode.

Ciljani razpršilec

Ciljani razpršilec odstrani umazanijo in madeže*.

Natančen razpršilec Jet** odstrani umazanijo in madeže. Braava jet® poišče ovire na svoji poti, preden razprši vodo, in tako pomaga zaščititi pohištvo, preproge in stene.

Z vgrajenim načinom Virtual Wall®

Gre samo tja, kamor vi to želite.

Z vgrajenim načinom Virtual Wall® lahko ustvarite nevidno mejo, da Braava jet® oddaljite od območij, v katera ne želite, da Braava gre.

krpo za čiščenje

Pritrdite krpo za čiščenje.

Izberite belo krpo za pomivanje tal (suh način), oranžno krpo, da pometete s samo kančkom vode (vlažen način), in modro krpo za mokro brisanje. Preprosto potisnite izbrano krpo v čistilno glavo Braava jet® in ta samodejno izbere med načini za mokro čiščenje, vlažno pometanje ali suho pometanje.

Braava jet® krpo

Izvlecite Braava jet® krpo s pritiskom na gumb.

Za dodatno higieno lahko uporabite Braava jet® s krpo za enkratno uporabo. S pritiskom na gumb se blazinice preprosto izvlečejo, ne da bi se dotaknili umazanije ali umazanije, kar je idealno za kopalnice.

podpira servis

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot.

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.