Komplet Roomba s9+ (s9558) & Braava jet m6

Komplet Roomba s9+ (s9558) & Braava jet m6

Podrobnosti

Na zalogi

1 499,00 € 1 899,80 €
ali
Leanpay logo
€62,46 x 24
Preveri svoj limit!

Promotions

Posebna ponudba
Brezplačna dostava za vsa naročila robotov Podrobnosti

Add to cart options

Product Actions

Kol :
Napredna navigacija in edinstvena zasnova globinskega čiščenja.
S9+ s pomočjo revolucionarne tehnologije, ki jo odlikujeta napredna navigacija in edinstvena zasnova globinskega čiščenja, tehnologijo PerfectEdge®, očisti trdovratno umazanijo, tako da se lahko vi ukvarjate z vsem preostalim. S9+ se izprazni v sistem za samodejno odstranjevanje umazanije Clean Base®, tako da na sesanje lahko pozabite za več tednov.

 

Več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki.
iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje, vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

 

Vrhunska zasnova za čiščenje nerodnih vogalov.
Tehnologija PerfectEdge® z naprednimi senzorji optimizira čiščenje globoko v vogale in vzdolž robov, medtem ko vrhunski 3-stopenjski sistem za čiščenje dvigne, razrahlja in odstrani umazanijo z do 40kratno močjo sesanja* za naše najgloblje čiščenje do zdaj.
*(V primerjavi s sistemom čiščenja Roomba® 600 serije)

 

Uživajte v popolnem nadzoru nad svojim čiščenjem.
Očisti natanko tako, kot, ko in kjer vi želite. Mapiranje Imprint® Smart s9+ natančno pove, kje mora čistiti in kdaj.

 

Očistite umazanijo v trenutku, ko se zgodi.
Pametna navigacija mapira določene predmete v vašem domu, tako da se drobtine od zajtrka posesajo tako preprosto kot na ukaz »Alexa, povej Roombi, da naj posesa pod kuhinjsko mizo«.

 

Čisti za vami in za seboj.
S9+ posesa za vami in za samim seboj ter izprazni umazanijo in prah v vrečko AllergenLock™, tako da vam več mesecev ni treba razmišljati o sesanju.

 

Nauči se načina vašega življenja. Posluša vaš glas.
Roomba® s9+ se nauči vaših navad čiščenja in lahko predlaga samodejne urnike čiščenja pri vašem načinu življenja.

 

Robotski pomivalec tal Braava jet® m6 pomiva na način, kot bi to počeli vi.
Poveste mu lahko, kje in kdaj čistiti, natančen razpršilnik Jet pa pomaga m6 reševati lepljive madeže, umazanijo* in kuhinjske maščobe.
*Testirano v načinu čiščenja na mestu

 

Madeži se ne zalepijo.
natančen razpršilnik Jet odstrani umazanijo in lepljive madeže brez pršenja po pohištvu, preprogah ali po stenah.

 

Podvoji moč pri madežih.
Robot inteligentno ve, kateri način naj uporabi glede na vrsto krpe. Poleg tega naša nova tehnologija krp, razvita za robotski pomivalec tal Braava jet® m6, uporablja elektrostatično silo za pometanje in vlečenje vlaken na krpo.

 

Briše takrat, ko, kjer in kot vi želite.
Tehnologija mapiranja Imprint® Smart vam omogoča nadzor nad tem, katere sobe naj se pobrišejo in kdaj.

 

Madeže pobriše v trenutku, ko nastanejo.
m6 lahko pobriše določene madeže takoj, ko nastanejo.

 

Nauči se načina vašega življenja.
Posluša vaš glas: Robotski pomivalec tal Braava jet® m6 se iz vaših navad čiščenja nauči ponuditi prilagojene urnike.

 

Navigacija na naslednji ravni.
Z navigacijo vSLAM® se m6 nauči tlorisa vašega doma in oblikuje osebne pametne mape, ki mu omogočajo strokovno čiščenje in manevriranje v urejenih in učinkovitih linijah.

 

Dodatne informacije

iRobot_Roomba_s9558

iRobot® Roomba® s9+ – Naše najbolj napredno čiščenje

iRobot Roomba s9+ z WiFi povezan robotski sesalnik s tehnologijo PerfectEdge® s kotno krtačo in širšimi gumijastimi krtačami za dvigovanje umazanije za različne površine – Povečana moč – Uči se, mapira in se prilagodi vašemu domu – Očisti po sobah – Očisti po predmetu – Personalizirani predlogi – Združljivost glasovne pomoči.

30 let znanja

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij.

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

dizajn za čiščenje nerodnih vogalov

Vrhunski dizajn za čiščenje nerodnih vogalov.

Vrhunska zasnova za čiščenje nerodnih vogalov – tehnologija PerfectEdge® z naprednimi senzorji optimizira čiščenje globoko v vogale in vzdolž robov, medtem ko vrhunski 3-stopenjski sistem za čiščenje dvigne, razrahlja in odstrani umazanijo z do 40X močjo sesanja za naše najgloblje čiščenje do zdaj.

Čisti natančno tako

Uživajte v popolnem nadzoru nad svojim čiščenjem.

Čisti natančno tako, kot, ko in kjer želite. Imprint® Smart mapiranje vam omogoča, da s9+ natančno poveste, kje je treba čistiti in kdaj, medtem ko vam prilagodljive cone izogibanja omogočajo, da mu poveste, katerim območjem se mora izogibati.

Madeže očisti v trenutku

Madeže očisti v trenutku, ko nastanejo.

s9+ lahko očisti določene madeže, takoj ko nastanejo, tako da, če stopate skozi vrata in opazite drobtine pod kuhinjsko mizo, lahko s pomočjo aplikacije iRobot Home ali vaše glasovne pomoči Google ali Alexa s9/s9+ sporočite, da naj takoj očisti to mesto, in čiščenje je opravljeno.

S9+ se izprazni v sistem za samodejno odstranjevanje umazanije

Čisti za vami in samim seboj.

S9+ se izprazni v sistem za samodejno odstranjevanje umazanije Clean Base®, tako da na sesanje lahko pozabite za več tednov. S sistemom za preprečevanje alergenov je 99 % alergenov in cvetnega prahu od robota do baze ujetih, tako da ne morejo pobegniti nazaj v zrak.

Nauči se načina vašega življenja

Nauči se načina vašega življenja. Posluša vaš glas.

Nauči se načina vašega življenja. Posluša vaš glas. Robotski sesalnik Roomba® s9+ se nauči vaših navad čiščenja, da lahko ponudi prilagojene urnike, medtem ko združljivost z Google asistentom in Alexa omogoča začetek čiščenja le z zvokom vašega glasu. Predlagal bo celo dodatno čiščenje, ko je na vašem območju velika koncentracija cvetnega prahu ali med sezono izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov.

pametna tehnologija

Vodi jih resna pametna tehnologija.

navigacijo vSLAM® se s9+ nauči tlorisa vašega doma in oblikuje osebne pametne mape, ki mu omogočajo strokovno čiščenje in manevriranje v urejenih in učinkovitih linijah – tako lahko prostor učinkovito očisti. Če je baterija skoraj prazna, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, da bi zagotovila, da bo delo opravljeno.

Postaja vedno pametnejši

Postaja vedno pametnejši.

Pri iRobotu nenehno inoviramo programsko opremo naših robotov z najnovejšimi tehnološkimi in revolucionarnimi lastnostmi* – Te inovacije pošiljamo neposredno na vaše robote, da ti postajajo še pametnejši.

S tehnologijo Imprint® Link

Sanjska ekipa za čiščenje.

S tehnologijo Imprint® Link lahko robotski sesalnik Roomba® s9+ in robotski pomivalec tal Braava jet® m6 združujeta sesanje in pomivanje tal v popolnem zaporedju, s čimer si lahko zagotovite popolno čiščenje tal samo z glasovnim ukazom* ali s pomočjo aplikacije.* Deluje z napravami, ki podpirajo Google asistentom in Alexa.

iRobot® Braava® m6132

iRobot® Braava® m6132 – Briše okrog vašega doma in vašega življenja.

iRobot Braava jet m6132 – Vrhunski povezan robotski pomivalec tal z natančnim razpršilnikom Jet in napredno navigacijo – Uči se, mapira in se prilagaja vašemu domu – Mokro brisanje in suho pometanje – Čiščenje po predmetu – Prilagojene predloge – Samodejno polnjenje in nadaljevanje – Združljivost glasovne pomoči.

samodejno izbere način čiščenja

Sistem podlog: mokro brisanje in suho pometanje.

Pritrdite podlogo za čiščenje Braava jet® in robot samodejno izbere način čiščenja. Mokro čiščenje - mokre krpe za mokro čiščenje vsebujejo vlakna, ki privlačijo umazanijo in pomagajo odstraniti lepljive madeže, umazanijo* in kuhinjske maščobe. Pralne krpe za mokro čiščenje - pralne krpe za mokro čiščenje vsebujejo vlakna, ki privlačijo umazanijo in pomagajo odstraniti lepljive madeže, umazanijo* in kuhinjske maščobe. Suho pometanje - Krpe za suho pometanje uporabljajo elektrostatično silo za prijemanje umazanije, prahu in dlak hišnih ljubljenčkov. Pralne krpe za suho pometanje - pralne krpe za suho pometanje uporabljajo mikrovlakna za prijemanje umazanije, prahu in dlak hišnih ljubljenčkov.

Tehnologija mapiranja

Čisti, ko, kjer in kot vi želite.

Tehnologija mapiranja Imprint® Smart omogoča nadzor nad tem, katere sobe se čistijo in kdaj, za sesanje, ki deluje okrog vas in vašega urnika. Poleg tega lahko svojemu robotu naročite, da se izogiba določenim območjem ali predmetom s prilagodljivimi območji varovanja pred vstopom v določena območja.

Madeže očisti v trenutku, ko nastanejo

Madeže očisti v trenutku, ko nastanejo.

m6 lahko očisti določene madeže, takoj ko nastanejo, tako da, če stopate skozi vrata in opazite polito kavo pred kuhinjskim pultom, lahko s pomočjo aplikacije iRobot Home ali glasovne pomoči Google ali Alexa m6 sporočite, da naj takoj očisti to mesto, in čiščenje je opravljeno. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.

Braava jet® m6 robotski pomivalec

Nauči se načina vašega življenja. Posluša vaš glas.

Z Braava jet® m6 robotski pomivalec tal se nauči vaših navad čiščenja, da lahko ponudi prilagojene urnike, medtem ko združljivost z Google asistentom in Alexa omogočata začetek pomivanja le z zvokom vašega glasu. Predlagal bo celo dodatno pomivanje, ko je na vašem območju velika koncentracija cvetnega prahu ali med sezono izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc., ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.

Vaša zasebnost je naša prioriteta

Vaša zasebnost je naša prioriteta.

Trudimo se zagotavljati najvišje standarde zaščite zasebnosti, s čimer bomo zagotovili, da bodo vaši podatki ostali zasebni, varni ter da se bodo uporabili za izboljšanje vaše izkušnje in uspešnosti vašega robota.

iRobot robotski sesalniki servis

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot.

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.