Roomba 694

Roomba 694

Details

Na zalogi

279,90 €
ali
Že od 12,13 €
Vaš mesečni obrok
 + 0 € polog
Izračun obrokov  Leanpay logo

Add to cart options

Product Actions

Kol:
Leanpay banner
Ta robot je odlična izbira za pametno čiščenje vašega doma.
Roomba® 694 se nauči vaših čistilnih navad in vam lahko predlaga prilagojene urnike, kako poskrbeti za vsakodnevno umazanijo, prah in usedline – za preprosto čiščenje tal.
 
Več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki.
iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje, vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.
 
3-stopenjski sistem čiščenja.
3-stopenjski sistem čiščenja pobere umazanijo, prah in usedline s preprog in trdih tal.
 
Čisti okolico vašega življenjskega prostora.
Spozna vaše navade čiščenja in predlaga urnike, ki ustrezajo vašim potrebam. Priporoča tudi stvari, na katere sami mogoče sploh ne bi pomislili – na primer dodatno čiščenje med sezono alergij.
 
Deluje s sistemom glasovne pomoči.
Z združljivostjo glasovne pomoči prek naprav z Google asistentom in Alexa očisti vašo hišo ob zvoku vašega glasu*.
*Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa
Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.
 
Dvojne krtači za različne površine.
Krtači za različne površine poberejo vse, od majhnega prahu do velikih usedlin iz preprog in trdih tal.
 
Prilagodljiva navigacija.
Celoten nabor naprednih senzorjev omogoča, da 600 serija lahko krmili pod pohištvom in ob njem ter vzdolž robov.

Dodatne informacije

iRobot® Roomba® 694 – Vsak dan čisto, brez napora

Robotski sesalnik iRobot Roomba 694 – primeren za preproge in trda tla – tehnologija za odkrivanje umazanije Dirt Detect – 3-stopenjski sistem čiščenja.

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

3-stopenjski sistem čiščenja

Umazanija in prah se ne moreta skriti pred 3-stopenjskim sistemom čiščenja. Dvojni krtače za različne površine, posebej zasnovana ščetka za robove in vakuumsko sesanje posesajo vse, od majhnih delcev do velikih usedlin na vaših preprogah in trdih tleh.

Čisti okrog vašega življenja.

Nauči se vaših čistilnih navad in predlaga urnike, ki bodo ustrezali vašim potrebam. Prav tako priporoča stvari, na katere mogoče sami niti ne pomislite, na primer dodatno čiščenje med sezono alergij – dajanje predlogov, ki vam koristijo.

Deluje z vašo glasovno pomočjo.

Deluje s sistemom glasovne pomoči* – Z združljivostjo glasovne pomoči prek naprav z Google asistentom in Alexa očisti vašo hišo ob zvoku vašega glasu.

Dvojni krtači za različne površine.

Krtači za različne površine sodelujejo pri zajemanju prahu, umazanije in velikih usedlin, s čimer temeljito očistijo vaša tla. Prva krtača odpusti, dvigne in posesa prah, umazanijo in dlake s tal in preprog, druga pa pospeši premik usedlin v sesalni kanal.

Prilagodljiva navigacija.

Celoten nabor naprednih senzorjev omogoča, da 600 serija lahko krmili pod pohištvom in ob njem ter vzdolž robov. Cliff Detect sistem preprečuje, da bi robot padel po stopnicah; samodejno se priklopi na napajanje in se napolni po čiščenju.

Zazna in odpravi umazanijo.

Senzorji Dirt Detect™ opozorijo vašega robota na bolj umazana območja v vašem domu, kot so prehodnejša mesta, in sesalnik ta mesta temeljiteje očisti.

Ne potrebuje dodatnega časa, da se prilagodi vašemu domu

Samodejna prilagodljiva čistilna glava samodejno prilagodi svojo višino za učinkovito čiščenje preprog in trdih tal.

Prašni delci, mi vemo, kje se skrivate.

Krtača za robove je posebej zasnovana pod 27-stopinjskim kotom, da smeti odmakne od robov in vogalov ter na čistilno pot, da se jih nato posesa s tal.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot.

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.