Roomba 975

Roomba 975

Podrobnosti

Na zalogi

429,90 €
ali
Leanpay logo
€17,92 x 24
Preveri svoj limit!

Promotions

Posebna ponudba
Brezplačna dostava za vsa naročila robotov Podrobnosti

Add to cart options

Product Actions

Kol :
Močno čiščenje in napredna navigacija.
5X* moč sesanja omogoči močno čiščenje in napredno navigacijo, da sesalnik lahko opravi svoje delo.
*(V primerjavi s sistemom čiščenja Roomba® 600 serije)
 
Več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki.
iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje, vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.
 
Umazanija se ne more skriti.
Izkusite celovito čiščenje z zmogljivim čistilnim sistemom, ki povleče umazanijo, usedline in dlake hišnih ljubljenčkov, od koder koli se skrijejo.
 
Navigacija na naslednji stopnji.
Z vrhunsko navigacijo vSLAM® robotski sesalnik Roomba® 975 mapira vaš dom za navigacijo v urejenih in učinkovitih linijah, kar za seboj pušča čista tla. Če je baterija skoraj prazna, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, da bi zagotovila, da bo delo opravljeno.
 
Pripravijo predloge, ki vam lahko koristijo.
Naši roboti se naučijo, na kak način najraje čistite, in vam dajejo personalizirane predloge za samodejni urnik čiščenja ali predlagajo čas, ko bo vaš dom mogoče potreboval pogostejše čiščenje, kot so letni čas odpadanja dlak hišnih ljubljenčkov ali sezone alergij.
 
Ponovno začne tam, kjer je ostal.
Naši roboti vedo, kdaj se morajo napolniti, in se nato vrnejo tja, kjer so ostali.
 
Očiščeno, ne da bi mignili s prstom.
975 čisti vašo hišo na zvok vašega glasu z združljivostjo glasovne pomoči prek naprav Google asistentom in Alexa*.
*Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa
Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.
 

Dodatne informacije

iRobot® Roomba® 975 – Visoke zmogljivosti in pokritost v več sobah.

iRobot Roomba 975, z WiFi povezan robotski sesalnik z močno dvojno gumijasto krtačo za dvigovanje umazanije za različne površine – Navigacija za več sob – Se napolni in nadaljuje delo – Idealno za hišne ljubljenčke – Združljiv s tehnologijo Imprint ™Link – Tehnologija za zaznavanje umazanije Dirt Detect – 3-stopenjski sistem čiščenja – Personalizirani predlogi – Združljivost glasovne pomoči.

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij.

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

Umazanija in prah.

Posesa trdovratno umazanijo in usedline s 3-stopenjskim sistemom za čiščenje, ki uporablja dvojne gumijaste krtače za različne površine, krtačo za čiščenje robov za stene in vogale in 5X moč sesanja*.

Navigacija na naslednji ravni.

Navigacijska tehnologija vSLAM® aktivno zajame več kot 230.400 podatkovnih točk na sekundo, da optimizira pokritost. Roomba® 975 namensko in logično čisti v urejenih vrstah; ko se baterija skoraj izprazni, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, kar zagotavlja popolno čiščenje.

Daje predloge, ki vam koristijo.

Naši roboti se naučijo, kako čistite, in vam dajejo prilagojene predloge za samodejni razpored čiščenja ali predlaganje časov, ko bo vaš dom mogoče potreboval pogostejše čiščenje, kot so letni čas izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov ali sezone alergij.

Ponovno začne tam, kjer je ostal.

Ne preskoči ničesar, tudi umazanije ne. Naši roboti vedo, kdaj se morajo ponovno napolniti, in se nato vrnejo tja, kjer so ostali.

Očistite, ne da bi dvignili prst.

Deluje s sistemom glasovne pomoči* – Z združljivostjo glasovne pomoči prek naprav z Google Assistant in Alexa očisti vašo hišo ob zvoku vašega glasu.

Sanjska ekipa za čiščenje.

S tehnologijo Imprint® Link lahko robotski sesalnik Roomba® 975 in robotski pomivalec tal Braava jet® m6 združujeta sesanje in pomivanje tal v popolnem zaporedju, čimer si lahko zagotovite popolno čiščenje tal samo z glasovnim ukazom* ali s pomočjo aplikacije.

Zazna in odpravi umazanijo.

Senzorji Dirt Detect™ opozorijo vašega robota na bolj umazana območja v vašem domu, kot so prehodnejša mesta, in sesalnik ta mesta temeljiteje očisti.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot.

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.