Roomba 976

783 5.0
Akcija 449,00 €
Redna cena 549,90 €
v košarico
Na zalogi
Roomba 976 banner
 
Brezplačna dostava
za vsa naročila robotov
30 dni
vračilo denarja
2 leti
garancije
 
 

O proizvodu

 

Robotski sesalnik iRobot Roomba 976 z WiFi povezavo, tehnologijo sesanja Power-Lifting - Dve večslojni gumijasti krtači za vse vrste trdih tal – Sesanje celotnega nadstropja - Odličen v boju z dlakami ljubljenčkov – Združljiv z Imprint™Link tehnologijo - Tehnologija Dirt Detect™ - 3-stopenjski sistem čiščenja - Možnost nastavitve urnika čiščenja preko aplikacije

Pritisnite na gumb in tla bodo čista. Dan za dnem. Robotski sesalnik Roomba® poskrbi za vsakodnevno čista tla, da se vi lahko osredotočite na druge stvari, ki jih prinaša življenje. Zaradi neprestanega nabiranja prahu in umazanije se vam skrb za čistočo doma lahko zdi brezkončno opravilo. Robotski sesalnik iRobot® Roomba® 976 je vaš partner  v zagotavljanju čistoče vašega doma. Opremljen z naborom inteligentnih senzorjev in zmogljivim čistilnim sistemom se robotski sesalnik Roomba® uspešno spopada z vsakodnevno umazanijo, prahom in dlakami ljubljenčkov. Robotski sesalnik  Roomba® 976 z Wi-Fi® povezavo ima 5x sesalno moč* za še bolj globinsko čiščenje. Vselej ve, kje se nahaja, zato spretno se spretno premika po vašem domu in se po potrebi samodejno napolni, dokler ne opravi naloge.  Ko Roomba® 976 konča s sesanjem, samodejno sporoči robotu Braava m6, da ta prične s brisanjem vaših tal. Z aplikacijo iRobot HOME lahko zaženete čiščenje ali nastavite urnik tudi ko ste zdoma.
*V primerjavi z Roombo® serije 600 s sistemom AeroVac™


Pri naši tehnologiji  pa niso bistveni le roboti. Bistveni ste vi – zato iščemo načine, kako bi vam pomagali postoriti več. iRobot® je že več kot 25 let pionir na področju robotike v globalnem merilu. Naši robotski sesalniki Roomba® so plod združevanja inovativnih tehnologij, znanja in izkušenj, zato  naši izdelki ponujajo optimalno rešitev za temeljito čiščenje tal.

Glavne prednosti Roombe 976

 • iRobot ima več kot 25 let strokovnega znanja in izkušenj v oblikovanju in izdelovanju inovativnih gospodinjskih robotov in več kot 25 milijonov prodanih robotov po vsem svetu. Ne glede na izbiro - Roomba, Braava ali oba – vaša tla bodo deležna potrebne specializirane nege.
 • Čisti neprenehoma, se napolni in nadaljuje dokler delo ni opravljeno.
 • Idealna za dlako hišnih ljubljenčkov – iz vaših tal učinkovito pobere dlako hišnih ljubljenčkov s pomočjo univerzalnih dvojnih valjev za vse vrste tal in z večjo, 5x sesalno močjo*
  *V primerjavi z Roombo® serije 600 s sistemom AeroVac™
 • Boljša, ko delujeta skupaj - Zdaj lahko združite robotski sesalnik Roomba 976 z robotskim pomivalcem tal Braava jet m6. To vam omogoča samodejno pomivanje tal, takoj ko se sesanje konča.
 • Premium 3-stopenjski sistem čiščenja:  tehnologija sesanja Power- Lifting s 5x sesalno močjo* počisti zažrto umazanijo, drobce in dlake hišnih ljubljenčkov; Stranska krtača počisti po kotih in vzdolž sten.
  *V primerjavi z Roombo® serije 600 s sistemom AeroVac™
 • Tehnologija Dirt Detect™: senzorji Dirt Detect™ poiščejo predele vašega doma z večjo koncetracijo umazanije  in opozorijo robota, da ta mesta očisti še temeljiteje;  samo-nastavljiva čistilna glava samodejno prilagaja višino,  zato lahko učinkovito očisti preproge in trde talne površine.
 • Ve, kje je, kjerkoli že je: Z navigacijsko tehnologijo vSLAM® robotski sesalnik zbere več kot 230.400 podatkovnih enot na sekundo, s pomočjo katerih njegov 1.3 GHz štiri-jedrni procesor ustvari natančen zemljevid vašega doma in lahko počisti tudi celotno nadstropje.

Zakaj izbrati robota od iRobota?


Preveri iRobot razliko

iRobot je ozko specializiran na robotiko, v njen razvoj vlaga večino dobička in ni podlegel skušnjavi, da obrne svojo pozornost na druga področja zaradi boljših četrtletnih poročil. Z razvojem robotskih sesalnikov se ukvarja že 30 let. V lasti ima preko 1.500 patentov. Prodanih je že več kot 30 milijonov sesalnikov po celem svetu.

Roomba je v prvi vrsti sesalnik V čistilnem modulu sta dve večslojni krtači Visoko učinkoviti filtri Osredotočeno čiščenje tal Kombinacija več patentiranih senzorjev Patentirana iAdapt navigacija Tehnična pomoč, servis in rezervni deli

iRobot® Roomba® 976
Neprenehoma čisti, se po potrebi napolni in nadaljuje, dokler delo ni opravljeno

Več kot 25 let izkušenj in inovacij na področju robotike

iRobot ima več kot 25 let strokovnega znanja in izkušenj v oblikovanju in izdelovanju inovativnih gospodinjskih robotov in več kot 30 milijonov prodanih robotov po vsem svetu. Ne glede na izbiro - Roomba, Braava ali oba – vaša tla bodo deležna potrebne specializirane nege.

25 LET

Idealno za dlake hišnih ljublječkov

Iz vaših tal učinkovito pobere dlako hišnih ljubljenčkov s pomočjo univerzalnih dvojnih valjev za vse vrste tal in z večjo, 5x sesalno močjo*
*V primerjavi s sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600.

3-stopenjski sistem čiščenja

Čisti, dokler ni naloga opravljena

Roomba® serije 976 se po potrebi samodejno vrne na polnilno postajo Home Base®, kjer se napolni in nato nadaljuje s čiščenjem, dokler ni delo opravljeno.

Ustvarjen za rezultate

Premium 3-stopenjski sistem čiščenja

Premium 3-stopenjski sistem čiščenja z naprednim vakumskim motorjem, z vrtljaji pri 10.000 RPM/s omogoči 5x sesalno moč* za sesanje prahu, zažrte umazanije, drobce in dlake hišnih ljubljenčkov vzolž vseh vrst trdih tal, tudi preprog.
*V primerjavi s sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600.

Ustvarjen za rezultate

Uničevalec umazanije, ki dela za vas

Robotski sesalnik Roomba® s pomočjo tehnologije Dirt Detect™odstrani umazanijo iz najbolj obremenjenih predelov vašega doma. Senzorji zaznajo take predele vašega doma z večjo koncentracijo umazanije in opozorijo robota, da se jim posveti še temeljiteje. Samo-nastavljiva čistilna glava samodejno prilagaja višino, zato sta večslojni krtači ves čas v tesnem stiku z različnimi talnimi površinami in lahko učinkovito počistita trda tla in preproge.

Ustvarjen za rezultate

Učinkovita navigacija iz ene sobe v drugo

Ve, kje je, kjerkoli že je: Z navigacijsko tehnologijo vSLAM® robotski sesalnik zbere več kot 230.400 podatkovnih enot na sekundo, s pomočjo katerih njegov 1.3 GHz štiri-jedrni procesor ustvari natančen zemljevid vašega doma.

Ustvarjen za rezultate

Boljša, ko delujeta skupaj

Dinamični par - zdaj lahko robotski sesalnik Roomba® 97x seznanite z robotom za mokro čiščenje Braava jet® m6 za samodejni začetek mokrega čiščenja po zaključku sesanja.

Ustvarjen za rezultate

Pametneje do čistega doma

Z aplikacijo iRobot HOME lahko spremljate ali nastavite urnik čiščenja vaših robotskih sesalnikov Roomba® z Wi-Fi® povezavo. Aplikacija iRobot HOME uporabnikom omogoča, da spremljajo čistilne aktivnosti, pregledujejo zgodovino čiščenja ali si ogledajo videe o vzdrževanju robota. Poleg tega se robot preko aplikacije sproti posodablja na najnovejšo programsko opremo in tako ostaja v koraku s časom. Roomba 980 je združljiva z virtualnima asistentoma Alexa in Google Home. Preprosto naročite virtualnemu asistentu, naj Roombo aktivira, ustavi ali usmeri na polnilno postajo.

Ustvarjen za rezultate

Originalni deli

Robotski sesalnik Roomba® je sestavljiv, zato lahko večino delov zamenjate in tako podaljšate življenjsko dobo vašega sesalnika. Možnost nakupa posameznih kosov opreme (na primer filtrov ali opcije navideznega zidu Virtual Wall). Z originalnimi iRobot deli je kakovost vaše Roombe® zagotovljena.

Ustvarjen za rezultate

Za koga?

Roomba 976 je primerna za lastnike večjih ali manjših stanovanj. Za ljudi, ki ne želijo sklepati kompromisov. Odlični AeroForce™ sistem čiščenja poskrbi, da prah nima nobenih možnosti, navigacija iAdapt® v kombinaciji s funkcijo vSlam® z vizualizacijo prostora pa poskrbita, da ne ostane niti najmanjši prostorček vašega stanovanja neočiščen. Upravljate jo lahko ali z aplikacijo na vašem pametnem telefonu iRobot HOME, ali ročno. Robot z preprostim upravljanjem in minimalnim vzdrževanjem.

iRobot Roomba 966
976

vsebina paketa

Polnilna postaja z napajalnikom1x Polnilna postaja z napajalnikom

Litij-ionska baterija (v robotu)1x Litij-ionska baterija (v robotu)

Roomba 9761x Roomba 976

 

nadomestni deli

AeroForce krtače za serijo 900AeroForce krtače za serijo 900

3 pack filtri serija 9003 pack filtri serija 900

 

tehnična specifikacija

Čisti parket, linolej, preproge in trde površine
Primeren za domove s hišnimi ljubljenčki
Najpametnejši čistilni sistem in navigacije iAdapt 2.0
Procesor prestižne znamke ARM
Tehnologija čiščenja AeroForce™
Sistem bočnega čiščenja vzdolž vogalov in sten Wall Follow
Sistem ANTITANGLE, ki preprečuje zapletanje med kable in v rese preprog
Akustično in optično odkrivanje nečistoč Dirt Detect 2. generacije
Samodejno polnjenje na polnilni postaji med posameznim čiščenjem
Funkcija nastavitev časa čiščenja
Funkcija navideznega zidu Wirtual Wall® z dvojnim delovanjem
Filtracijski sistem - visoko učinkovit filter
Profilirani odbijač s počasnim dotikom
Indikator polnega koška
Očisti celotno nadstropje vašega stanovanja
Nova, 1.800 mAh Litij-Ionska baterija
Čas delovanja 75 min, nato se polni in po potrebi nadaljuje svoje delo.
Čas polnjenja 2 uri
Dimenzije (mm) 351 x 92
Teža 3,9 Kg
Hrup < 58 dB

Roomba 976: Slovar pojmov

Roomba 976 video

 
PRIMERJAVA MODELOV  
 
Cena 449,00 € cena
v košarico  
 
 
Izdelek je bil dodan v košarico
Pojdi v košarico