Roomba Combo j7 (c7158)

Roomba Combo j7 (c7158)

Details

Na zalogi

799,90 €
ali
Že od 21,30 €
Vaš mesečni obrok

Izračun obrokov  Leanpay logo

Add to cart options

Product Actions

Kol:
Leanpay banner

DOBRO JE VEDETI. Aplikacija ni na voljo v slovenskem jeziku. Robota lahko uporabljate brez aplikacije, vendar boste z neuporabo izgubili veliko funkcionalnosti, kot npr. nastavitev urnikov, mapiranje prostorov ali označitev con – pri modelih kjer je to na voljo, posodobitve robota...itd.. Slovenska navodila za uporabo so priložena robotu.

Na voljo tudi različica s samodejnim praznjenjem smeti.

Predstavljamo vam robota Roomba® j7 Combo, rešitev za sesanje in pomivanje tal, kakršne še ni bilo. V nasprotju z drugimi roboti se nastavek z mokro krpo dvigne na vrh robota in tako popolnoma prepreči mokro zmešnjavo na preprogah. Na trdih tleh hkrati sesa in čisti, tako da so vaša tla vsak dan svetleča in čista.

TO JE NOV NAČIN ČIŠČENJA.
Predstavljamo vam Roomba® j7 Combo, prvega robota za sesanje in čiščenje brez ročnega dela in edinega s krpo, ki se popolnoma dvigne, ko je na preprogi.

VSE TO POČNE, DA VAM NE BI BILO TREBA STORITI NIČESAR.
Njegove napredne tehnologije sesanja in brisanja brezhibno prehajajo s trdih tal na preproge. Naj Roomba® j7 Combo opravi svoje delo in očisti vse potrebno.

ZMOGLJIVO SESANJE.
Krtača za pometanje robov, gumijasti dvojni krtači za različne površine in Power Lifting sistem združeno skrbijo, da so tudi vaše preproge čiste vsak dan.

TOČNO VE, KATERIM STVAREM SE MORA IZOGIBATI.
Izdelan je z navigacijo PrecisionVision, tako da zazna ovire, kot so: oblačila, čevlji, brisače in celo nečednosti hišnih ljubljenčkov, ter se jim izogne.

ZAZNA BOLJ UMAZANA OBMOČJA, KI POTREBUJEJO VEČ ČIŠČENJA.
Ko njegova tehnologija Dirt Detect® naleti na bolj umazane predele v vašem domu, jim robot samodejno odredi temeljitejše čiščenje.

OMOGOČA VAM IZBIRO VAŠIH NAJLJUBŠIH REŠITEV ZA BRISANJE.
Zakaj bi imeli le eno čistilno raztopino? Z Roomba® j7 Combo lahko izbirate med številnimi blagovnimi znamkami raztopin za čiščenje, ki dišijo tako, kot želite vi.

SAMO POVEJTE MU, KAJ NAJ NAREDI.
Lahko ga povežete z Alexo in rečete »Alexa, tell Roomba® j7 Combo to clean under the table.« Potem pa glejte, kako vas uboga. Deluje tudi z drugimi glasovnimi pomočniki.


*Deluje z glasovnimi asistenti Alexa, Siri in Google. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc., ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka družbe Google, LLC. Siri je registrirana blagovna znamka podjetja Apple, Inc., registrirana v ZDA ter drugih državah in regijah.

Dodatne informacije

iRobot® Roomba Combo™ R1118

Krpa, ki ohranja preprogo suho.

Krpa, ki zazna, ko se približuje kateri koli preprogi, in se nato samodejno dvigne na vrh robota, da lahko robot v enem dejanju preide na sesanje preproge. To zagotavlja, da se krpa vedno drži daleč od preproge, tako da ta ostane suha in pripravljena za sesanje.

30 let znanja o robotiki

Ve, kaj mora čistiti in česa se mora izogibati.

Ustvarili smo ga, da bi bil inteligenten. Navigacijski sistem PrecisionVision identificira točno tisto, kar je pred njim, nato pa se temu ustrezno obnaša. Ko zazna predmete, kot so: vrvice, nogavice in celo morebitne nečednosti hišnih ljubljenčkov, se umakne. Ko zazna umazanijo, prah in dlake hišnih ljubljenčkov, pa ve, kako začeti čiščenje.

dveh načinov sesanja

Uradna obljuba za lastnike hišnih ljubljenčkov (Pet Owner Official Promise – P. O. O. P.)

Ni vam treba skrbeti za nesreče s hišnimi ljubljenčki, saj je Roomba j7 Combo na voljo z našo uradno obljubo za lastnike hišnih ljubljenčkov (P. O. O. P.): izognili se bomo zmešnjavam s hišnimi ljubljenčki ali pa vam bomo brezplačno zamenjali vašega robota.

*Ponudba velja eno leto od nakupa in zajema samo nadomestni izdelek. Velja samo za trdne mačje ali pasje blato. Veljajo dodatni pogoji – za vse podrobnosti si oglejte https://www.irobot.com/legal/terms-and-conditions#promise.

sveža tla vsak dan

To je naprednejši robot vse-v-enem.

Čiščenje s štirimi stopnjami združuje našo krtačo za pometanje robov, gumijaste krtače za več površin, močno sesanje in mokro čiščenje tal prve vrste. Na trdih tleh robot tla hkrati pomije in posesa, na preprogi pa varno dvigne krpo od vaše preproge in nadaljuje močno sesanje.

sezono alergij

Vse to počne, da vam ne bi bilo treba storiti ničesar.

Njegove napredne tehnologije sesanja in brisanja brezhibno prehajajo s trdih tal na preprogo. Naj Roomba® j7 Combo opravi svoje delo in vse očisti.

Roomba Combo™ robotski sesalnik in pomivalec

Zazna področja, na katerih so tla še posebej umazana.

Nekatera območja vašega doma postanejo bolj umazana od drugih, kot so na primer hodniki, prehodi in drugo. Zato smo razvili napredne senzorje Dirt Detect®, ki prepoznajo območja, ki potrebujejo dodatno čiščenje. Nato se Roomba® j7 Combo loti dela in uporabi idealno raven čiščenja, da opravi svoje delo.

Inteligentna navigacija

Čisti tudi bolj specifična mesta na ukaz.

Nobenega drugega robota se ne da tako natančno usmeriti po prostoru. Uporabite aplikacijo ali svojega glasovnega asistenta, da mu poveste, da naj očisti tla pri pomivalnem stroju, stranišču, pečici/štedilniku, pod jedilno mizo, celo pri skledi za hišne živali in košu za smeti.

Roomba Combo servis

Roomba® j7 Combo vas obvešča tudi o tem.

Zahvaljujoč navigaciji PrecisionVision, vam bo poslal fotografijo predmeta, na katerega naleti, da boste videli, kaj vidi in kaj čisti.

Inteligentna navigacija

Nove funkcije se samodejno dodajajo.

iRobot OS se posodablja popolnoma sam, tako da je vaš Roomba® j7 Combo opremljen z najnovejšimi funkcijami in novimi zmogljivostmi v realnem času.

Roomba Combo servis

Samo povejte mu, kaj naj naredi.

Združite ga z Alexo ali Google Assistantom in izgovorite ukaze, kot je »Tell Roomba® j7 Combo to clean under the table.« Potem gre robot v akcijo čiščenja.

*Deluje z glasovnimi asistenti Alexa, Siri in Google. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc., ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka družbe Google, LLC. Siri je registrirana blagovna znamka podjetja Apple, Inc., registrirana v ZDA ter drugih državah in regijah.