Roomba e6198

870 5.0
cena 499,90 € v košarico
Na zalogi
Roomba e6198 banner
 
Brezplačna dostava
za vsa naročila robotov
30 dni
vračilo denarja
2 leti
garancije
 
 

O proizvodu

 
iRobot® Roomba® e6 - Idealno za živalske dlake, z gumijastima krtačama in močno sesalno močjo, pobira dlake hišnih ljubljenčkov iz trdih tal in preprog - brez da bi se le-te napletle na krtači

Pritisnite na gumb in tla bodo čista. Dan za dnem. Robotski sesalnik Roomba® poskrbi za vsakodnevno čista tla, da se vi lahko osredotočite na druge stvari, ki jih prinaša življenje. Zaradi neprestanega nabiranja prahu in umazanije se vam skrb za čistočo doma lahko zdi brezkončno opravilo. Robotski sesalnik iRobot® Roomba® e6198 je vaš partner v zagotavljanju čistoče vašega doma. Opremljen z naborom inteligentnih senzorjev in zmogljivim čistilnim sistemom se robotski sesalnik Roomba® uspešno spopada z vsakodnevno umazanijo, prahom in dlakami ljubljenčkov, da se vi lahko posvetite vsemu ostalemu, kar prinaša življenje. Robotski sesalnik Roomba® e6198 z WiFi povezavo združuje 3-stopenjski sistem čiščenja z dvema večslojnima krtačama, posebej oblikovano stransko krtačo za čiščenje po kotih in ob robovih ter sesalno moč, zato lahko z vaših tal počisti vse od najmanjših drobcev do večje nesnage. S pomočjo tehnologije Dirt Detect™ robot zazna območja skoncentrirane umazanije in se jim posveti še temeljiteje, preko priročne aplikacije iRobot HOME pa lahko zaženete čiščenje ali nastavite urnik od koderkoli, kadarkoli. Pri naši tehnologiji pa niso bistveni le roboti. Bistveni ste vi – zato iščemo načine, kako bi vam pomagali postoriti več. iRobot® je že več kot 25 let pionir na področju robotike v globalnem merilu. Naši robotski sesalniki Roomba® so plod združevanja inovativnih tehnologij, znanja in izkušenj, zato naši izdelki ponujajo optimalno rešitev za temeljito čiščenje tal.

Glavne prednosti Roombe e6198

  • Premium AeroForce™ 3-stopenjski sistem čiščenja očisti umazanijo in dlako hišnih ljubljenčkov ki jo vidite - in alergene ter prah, ki ga ne.
  • Idealno za dlake hišnih ljublječkov - Iz vaših tal učinkovito pobere dlako hišnih ljubljenčkov s pomočjo univerzalnih dvojnih valjev za vse vrste tal in z večjo, 5x sesalno močjo*
    *V primerjavi s sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600.
  • Dve večslojni gumijasti krtači: vsaka krtača ima edinstveno zasnovo z gumijastim profilom, ki je v nenehnem stiku z različnimi talnimi površinami od trdih tal do preprog. Sta prilagodljivi in fleksibilni, zato ujameta vse od najmanjših delcev, kot so prah in umazanija, do dlak, las in večjih smeti.
  • Senzorji Dirt Detect™ zaznajo območja vašega doma z večjo koncentracijo umazanije in opozorijo robota, da se jim posveti še temeljiteje.
  • Z aplikacijo iRobot HOME lahko zaženete čiščenje ali nastavite urnik tudi ko ste zdoma.
  • Samo-nastavljiva čistilna glava samodejno prilagaja višino, zato sta večslojni krtači ves čas v tesnem stiku z različnimi talnimi površinami in lahko učinkovito počistita trda tla in preproge.

Zakaj izbrati robota od iRobota?


Preveri iRobot razliko

iRobot je ozko specializiran na robotiko, v njen razvoj vlaga večino dobička in ni podlegel skušnjavi, da obrne svojo pozornost na druga področja zaradi boljših četrtletnih poročil. Z razvojem robotskih sesalnikov se ukvarja že 30 let. V lasti ima preko 1.500 patentov. Prodanih je že več kot 30 milijonov sesalnikov po celem svetu.

Roomba je v prvi vrsti sesalnik V čistilnem modulu sta dve večslojni krtači Visoko učinkoviti filtri Osredotočeno čiščenje tal Kombinacija več patentiranih senzorjev Patentirana iAdapt navigacija Tehnična pomoč, servis in rezervni deli

iRobot® Roomba® e6198
Vsakodnevna čistoča, brez napora

Več kot 25 let znanja in inovacij na področju robotike

iRobot ima več kot 25 let strokovnega znanja in izkušenj v oblikovanju in izdelovanju inovativnih gospodinjskih robotov in več kot 25 milijonov prodanih robotov po vsem svetu. Ne glede na izbiro - Roomba, Braava ali oba – vaša tla bodo deležna potrebne specializirane nege.

25 LET

Premium 3-stopenjski sistem čiščenja

Premium 3-stopenjski sistem čiščenja združuje dve večslojni krtači, tehnologijo sesanja Power-Lifting in 5× sesalno moč*, zato brez težav počisti zažrto umazanijo, drobce in dlake ljubljenčkov, kjerkoli se skrivajo.
*V primerjavi s sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600.

3-stopenjski sistem čiščenja

Gumijasti krtači sta mojstrici čiščenja

Namesto ščetin, ki se upognejo in lahko zgrešijo umazanijo, naši edinstveni prožni gumijasti krtači objemajo različne talne površine in ostanejo v tesnem stiku z trdimi podi in preprogami, da bi temeljito očistile tla. Oblikovani tudi za čiščenje las in dlak hišnih ljubljenčkov, ne da bi se lasje in dlake nanju napletli, zato je dnevno vzdrževanje čistih tal zdaj lažje. Stranska krtača za čiščenje robov in kotov je posebej zasnovana pod kotom 27 stopinj, da zagotovi čistočo tudi na teh predelih.

3-stopenjski sistem čiščenja

Počisti umazanijo iz preprog in trdih talnih površin

Samo-nastavljiva čistilna glava samodejno prilagaja višino, zato sta večslojni krtači ves čas v tesnem stiku z različnimi talnimi površinami in lahko učinkovito počistita trda tla in preproge.

Ustvarjen za rezultate

Dirt Detect tehnologija

Senzorji Dirt Detect™ zaznajo predele vašega doma z višjo koncentracijo umazanije (kot so najbolj »prometna« območja vašega doma) in poskrbijo za temeljitejše čiščenje teh mest.

Ustvarjen za rezultate

Inteligentna navigacija po vašem domu

S pomočjo iAdapt® navigacije in njenega nabora pametnih senzorjev Roomba® e6198 sprejme več kot 60 odločitev na sekundo, zato se prilagodi vašemu domu in pomaga temeljito očistiti vaša tla, tudi v temi. Senzorji za zaščito pred padci poskrbijo, da Roomba ne pade po stopnicah ali z drugih dvignjenih površin.

Ustvarjen za rezultate

Preprosto izperete

Preprosto izperite umazanijo in smeti, ki so ostale v košku.

Ustvarjen za rezultate

Počisti umazanijo, ki jo vidite, in prah, ki ga ne vidite

Visoko učinkoviti je narejen iz posebnega materiala, ki polovi kar 99% plesni, cvetnega prahu, pršic ter mačjih in pasjih alergenov v velikosti 1 mikrona.

Ustvarjen za rezultate

Poveži se in čisti ali nastavi urnik kar na poti - ali pa mu preprosto povej naj očisti

Z aplikacijo iRobot HOME lahko spremljate ali nastavite urnik čiščenja vaših robotskih sesalnikov Roomba® z Wi-Fi® povezavo. Aplikacija iRobot HOME uporabnikom omogoča, da spremljajo čistilne aktivnosti, pregledujejo zgodovino čiščenja ali si ogledajo videe o vzdrževanju robota. Poleg tega se robot preko aplikacije sproti posodablja na najnovejšo programsko opremo in tako ostaja v koraku s časom. Roomba e6 je združljiva z virtualnima asistentoma Alexa in Google Home. Preprosto naročite virtualnemu asistentu, naj Roombo aktivira, ustavi ali usmeri na polnilno postajo.

Ustvarjen za rezultate

Originalni deli

Robotski sesalnik Roomba® je sestavljiv, zato lahko večino delov zamenjate in tako podaljšate življenjsko dobo vašega sesalnika. Možnost nakupa posameznih kosov opreme (na primer filtrov ali opcije navideznega zidu Virtual Wall). Z originalnimi iRobot deli je kakovost vaše Roombe® zagotovljena.

Ustvarjen za rezultate

Za koga?

Robotski sesalnik iRobot Roomba e6198 je primeren za dnevno čiščenje osrednjega prostora - kuhinja, jedilnica, dnevna soba. V ostale prostore ali v nadstropje ga lahko odnesete po potrebi. Ker nima nastavitve urnika, ga zaženemo ročno. Po končanem delu se vrne na polnilno postajo. Svetujemo vam, da sesate med tem ko vas ni doma, saj je takrat prah na tleh, kjer ga robot vakuumsko posesa, brez da bi ga po nepotrebnem dvigoval nazaj v zrak.

iRobot Roomba 698
e6198

vsebina paketa

Polnilna postaja z napajalnikom1x Polnilna postaja z napajalnikom

Navidezni zid Wirtual Wall® z dvojnim delovanjem2x Navidezni zid Wirtual Wall® z dvojnim delovanjem

Filter3x Filter

Roomba e61981x Roomba e6198

1x 1800 mAh Litij-Ionska baterija (v robotu)1x 1x 1800 mAh Litij-Ionska baterija (v robotu)

 

tehnična specifikacija

Čiščenje vseh trdih površin
Močan, 3 stopenjski sistem čiščenja I Razrahlja I Dvigne I Posesa
Stranska krtača za čiščenje robov in vogalov
Prilagodljiv čistilni modul z dvojnima krtačama za vse vrste trdih tal
DirtDetect® - zazna bolj umazane predele tal in se jim posveti bolj temeljito
AeroVac® košek za smeti z Gen 1 motorjem, AeroVac filtrom in kapaciteto koška 0,6 l
iAdapt 1.0 navigacija z celostnim naborom tipal za 60 prilagoditev terenu na sekundo
Po končanem ciklu se vrne na postajo
Odbijač z nežnim dotikom z IR senzorji
IR senzorji proti padcem
Premaguje pragove do 1.6 cm
Ročaj za prenašanje robota
Tipke na pritisk: CLEAN(čiščenje)/DOCK(na polnilno postajo)/SPOT(čiščenje 1m2)
LED displej za Dirt Detect ( bolj umazana tla), napake in baterijo
Li-Ionska baterija
Višina robota 9.2 cm
Čas delovanja 90 min
Čas polnjenja 2 ure

Roomba e6198: Slovar pojmov

 

Roomba e6198 video

 
PRIMERJAVA MODELOV  
 
Cena 499,90 € cena
v košarico  
 
 
Izdelek je bil dodan v košarico
Pojdi v košarico