Roomba i5156

Roomba i5156

Details

Na zalogi

349,00 € 449,90 €
ali
Že od 11,32 €
Vaš mesečni obrok
 + 0 € polog
Izračun obrokov  Leanpay logo

Add to cart options

Product Actions

Kol:
Leanpay banner

• Robotski sesalnik Roomba® i5 se nauči in mapira vaš dom sobo za sobo, tako da lahko očisti sobo, ki jo želite, IN TO kadar koli želite – s sistemom 10x Power-Lifting Suction* in Premium 3-stopenjskim sistemom čiščenja. S pomočjo iRobot OS ostaja korak pred vsakodnevno umazanijo, tako da se nauči načina vašega življenja in vam predlaga načrte čiščenja – čistite, medtem ko ste zunaj in uživate v življenju.

*V primerjavi s sistemom za čiščenje Roomba® serije 600

• Z učenjem o vašem domu in ustvarjanjem pametnih zemljevidov Imprint® lahko Roomba i5 očisti katero koli sobo, in to kadar koli želite – v določenem časovnem razporedu ali na zahtevo, ne glede na to, ali ste doma ali na poti.
 
• Vaš robotski sesalnik, ki ga poganja iRobot OS, dobiva nove funkcije s samodejnimi posodobitvami programske opreme – za pametnejšo raven čiščenja.

• Čisti v ravnih linijah naprej in nazaj, krmari okrog pohištva in ovir. Posesa trdovratno umazanijo s premium 3-stopenjskim sistemom za čiščenje in sistemom sesanja 10x Power-Lifting Suction*.

*V primerjavi s sistemom za čiščenje Roomba® serije 600

• Edinstvene dvojne gumijaste krtače za več površin preprečujejo zapletanje z dlakami hišnih ljubljenčkov in očistijo vse – od preprog do trdih tal.
 
• Integrirani senzorji robotu povedo, kje lahko in kje ne sme stati, tako da se robotski sesalnik ne zatika pod pohištvom ali nizkimi previsi pod pultom. S senzorji Dirt Detect™ lahko Roomba i5 svoje čiščenje osredotoči tam, kjer je to najbolj potrebno.
 
• Izkušnje kažejo, da robotski sesalnik Roomba® i5 ve, koliko časa potrebuje za sesanje vsake sobe, zato lahko načrtujete čiščenje okrog vaših navad, brez da bi vas med čiščenjem motil.
 
• Popolnoma čisto, vsakič. Če med čiščenjem baterija opeša – robotski sesalnik Roomba® i5 samodejno najde svojo bazo da se dopolni, nato pa nadaljuje čiščenje tam, kjer je ostal.
 
• Robotski sesalnik Roomba® i5 se nauči, kako radi čistite, in vam da samodejno prilagojene predloge za urnike in celo upošteva, da bo vaš dom mogoče potreboval pogostejša čiščenja, kot je npr. v času odpadanja dlak hišnih ljubljenčkov ali v času alergij.

• Začnite čistiti eno sobo ali vse sobe z aplikacijo iRobot Home ali z glasovnim upravljanjem z združljivostjo asistentov Google, Alexa in Siri*.

*Deluje z napravami, ki podpirajo asistente Google, Alexa in Siri. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC. Siri je blagovna znamka Apple Inc.

• Vaši podatki v iRobotu so šifrirani zaradi varnosti. Zbrani podatki se uporabljajo samo za izboljšanje vaše izkušnje in zmogljivosti vašega robota.

Dodatne informacije

robotski_sesalniki_i3158

iRobot® Roomba® i5 – Medtem ko i5 čisti, vi uživajte svoje življenje.

Povezani robotski sesalnik s pametnim mapiranjem iRobot® Roomba® i5 – Čisti po sobah – Dvojne gumijaste krtače za več površin – Idealno za hišne ljubljenčke – Personalizirani predlogi – Glasovni asistent in združljivost z Imprint Link

30 let znanja

Vi uživate. i5 čisti.

Uživajte v brezhibnem sesanju, prilagojenem vašemu življenju, prilagojenem vašemu domu in brez večmesečnega dela z robotskim sesalnikom Roomba® i5. Robot, ki ga poganja iRobot OS, se nauči in mapira vaš dom za vsako sobo posebej, kar vam omogoča, da prilagodite vsako čiščenje. Je celo dovolj pameten, da si zapomni vaše rutine in samodejno predlaga urnike čiščenja. Ko pride do nereda, je vaš glas njegov ukaz, in sicer s pomočjo asistentov Google, Alexa in Siri*, ki vam omogoča, da usmerite robota naravnost v sobo, ki je potrebna čiščenja.

*Deluje z napravami, ki podpirajo asistente Google, Alexa in Siri.
Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC. Siri je blagovna znamka Apple Inc.
Inteligentna navigacija v ravni

Soba za sobo, nadzor je vaš.

Z učenjem o vašem domu in ustvarjanjem pametnih zemljevidov Imprint® lahko Roomba i5 očisti katero koli sobo, kadar koli želite – v določenem časovnem razporedu ali na zahtevo, ne glede na to, ali ste doma ali na poti.

Posesa trdovratno umazanijo in nered

Izberite sobo, katero koli sobo.

Ko se robotski sesalnik Roomba® i5 nauči vašega doma in ustvari pametni zemljevid Imprint®, ga lahko usmerite k čiščenju katere koli sobe, kadar koli želite – po določenem urniku ali v danem trenutku.

Gre tja, kjer je to potrebno

Postaja vedno pametnejši

Vaš robotski sesalnik Roomba i5®, ki ga poganja iRobot OS, dobiva nove funkcije s samodejnimi posodobitvami programske opreme – za pametnejšo raven čiščenja.

glasovnega asistenta

Idealno za stanovanja s hišnimi ljubljenčki

Preživite svoj čas z ustvarjanjem spominov s svojimi kosmatimi prijatelji in pustite, da robotski sesalnik Roomba® i5 poskrbi za čiščenje. Zagotavlja sesanje s sistemom 10x Power-Lifting Suction* in ima 3-stopenjski sistem čiščenja, ki vključuje edinstvene dvojne gumijaste krtače za več površin, ki se upogibajo, da se prilagodijo vrsti tal in se izognejo zapletanju z dlakami hišnih ljubljenčkov. Visokoučinkovit filter za sesalnik Roomba® i5 Robot ulovi 99 % alergenov mačk in psov.

*V primerjavi s sistemom za čiščenje serije Roomba® 600

za čiščenje

Dvojne krtače ohranjajo stalen stik s tlemi

Stanovanja z več vrstami tal, kot so: ploščice, parket in preproga – vse to lahko očisti robotski sesalnik Roomba® i5 z edinstvenimi dvojnimi gumijastimi krtačami, ki se upogibajo, da se prilagodijo vrsti tal in ostanejo v stalnem stiku z različnimi površinami. Njihov poseben dizajn pa omogoča izogibanje zapletanju z dlakami hišnih ljubljenčkov.

Postaja vedno pametnejši

Dovolj pameten, da ve, kje je potreben in kje ni

Robotski sesalnik čisti v ravnih linijah naprej in nazaj, da temeljito očisti tla med premikanjem okrog pohištva in ovir. Integrirani senzorji robotu povedo, kje lahko in kje ne sme stati, tako da se robotski sesalnik ne zatika pod pohištvom ali nizkimi previsi pod pultom. S senzorji Dirt Detect™ lahko Roomba i5 svoje čiščenje osredini tja, kjer je to najbolj potrebno.

irobot servis

Zaženite časovnike

Vedite, kako dolgo bo trajalo čiščenje, ne glede na to, ali gre za eno sobo ali celotno hišo – vse to z ocenami časa v aplikaciji iRobot Home.

Opravite delo

Popolna čistoča – vsakokrat, ko se baterija izrabi, sesalnik Roomba® i5 samodejno najde svojo bazo in se popolnoma napolni, po potrebi tudi nadaljuje čiščenje tam, kjer je ostal.

irobot servis

Čisti okrog vaših navad

Čiščenje ne bo motilo vašega življenja, ker se sesalnik Roomba® i5 nauči vaših navad, da vam lahko ponudi prilagojene urnike in celo predlaga dodatno čiščenje, kadar je na vašem območju velika koncentracija cvetnega prahu ali med sezono izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov. Integriran glasovni pomočnik pa vam omogoča, da zaženete opravilo samo s pomočjo svojega glasu.*

*Deluje z napravami, ki podpirajo asistente Google, Alexa in Siri. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC. Siri je blagovna znamka Apple Inc.

Vaš glas je njegov ukaz

Začnite s čiščenjem ene sobe ali vseh sob – z glasovnimi asistenti Google, Alexa ali Siri, robotu ukažite, da poskrbi za nered ta trenutek. Robota lahko pošljete na čiščenje prostorov, v katerih se trenutno ne nahajate, kar iz udobja naslanjača.

*Deluje z napravami, ki podpirajo asistente Google, Alexa in Siri. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC. Siri je blagovna znamka Apple Inc.

irobot servis

Vaša zasebnost je naša prioriteta

Trudimo se zagotavljati najvišje standarde zaščite zasebnosti, s čimer bomo zagotovili, da bodo vaši podatki ostali zasebni, varni in da se bodo uporabili za izboljšanje vaše izkušnje in uspešnosti vašega robota.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot

Izdelujemo Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s pomočjo katerih lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.

irobot servis

Sanjska ekipa za čiščenje

S tehnologijo Imprint® Link lahko robotski sesalnik Roomba® i5 in robotski mop Braava jet® m6 združita moč sesalnika in pomivalca tal v popolnem zaporedju, tako da so vaša tla popolnoma čista, brez vašega truda.