Roomba i7+ (i7558)

642 5.0
Akcija 899,00 €
Redna cena 1 199,90 €
v košarico
Na zalogi
Roomba i7+ (i7558) banner
 
Brezplačna dostava
za vsa naročila robotov
30 dni
vračilo denarja
2 leti
garancije
 
 

O proizvodu

 

Robotski sesalnik z možnostjo samodejnega praznjenja koška CleanBase. Spozna vaš dom, poišče umazanijo, samodejno izprazni košek; uspešen v boju z dlakami ljubljenčkov. Ima dve večslojni gumijasti krtači, tehnologijo sesanja Power-Lifting in možnost povezave z omrežjem ter dostopanja do nastavitev čiščenja preko aplikacije.

Glavne prednosti Roombe i7+

  • Poskrbi za čiščenje v celoti - ker se samodejno izprazni, lahko za več tednov popolnoma odmislite sesanje.
  • Spoznava, mapira in se prilagaja vašemu domu. Tako določi najboljše načine čiščenja.
  • Razloči kuhinjo od dnevne sobe - tehnologija mapiranja Imprint™ Smart vam omogoča popolni nadzor nad tem, katere sobe bo očistila in kdaj.
  • Preizkusite možnost prostoročnega upravljanja preko Alexe / Google Assistant - naj gre za nered v kuhinji ali po celotnem nadstropju, robotski sesalnik Roomba® i7 poskrbi za vse! Amazon, Echo, Alexa in vsi ostali logotipi so blagovne znamke podjetja Amazon.com, Inc. in njegovih podružnic. Google home je blagovna znamka podjetja Google LLC .
  • Premium AeroForce® 3-stopenjski sistem čiščenja uporablja dve večslojni gumijasti krtači in tehnologijo Power-Lifting, ki omogoča 10-kratno moč sesanja* za odstranjevanje zažrte umazanije, večjih delcev in dlak hišnih ljubljenčkov.

    * V primerjavi s sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600.

Ključne funkcije robotskega sesalnika
iRobot Roomba i7+

Spozna vaš dom. Poišče umazanjijo. Samodejno izprazni košek.

Robotski sesalnik Roomba i7 samodejno izprazni košek v vrečo, ki drži do 30 koškov umazanije in prahu, zato lahko sesanje za več tednov popolnoma odmislite! 3-stopenjski sistem čiščenja z dvema večslojnima gumijastima krtačama zagotavlja učinkovito čiščenje, pametna tehnologija mapiranja pa omogoča, da robot spozna vsak prostor posebej in se mu prilagodi. Z možnostjo upravljanja preko pametnega telefona omogoča čiščenje popolnoma po vaši meri.

iRobot Roomba 17158

Več kot 25 let znanja in inovacij na področju robotike

Podjetje iRobot je bilo ustanovljeno leta 1990 kot eno prvih na področju robotike. Sledilo je viziji, da bi uporabni in praktični roboti postali resničnost. Danes proizvajamo najinovativnejše gospodnjske robote, kot so robotski sesalniki Roomba in robotski čistilci iz družine Braava. A pri naši tehnologiji ne gre le za robote. Gre za vas – zato iščemo najboljši način, kako bi vam pomagali storiti več.

25-let

Pozabite na sesanje za več tednov

Poskrbi za čiščenje od začetka do konca. Samodejno izprazni košek, se napolni in po potrebi nadaljuje s svojim delom, dokler to ni opravljeno. Na sesanje lahko pozabite za več tednov.

iAdapt 3.0

Samodejno poskrbi za umazanijo v košku

Vreča, ki drži 30 koškov umazanije, prahu in dlak, je zaprta, da ti ne morejo uiti nazaj v zrak.

Tehnologija Imprint Smart

Pozna najučinkovitejše načine čiščenja za vsako sobo posebej

S patentirano navigacija iAdapt® 3.0 in tehnolgijo SLAM® se robotski sesalnik Roomba® brez težav učinkovito in spretno giblje po vašem domu. Robot ustvarja vizualne mejnike, po katerih se orientira, kje je že bil in kje mora še počistiti.

Glasovno upravljanje

Razloči kuhinjo od dnevne sobe

S tehnologijo pametnega mapiranja Imprint™ Smart, Roomba i7 spoznava, mapira in se prilagaja vašemu domu ter tako določi najučinkovitejše načine čiščenja za vsak prostor posebej. Roomba® i7 si celo zapomni tlorise različnih prostorov, zato ni pomembno ali čisti v zgornjem ali spodnjem nadstropju, vedno ve, po katerem "zemljevidu" se mora orientirati. Po potrebi se samodejno napolni in nato nadaljuje s čiščenjem - dokler ni delo opravljeno.

Premium AeroForce™ 3-stopenjski sistem čiščenja

“Roomba®, počisti kuhinjo”

Ni pomembno ali čisti kuhinjo ali celotno nadstropje, Roomba poskrbi za vse! Nastavite, katere sobe naj počisti z glasovnim upravljanjem ali preko aplikacije iRobot HOME. *Združljivo z vistualno asistenco Alexa ali Google Assistant. Amazon, Echo, Alexa in vsi ostali logotipi so blagovne znamke podjetja Amazon.com, Inc. in njegovih podružnic. Google home je blagovna znamka podjetja Google LLC.

Glasovno upravljanje

Privzdigne, posesa in filtrira – z 10-kratno sesalno močjo*

Prah in umazanija ne moreta uiti 3-stopenjskemu sistemu čiščenja z dvema večslojnima krtačama, posebej oblikovano stransko krtačo za čiščenje kotov in drugih težko dostopnih mest ter vakuumskim sesalnikom, ki s trdih tal in preprog počisti vse od mikroskopkih delcev do večjih smeti.
* V primerjavi s sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600

Premium AeroForce™ 3-stopenjski sistem čiščenja

Dve gumijasti krtači, ki vesta, kaj je timsko delo

Namesto ščetin, ki se zvijajo in upogibajo, se naši edinstveni prožni gumijasti krtači oprimeta različnih talnih podlag in ves čas ostajata v tesnem stiku s trdimi tlemi ali preprogami ter tako učinkovito počistita vaš dom. Krtači sta zasnovani tako, da z vaših tal počistita celo lase in dlake ljubljenčkov povsem brez vozljanja. Tako bodo vaša tla vedno čista in brez dlak. Stranska krtača za čiščenje kotov s svojo posebno obliko pod kotom 27 stopinj pometa smeti iz težko dostopnih mest proti 3-stopenjskemu sistemu čiščenja.

Rubber Brushes

Čisto do roba

Stranska krtača za čiščenje kotov s svojo posebno obliko pod kotom 27 stopinj pometa smeti iz težko dostopnih mest na čistilno pot robota.

Side Brush

Počisti kar vidite, prefiltrira, česar ne vidite

Visoko učinkoviti filter ujame kar 99% plesni, cvetnega prahu, pršic ter mačjih in pasjih alergenov.

Učinkovit v boju z dlakami ljubljenčkov

Vaš detektiv za umazanijo

Senzorji Dirt Detect™ zaznajo območja vašega doma z večjo koncentracijo umazanije in opozorijo robota, da se jim posveti še temeljiteje. Samo-nastavljiva čistilna glava samodejno prilagaja višino, zato lahko učinkovito počisti trda tla in preproge.

Dirt Detect

O podjetju iRobot

iRobot®, vodilni proizvajalec robotov za domačo uporabo, razvija in izdeluje robote, ki ljudem omogočajo, da storijo več tako doma kot zunaj svojega doma. iRobot je ustvaril kategorijo robotov za čiščenje doma, ko je leta 2002 predstavil robotski sesalnik Roomba®. Danes je iRobot globalno podjetje, ki je prodalo več kot 25 milijonov robotov po vsem svetu. Izdelki podjetja iRobot, vključno z Roombo in družino robotov za pomivanje tal Braava®, slonijo na tehnologijah in naprednih konceptih s področij čiščenja, pomivanja in navigacije. Inženirji iz iRobota gradijo ekosisteme robotov in tehnologij, ki bodo sestavljali pametni dom.

Za koga?

Robotski sesalnik iRobot® Roomba® i7+ s samodejnim odstranjevanjem smeti Clean Base™ prinaša novo raven udobja – samodejno praznjenje posode poskrbi, da uporabnikom več tednov ni treba razmišljati o sesanju. Z uporabo pametnega kartiranja Imprint™ si robotski sesalnik Roomba® i7+ zapomni različne tlorise in imena sob, tako da lahko uporabniki prilagodijo čiščenje in robotu kar z glasovnimi ukazi (s pomočjo Alexe ali Google assistent) ali prek aplikacije iRobot HOME naročijo, naj počisti določene sobe.

iRobot Roomba i7+
i7+

vsebina paketa

Navidezni zid Virtual Wall® z dvojnim delovanjem1x Navidezni zid Virtual Wall® z dvojnim delovanjem

Roomba i71581x Roomba i7158

Filter1x Filter

Stranska krtača1x Stranska krtača

Polnilna postaja Clean Base™1x Polnilna postaja Clean Base™

Litij-ionska baterija (v robotu)1x Litij-ionska baterija (v robotu)

Vreče za odstranjevanje umazanije2x Vreče za odstranjevanje umazanije

 

nadomestni deli

Set dodatkov za serijo e5/i7Set dodatkov za serijo e5/i7

Filtri za serijo e5/i7Filtri za serijo e5/i7

Stranske krtače za serijo e5/i7Stranske krtače za serijo e5/i7

AeroForce krtače serija e5/i7AeroForce krtače serija e5/i7

 

tehnična specifikacija

Čisti parket, linolej, preproge in trde površine
Primeren za domove s hišnimi ljubljenčki
Najpametnejši čistilni sistem in navigacije iAdapt 3.0
Procesor prestižne znamke ARM
Tehnologija čiščenja AeroForce™
Sistem bočnega čiščenja vzdolž vogalov in sten Wall Follow
Sistem ANTITANGLE, ki preprečuje zapletanje med kable in v rese preprog
Akustično in optično odkrivanje nečistoč Dirt Detect 2. generacije
Samodejno polnjenje na polnilni postaji med posameznim čiščenjem
Funkcija nastavitev časa čiščenja
Funkcija navideznega zidu Wirtual Wall® z dvojnim delovanjem
Filtracijski sistem - visokoučinkovit filter ki zadrži do 99% prahu v velikosti do 0,7 mikrona
Odbijač s počasnim dotikom
Indikator polnega koška
Zbiralni, pralni koš AeroForce™
Očisti celotno nadstropje vašega stanovanja
Zapomni si do 10 nadstopij
Litij-Ionska baterija
Čas delovanja 75 min, nato se polni in po potrebi nadaljuje svoje delo.
Čas polnjenja 3 ure
Dimenzije (mm) 351 x 92
Teža:4 kg

Roomba i7+ (i7558): Slovar pojmov

 

Roomba i7+ (i7558) video

 
PRIMERJAVA MODELOV  
 
Cena 899,00 € cena
v košarico  
 
 
Izdelek je bil dodan v košarico
Pojdi v košarico