Roomba s9+ (s9558)

674 0.0
cena 1 499,90 € v košarico
Ni na zalogi
Roomba s9+ (s9558) banner
 
Brezplačna dostava
za vsa naročila robotov
30 dni
vračilo denarja
2 leti
garancije
 
 

O proizvodu

 

Robotski sesalnik iRobot Roomba s9+ z WiFi povezavo in samodejnim praznjenjem koška - Tehnologija PerfectEdge® s stransko krtačo za čiščenje kotov in širšima večslojnima gumijastima krtačama - tehnologija Power Boost - Spoznava, mapira in se prilagaja vašemu domu - Pritisnite "CLEAN" ali nastavite urnik čiščenja za posamezne sobe - Pralni košek.

Pritisnite na gumb in tla bodo čista. Dan za dnem. Robotski sesalnik Roomba® poskrbi za vsakodnevno čista tla, da se vi lahko osredotočite na druge stvari, ki jih prinaša življenje.  Zaradi neprestanega nabiranja prahu in umazanije se vam skrb za čistočo doma lahko zdi brezkončno opravilo.  Robotski sesalnik iRobot® Roomba®  s9+ - učinkovito počisti po kotih, ob robovih in vseh ostalih predelih vašega doma. Z večjo sesalno močjo* privzdigne smeti in umazanijo, s pomočjo tehnologije PerfectEdge® pa učinkovito počisti po kotih in vzdolž sten. 30% širši**  večslojni gumijasti krtači sta prilagodljivi in upogljivi, zato brez težav očistita preproge in trde talne površine. Sesalnik ujame 99% cvetnega prahu in plesni, ki povzročajo alergije ter prepreči njihovo uhajanje tako iz robota kot iz  polnilne postaje Clean Base. S pomočjo tehnologije pametnega mapiranja Imprint™ robotski sesalnik spoznava, mapira in se prilagaja vašemu domu ter tako določi najboljše načine čiščenja. Poleg tega Roomba® s9+ samodejno izprazni košek, zato lahko sesanje za več tednov povsem odmislite.
iRobot® je že več kot 25 let pionir na področju robotike v globalnem merilu. Naši robotski sesalniki Roomba® so plod združevanja inovativnih tehnologij, znanja in izkušenj, zato  naši izdelki ponujajo optimalno rešitev za temeljito čiščenje tal.

*V primerjavi z Roombo® serije 600 s sistemom AeroVac™
**V primerjavi z Roombo® serije 600

Glavne prednosti Roombe s9+

 • Najnaprednejši robotski sesalnik na svetu
  Samodejno poveča sesalno moč na preprogah in tako globinsko odstrani umazanijo iz vlaken.
  3-stopenjski sistem čiščenja počisti zažrto umazanijo in dlake hišnih ljubljenčkov, kjerkoli že so. 30% širši krtači - sesalnik v enem obhodu očisti več*
  *V primerjavi z Roombo® serije 600
 • Tehnologija PerfectEdge™
  Najde umazanijo, kjerkoli se skriva, saj zahvaljujoč specifični obliki "Maximized Edge" in posebni stranski krtači za čiščenje kotov doseže tudi najbolj skrita mesta.
 • Ve, kje je, kjerkoli že je
  Z navigacijsko tehnologijo vSLAM® robotski sesalnik zbere več kot 230.400 podatkovnih enot na sekundo, s pomočjo katerih njegov 1.3 GHz štiri-jedrni procesor ustvari natančen zemljevid vašega doma. Tehnologija pametnega mapiranja Imprint ™ vam omogoča, da sami izberete, katere sobe naj robot očisti in kdaj.
 • Počisti za vami in za seboj
  S amodejno izprazni košek v zaprto vrečo, ki lahko drži do 30 koškov umazanije, prahu in dlak ljubljenčkov, zato lahko sesanje za več tednov povsem odmislite
 • Antialergijski sistem
  Nekateri sesalniki lahko ob sesanju spuščajo prah in umazanijo nazaj v prostor. Model s9 ima celostni sistem filtriranja, ki ujame 99% cvetnega prahu in drugih alergenov.
 • Vse pametnejši
  Vsak nov model robotskega sesalnika je opremljen z najnaprednejšo strojno opremo, ki poskrbi za inteligentne lastnosti, ki jih imate tako radi v tem trenutku, ter za dostop do najnovejših izboljšav v prihodnje – s pomočjo programskih posodobitev izboljšujemo funkcionalnost robota skozi čas.

Zakaj izbrati robota od iRobota?


Preveri iRobot razliko

iRobot je ozko specializiran na robotiko, v njen razvoj vlaga večino dobička in ni podlegel skušnjavi, da obrne svojo pozornost na druga področja zaradi boljših četrtletnih poročil. Z razvojem robotskih sesalnikov se ukvarja že 30 let. V lasti ima preko 1.500 patentov. Prodanih je že več kot 30 milijonov sesalnikov po celem svetu.

Roomba je v prvi vrsti sesalnik V čistilnem modulu sta dve večslojni krtači Visoko učinkoviti filtri Osredotočeno čiščenje tal Kombinacija več patentiranih senzorjev Patentirana iAdapt navigacija Tehnična pomoč, servis in rezervni deli

iRobot® Roomba® s9+
Najnaprednejši robotski sesalnik na svetu

Več kot 25 let izkušenj in inovacij na področju robotike

iRobot ima več kot 25 let strokovnega znanja in izkušenj v oblikovanju in izdelovanju inovativnih gospodinjskih robotov in več kot 25 milijonov prodanih robotov po vsem svetu. Ne glede na izbiro - Roomba, Braava ali oba – vaša tla bodo deležna potrebne specializirane nege.

25 LET

Roomba s9+ protialergijski sistem

Ujame 99% cvetnega prahu in plesni, ki povzročajo alergije ter prepreči njihovo uhajanje tako iz robota kot iz polnilne postaje Clean Base.

3-stopenjski sistem čiščenja

Učinkovito počisti po kotih in ob robovih

Tehnologija PerfectEdge™ najde umazanijo, kjerkoli se skriva, saj zahvaljujoč specifični obliki "Maximized Edge" za učinkovitejše čiščenje po robovih in posebni stranski krtači za čiščenje kotov doseže tudi najbolj skrita mesta. Napredni senzorji nenehno skenirajo območje pred robotom in mu pomagajo, da se približa stenam in dostopa globoko v kote.

3-stopenjski sistem čiščenja

Po kotih. Ob robovih. In vse kar pride vmes.

3-stopenjski sistem čiščenja z dvema večslojnima gumijastima krtačama in 40x sesalno močjo** pobere zažrto umazanijo, drobce in dlake hičnih ljubljenčkov, kjerkoli že so.  
**V primerjavi s sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600.

Ustvarjen za rezultate

Dve večslojni krtači - zdaj 30% širši*

Vsaka krtača ima edinstveno zasnovo z gumijastim profilom, ki je v nenehnem stiku z različnimi talnimi površinami od trdih tal do preprog. Sta prilagodljivi in fleksibilni, zato zato ujameta vse od najmanjših delcev, kot so prah in umazanija, do dlak, las in večjih smeti.
*V primerjavi z Roombo® serije 600

Ustvarjen za rezultate

Počisti za vami in za seboj

Opravi delo od začetka do konca. Samodejno izprazni košek, se napolni in nadaljuje z delom, dokler ni naloga opravljena. Tako lahko sesanje za več tednov povsem odmislite.

Ustvarjen za rezultate

Pozna najboljše načine čiščenja za vsako sobe posebej

Zares pametno mapiranje - spoznava, mapira in se prilagaja vašemu domu ter tako določi najboljše načine za čiščenje vsake sobe posebej.

Ustvarjen za rezultate

Tehnologija navigacije vSLAM®

Namesto laserjev tehnologija vSLAM® uporablja optični senzor, s katerim zbere več kot 230,400 podatkovnih enot na sekundo. Tako lahko robotski sesalnik izdela natančen zemljevid okolice, zato vedno ve, kje je, kje je že bil in kje mora še počistiti.

Ustvarjen za rezultate

Napredek naše tehnologije pomeni napredek vaše

Vsak nov model robotskega sesalnika je opremljen z najnaprednejšo strojno opremo, ki poskrbi za inteligentne lastnosti, ki jih imate tako radi v tem trenutku, ter za dostop do najnovejših izboljšav v prihodnje – s pomočjo programskih posodobitev izboljšujemo funkcionalnost robota skoz čas.

Ustvarjen za rezultate

Oblikujemo prihodnost čiščenja

1 Roomba® s9+
1 Clean Base® Charging Station + Automatic Dirt Disposal
1 Line Cord
2 Dirt Disposal Bags
1 Extra Filter
1 Extra Corner Brush

Ustvarjen za rezultate

Originalni deli

Robotski sesalnik Roomba® je sestavljiv, zato lahko večino delov zamenjate in tako podaljšate življenjsko dobo vašega sesalnika. Možnost nakupa posameznih kosov opreme (na primer filtrov ali opcije navideznega zidu Virtual Wall). Z originalnimi iRobot deli je kakovost vaše Roombe® zagotovljena.

Ustvarjen za rezultate

Za koga?

Robotski sesalnik iRobot® Roomba® s9+ s samodejnim odstranjevanjem smeti Clean Base™ prinaša novo raven udobja – samodejno praznjenje posode poskrbi, da uporabnikom več tednov ni treba razmišljati o sesanju. Z robotom Roomba s9+ in Braava jet m6 in z njuno povezovalno tehnologijo Imprint™ smo uvedli novo generacijo medsebojno povezanih avtomatskih rešitev, ki omogočajo komunikacijo med roboti ter usklajeno izvajanje načrtovanega čiščenja. Zaradi povezave Imprint™ robota Roomba s9+ in Braava jet m6 učinkovito sodelujeta in zagotavljata najvišjo raven čiščenja, kjer avtomatskemu sesanju sledi še brisanje, popolnoma brez posredovanja uporabnika.

iRobot Roomba s9+
s9

vsebina paketa

Vreče za odstranjevanje umazanije2x Vreče za odstranjevanje umazanije

Roomba s91x Roomba s9

Polnilna postaja Clean Base™1x Polnilna postaja Clean Base™

Filter1x Filter

Stranska krtača1x Stranska krtača

 

tehnična specifikacija

Čisti parket, linolej, preproge in trde površine
Primeren za domove s hišnimi ljubljenčki
Najpametnejši čistilni sistem in navigacije iAdapt 3.0
Tehnologija čiščenja AeroForce™
Sistem bočnega čiščenja vzdolž vogalov in sten Wall Follow
Sistem ANTITANGLE, ki preprečuje zapletanje med kable in v rese preprog
Akustično in optično odkrivanje nečistoč Dirt Detect 2. generacije
Samodejno polnjenje na polnilni postaji med posameznim čiščenjem
Funkcija nastavitev časa čiščenja
Funkcija navideznega zidu Wirtual Wall® z dvojnim delovanjem
Filtracijski sistem - visoko učinkovit filter ki zadrži do 99% prahu v velikosti do 7 mikrona
Odbijač s počasnim dotikom
Indikator polnega koška
Zbiralni, pralni koš AeroForce™
Očisti celotno nadstropje vašega stanovanja
Zapomni si do 10 nadstropij
Litij-Ionska baterija
Napolni se in nadaljuje s svojim delom
Dimenzije (mm) 311 x 89
Teža: 3.7 kg

Roomba s9+ (s9558): Slovar pojmov

 

Roomba s9+ (s9558) video

 
PRIMERJAVA MODELOV  
 
Cena 1 499,90 € cena
v košarico  
 
 
Izdelek je bil dodan v košarico
Pojdi v košarico