Roomba s9+ (s9558)

674 0.0
cena 1 499,90 € v košarico
Na zalogi
Roomba s9+ (s9558) banner
 
Brezplačna dostava
za vsa naročila robotov
30 dni
vračilo denarja
2 leti
garancije
 
 

O proizvodu

 

Robotski sesalnik Roomba s9+ s polnilno postajo Clean Base™ s samodejnim praznjenjem zagotavlja najučinkovitejše čiščenje dosedaj1 zaradi naprednega 3D-senzorja, zmogljivega čistilnega sistema in tehnologije PerfectEdge®, ki jo sestavljajo 30 odstotkov širše dvojne gumijaste krtače2 in posebej zasnovana krtača za kote. Vsaka krtača ima posebno gumijasto površino, ki je vedno v stiku s podi najrazličnejših vrst, od trdnih površin pa do preprog, in ki se po potrebi ustrezno prilagodi in uspešno odstrani tudi najmanjše delce, na primer prah in umazanijo, kot tudi dlake in večjo nesnago. Posebej zasnovana krtača za kote ima pet krakov, ki zgrabijo umazanijo in ostanke tudi iz najbolj nedostopnih kotov ter ob stenah in jih usmerijo na pot gibanja robota, ki jih nato posesa.

Glavne prednosti Roombe s9+

 • Počisti za vami in za seboj
  Samodejno izprazni košek v zaprto vrečo, ki drzi 30 koškov umazanije, prahu in las, zato lahko sesanje za več tednov popolnoma odmislite.
 • Tehnologija PerfectEdge™
  Najde umazanijo, kjerkoli se skriva: zahvaljujoč specifični obliki za učinkovitejše čiščenje po robovih in posebni stranski krtači za čiščenje kotov doseže tudi najbolj skrita mesta.
 • Še bolj globinsko*
  Samodejno poveča sesalno moč na preprogah in tako posesa umazanijo, ki se skriva globoko v njenih vlaknih; 3-stopenjski sistem čiščenja temeljito pobere zažrto umazanijo in skrite dlake ljubljenčkov.
  *V primerjavi z Roombo® 980, e5 in i7
 • Spoznava, mapira in se prilagodi vašemu domu
  Z navigacijsko tehnologijo vSLAM® robotski sesalnik zbere več kot 230.400 podatkovnih enot na sekundo, s pomočjo katerih njegov 1.3 GHz štiri-jedrni procesor ustvari natančen zemljevid vašega doma. Tehnologija kartiranja Imprint Smart vam omogoča, da sami izberete, katere sobe naj robot očisti.
 • Antialergijski sistem
  Nekateri sesalniki lahko ob sesanju spuščajo prah in umazanijo nazaj v prostor. Model s9+ ima celostni sistem filtriranja, ki ujame 99% cvetnega prahu in drugih alergenov.

Ključne funkcije robotskega sesalnika
iRobot Roomba s9+

Počisti za seboj

Poskrbi za čistočo od začetka do konca – samodejno izprazni košek v vrečo, ki drži 30 koškov umazanije, prahu in las, zato lahko sesanje za več tednov popolnoma odmislite. Zaprta vreča učinkovito zadržuje prah, da ne uide nazaj v prostor.

CleanBase

Nikoli ne ubere bližnjice

S pomočjo tehnologije PerfectEdge™ najde umazanijo, kjerkoli se skriva: zahvaljujoč specifični obliki za učinkovitejše čiščenje po robovih in posebni stranski krtači za čiščenje kotov doseže tudi najbolj skrite kotičke. Napredni senzorji ves čas preiskujejo okolico in robotu pomagajo, da se še bolj približa stenam in doseže globino kotov.

CornerBrush

Izjemno učinkovito in natančno čiščenje

3-stopenjski sistem čiščenja je opremljen z za 30% širšima* gumijastima krtačama, ki sta ves čas v tesnem stiku s preprogami ali trdimi tlemi, ter 40-kratno sesalno močjo** za najbolj globinsko čiščenje doslej.

*V primerjavi z Roombo® serije 600
**V primerjavi z Roombo® serije 600 z AeroVac™ Sistemom

StageCleaning

Odstrani umazanijo iz preprog

Funkcija Power Boost samodejno poveča sesalno moč na preprogah in tako posesa delce, prah in umazanijo, ki se skrivajo globoko v njenih vlaknih.

CarpetBoost

Ve kje je, kjerkoli je

Pametni robotski sesalnik vedno ve, kje je, kje je že bil in kje mora še počistiti. S pomočjo napredne
navigacijske tehnologije vSLAM® zbere več kot 230.400 podatkovnih enot na sekundo, s katerimi
njegov 1.3 GHz štiri-jedrni procesor ustvari natančen zemljevid vašega doma.

Smart Map

Antialergijski sistem

Nekateri sesalniki lahko ob sesanju spuščajo prah in umazanijo nazaj v prostor. Model s9+ ima celostni sistem filtriranja, ki ujame 99% cvetnega prahu in alergenov plesni.

Glasovno upravljanje

Vse pametnejši

Vsak nov model robotskega sesalnika je opremljen z najnaprednejšo strojno opremo, ki poskrbi za inteligentne lastnosti, ki jih imate tako radi v tem trenutku, ter za dostop do najnovejših izboljšav v prihodnje – s pomočjo programskih posodobitev izboljšujemo funkcionalnost robota skoz čas.

HOMEApp

Spozna vaš dom in očisti, kjer želite, kadar želite

Zahvaljujoč tehnologiji pametnega mapiranja Imprint™ Smart robotski sesalnik spozna vaš dom, zato lahko preko aplikacije iRobot HOME ter Google Assistant ali Alexa sami izbirate, kateri prostori potrebujejo čiščenje in kdaj.
Amazon, Echo, Alexa in vsi ostali logotipi so blagovne znamke podjetja Amazon.com, Inc. in njegovih podružnic. Google home je blagovna znamka podjetja Google LLC.

InSitu

Napredni senzorji

Napredni senzorji robotu omogočajo, da temeljito počisti tudi po kotih in tesno vzdolž sten.
Senzorji Dirt Detect™ zaznajo bolj obremenjene predele vašega doma in opozorijo robota, da se jim posveti še temeljiteje. Senzorji za zaščito pred padci poskrbijo, da Roomba ne pade po stopnicah ali z drugih dvignjenih površin.

Underside

Izprazni košek, napolni baterijo in nadaljuje z delom

Samodejno izprazni košek, po potrebi napolni baterijo in nadaljuje s čiščenjem, dokler ni naloga opravljena.

CleanBase Recharge

O podjetju iRobot

iRobot®, vodilni proizvajalec robotov za domačo uporabo, razvija in izdeluje robote, ki ljudem omogočajo, da storijo več tako doma kot zunaj svojega doma. iRobot je ustvaril kategorijo robotov za čiščenje doma, ko je leta 2002 predstavil robotski sesalnik Roomba®. Danes je iRobot globalno podjetje, ki je prodalo več kot 25 milijonov robotov po vsem svetu. Izdelki podjetja iRobot, vključno z Roombo in družino robotov za pomivanje tal Braava®, slonijo na tehnologijah in naprednih konceptih s področij čiščenja, pomivanja in navigacije. Inženirji iz iRobota gradijo ekosisteme robotov in tehnologij, ki bodo sestavljali pametni dom.

Za koga?

Robotski sesalnik iRobot® Roomba® s9+ s samodejnim odstranjevanjem smeti Clean Base™ prinaša novo raven udobja – samodejno praznjenje posode poskrbi, da uporabnikom več tednov ni treba razmišljati o sesanju. Z robotom Roomba s9+ in Braava jet m6 in z njuno povezovalno tehnologijo Imprint™ smo uvedli novo generacijo medsebojno povezanih avtomatskih rešitev, ki omogočajo komunikacijo med roboti ter usklajeno izvajanje načrtovanega čiščenja. Zaradi povezave Imprint™ robota Roomba s9+ in Braava jet m6 učinkovito sodelujeta in zagotavljata najvišjo raven čiščenja, kjer avtomatskemu sesanju sledi še brisanje, popolnoma brez posredovanja uporabnika.

iRobot Roomba s9+
s9+

vsebina paketa

Vreče za odstranjevanje umazanije2x Vreče za odstranjevanje umazanije

Roomba s91x Roomba s9

Polnilna postaja Clean Base™1x Polnilna postaja Clean Base™

Filter1x Filter

Stranska krtača1x Stranska krtača

 

tehnična specifikacija

Čisti parket, linolej, preproge in trde površine
Primeren za domove s hišnimi ljubljenčki
Najpametnejši čistilni sistem in navigacije iAdapt 3.0
Tehnologija čiščenja AeroForce™
Sistem bočnega čiščenja vzdolž vogalov in sten Wall Follow
Sistem ANTITANGLE, ki preprečuje zapletanje med kable in v rese preprog
Akustično in optično odkrivanje nečistoč Dirt Detect 2. generacije
Samodejno polnjenje na polnilni postaji med posameznim čiščenjem
Funkcija nastavitev časa čiščenja
Funkcija navideznega zidu Wirtual Wall® z dvojnim delovanjem
Filtracijski sistem - visoko učinkovit filter ki zadrži do 99% prahu v velikosti do 7 mikrona
Odbijač s počasnim dotikom
Indikator polnega koška
Zbiralni, pralni koš AeroForce™
Očisti celotno nadstropje vašega stanovanja
Zapomni si do 10 nadstropij
Litij-Ionska baterija
Napolni se in nadaljuje s svojim delom
Dimenzije (mm) 311 x 89
Teža: 3.7 kg

Roomba s9+ (s9558): Slovar pojmov

 

Roomba s9+ (s9558) video

 
PRIMERJAVA MODELOV  
 
Cena 1 499,90 € cena
v košarico  
 
 
Izdelek je bil dodan v košarico
Pojdi v košarico