s9 (s9158)

676 0.0
Akcija 799,00 €
Redna cena 1 199,90 €
v košarico
Na zalogi
s9 (s9158) banner
 
Brezplačna dostava
za vsa naročila robotov
30 dni
vračilo denarja
2 leti
garancije
 
 

O proizvodu

 

iRobot Roomba s9 z WiFi povezan robotski sesalnik s tehnologijo PerfectEdge® s kotno krtačo in širšimi gumijastimi krtačami za dvigovanje umazanije za različne površine – Povečana moč – Uči se, mapira in se prilagodi vašemu domu – Očisti po sobah – Očisti po predmetu – Personalizirani predlogi – Združljivost glasovne pomoči.

S9/s9+ s pomočjo revolucionarne tehnologije, ki jo odlikujeta napredna navigacija in edinstvena zasnova globinskega čiščenja, tehnologije PerfectEdge®, očisti trdovratno umazanijo, tako da se lahko vi ukvarjate z vsem preostalim.

 

Glavne prednosti Roombe s9

 

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki
z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje, vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

Vrhunska zasnova za čiščenje nerodnih vogalov – tehnologija PerfectEdge®
z naprednimi senzorji optimizira čiščenje globoko v vogale in vzdolž robov, medtem ko vrhunski 3-stopenjski sistem za čiščenje dvigne, razrahlja in odstrani umazanijo z do 40-kratnim sesanjem za naše najgloblje čiščenje do zdaj.
*(V primerjavi s sistemom čiščenja Roomba® 600 Series.)

Uživajte v popolnem nadzoru nad svojim čiščenjem
– očisti natanko tako, kot, ko in kjer vi želite. Mapiranje Imprint® Smart s9 natančno pove, kje mora čistiti in kdaj.

Očistite umazanijo v trenutku, ko se zgodi
– Pametna navigacija mapira določene predmete v vašem domu, tako da se drobtine od zajtrka posesajo tako preprosto kot na ukaz »Alexa, povej Roombi, da naj posesa pod kuhinjsko mizo«.

Nauči se načina vašega življenja.
Posluša vaš glas – Roomba® s9 se nauči vaših navad čiščenja in lahko predlaga samodejne urnike čiščenja pri vašem načinu življenja.

Vodeni prek Serious Smarts (pametna tehnologija)
– Nauči se tlorisa vašega doma in ustvari osebni pametni zemljevid, ki vam omogoča urnike čiščenja po sobi ali območju.

 

Podrobnosti

 

iRobot Roomba s9

iRobot® Roomba® s9 – Naše najbolj napredno čiščenje.

 

iRobot Roomba s9

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij.

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

 

iRobot Roomba s9

Vrhunski dizajn za čiščenje nerodnih vogalov.

Vrhunska zasnova za čiščenje nerodnih vogalov – tehnologija PerfectEdge® z naprednimi senzorji optimizira čiščenje globoko v vogale in vzdolž robov, medtem ko vrhunski 3-stopenjski sistem za čiščenje dvigne, razrahlja in odstrani umazanijo z do 40-kratnim sesanjem za naše najgloblje čiščenje do zdaj.

*V primerjavi s sistemom čiščenja Roomba® 600 Series.

 

iRobot Roomba s9

Uživajte v popolnem nadzoru nad svojim čiščenjem.

Čisti natančno tako, kot, ko in kjer želite. Imprint® Smart Mapping mapiranje vam omogoča, da s9 natančno poveste, kje je treba čistiti in kdaj, medtem ko vam prilagodljive cone izogibanja omogočajo, da mu poveste, katerim območjem se mora izogibati.

 

iRobot Roomba s9

Madeže očisti v trenutku, ko nastanejo.

s9 lahko očisti določene madeže, takoj ko nastanejo, tako da, če stopate skozi vrata in opazite drobtine pod kuhinjsko mizo, lahko s pomočjo iRobot Home App ali vše glasovne pomoči Google ali Alexa s9/s9+ sporočite, da naj takoj očisti to mesto, in čiščenje je opravljeno.

*Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.

 

iRobot Roomba s9

Nauči se načina vašega življenja. Posluša vaš glas.

Nauči se načina vašega življenja. Posluša vaš glas. Robotski sesalnik Roomba® s9+ se nauči vaših navad čiščenja, da lahko ponudi prilagojene urnike, medtem ko združljivost z Google Assistant in Alexa omogoča začetek čiščenja le z zvokom vašega glasu. Predlagal bo celo dodatno čiščenje, ko je na vašem območju velika koncentracija cvetnega prahu ali med sezono izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov.

*Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.

 

iRobot Roomba s9+

Vodi jih resna pametna tehnologija.

Z navigacijo vSLAM® se s9+ nauči tlorisa vašega doma in oblikuje osebne pametne mape, ki mu omogočajo strokovno čiščenje in manevriranje v urejenih in učinkovitih linijah – tako lahko prostor učinkovito očisti. Če je baterija skoraj prazna, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, da bi zagotovila, da bo delo opravljeno.

 

iRobot Roomba s9

Postaja vedno pametnejši.

Pri iRobotu nenehno inoviramo programsko opremo naših robotov z najnovejšimi tehnološkimi in revolucionarnimi lastnostmi* – Te inovacije pošiljamo neposredno na vaše robote, da ti postajajo še pametnejši.

 

iRobot Roomba s9+

Sanjska ekipa za čiščenje.

S tehnologijo Imprint® Link lahko robotski sesalnik Roomba® s9+ in robotski pomivalec tal Braava jet® m6 združujeta sesanje in pomivanje tal v popolnem zaporedju, s čimer si lahko zagotovite popolno čiščenje tal samo z glasovnim ukazom* ali s pomočjo aplikacije.* Deluje z napravami, ki podpirajo Google Assistant in Alexa.

*Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.

 

iRobot Roomba s9

Vaša zasebnost je naša prioriteta.

Trudimo se zagotavljati najvišje standarde zaščite zasebnosti, s čimer bomo zagotovili, da bodo vaši podatki ostali zasebni, varni ter da se bodo uporabili za izboljšanje vaše izkušnje in uspešnosti vašega robota.

 

iRobot Roomba s9

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot.

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.

vsebina paketa

Polnilna postaja z napajalnikom1x Polnilna postaja z napajalnikom

s9 (s9158)1x s9 (s9158)

Filter1x Filter

Stranska krtača1x Stranska krtača

 

tehnična specifikacija

Čisti parket, linolej, preproge in trde površine
Primeren za domove s hišnimi ljubljenčki
Najpametnejši čistilni sistem in navigacije iAdapt 3.0
Tehnologija čiščenja AeroForce™
Sistem bočnega čiščenja vzdolž vogalov in sten Wall Follow
Sistem ANTITANGLE, ki preprečuje zapletanje med kable in v rese preprog
Akustično in optično odkrivanje nečistoč Dirt Detect 2. generacije
Samodejno polnjenje na polnilni postaji med posameznim čiščenjem
Funkcija nastavitev časa čiščenja
Funkcija navideznega zidu Wirtual Wall® z dvojnim delovanjem
Filtracijski sistem - visoko učinkovit filter ki zadrži do 99% prahu v velikosti do 7 mikrona
Odbijač s počasnim dotikom
Indikator polnega koška
Zbiralni, pralni koš AeroForce™
Očisti celotno nadstropje vašega stanovanja
Zapomni si do 10 nadstropij
Litij-Ionska baterija
Napolni se in nadaljuje s svojim delom
Dimenzije (mm) 311 x 89
Teža: 3.7 kg

s9 (s9158): Slovar pojmov

 

s9 (s9158) video

 
PRIMERJAVA MODELOV  
 
Cena 799,00 € cena
v košarico  
 
 
Izdelek je bil dodan v košarico
Pojdi v košarico