Komplet Roomba 671 & Braava jet 250

Komplet Roomba 671 & Braava jet 250

Podrobnosti

Na zalogi

339,00 € 649,80 €

Promotions

Posebna ponudba
Brezplačna dostava za vsa naročila robotov Podrobnosti

Add to cart options

Product Actions

Kol :
Spoznajte robotski sesalnik iRobot® Roomba® 671, svojega partnerja za čistejši dom.
Ta je založen z naborom inteligentnih senzorjev in zmogljivim čistilnim sistemom, robotski sesalnik Roomba® opravi z vsakodnevnim prahom, umazanijo in z dlakami hišnih ljubljenčkov, tako da se lahko spopadete z vsem, kar vam nudi življenje.
 
Več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki.
iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje, vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.
 
Čisti okolico vašega življenjskega prostora.
Spozna vaše navade čiščenja in predlaga urnike, ki ustrezajo vašim potrebam. Priporoča tudi stvari, na katere sami mogoče sploh ne bi pomislili – na primer dodatno čiščenje med sezono alergij.
 
Deluje s sistemom glasovne pomoči.
z združljivostjo glasovne pomoči prek naprav z Google asistentom in Alexa očisti vašo hišo ob zvoku vašega glasu*.
*Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa
Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.
 
Dvojni krtači za različne površine.
Krtači za različne površine poberejo vse, od majhnega prahu do velikih usedlin iz preprog in trdih tal.
 
Prilagodljiva navigacija.
Celoten nabor naprednih senzorjev omogoča, da 600 serija lahko krmili pod pohištvom in ob njem ter vzdolž robov.
 
Čistejša tla. Vsak dan. Vse s pritiskom na gumb.
Braava® opravi mokro čiščenje. Vi pa živite. Robot za mokro čiščenje tal in svež dom, vsak dan. Vsakodnevni prah in umazanija lahko čiščenje vašega doma spremenita v neskončno opravilo. iRobot® Braava jet® robotski Mop (pomivalec tal) vsak dan prinaša sveža, čista tla. S svojim kompaktnim, pametnim dizajnom in z navigacijskim sistemom iAdapt® 2.0 Braava jet® pomiva in pometa težko dostopna mesta, na primer pod kuhinjskimi omaricami in okrog stranišč. Samo pritrdite čistilno krpo Braava jet® in robot bo samodejno prilagodil čiščenje glede na vrsto krpe. Pri pomivanju tal ali čiščenju z vlažnim pometanjem se razpršilna in natančna vibracijska čistilna glava Jet lotevata umazanije in madežev. Pri načinu suhega pometanja pa Braava jet® ulovi prah, umazanijo in dlake hišnih ljubljenčkov. Braava jet® čisti trda tla, vključno s trdim lesom, ploščicami in s kamnom. Naša tehnologija pa ni samo v robotih. Gre za vas – in iskanje boljših načinov, ki vam bodo pomagali narediti več. Že več kot 30 let je iRobot® svetovni pionir v industriji robotike in izdelkov široke uporabe. Naši robotski sesalniki Roomba® so zasnovani z inovativno tehnologijo in s strokovnim znanjem robotike, da vam lahko ponudimo izdelke, ki so optimizirani za temeljito čiščenje tal.
 
Robotski Mop (pomivalec tal) 3 v 1.
Izbirajte med mokrim brisanjem, vlažnim brisanjem ali suhimi čistilnimi krpami. Braava jet® samodejno izbere pravilen način čiščenja glede na vrsto krpe.
Idealno za kuhinje ali kopalnice.
Lahko doseže težko dostopna mesta, vključno s prostori pod stranišči in okrog njih, koti in mesta pod omarami.
 
Natančen razpršilnik Jet.
Odstrani umazanijo in madeže* brez pršenja po pohištvu, preprogah ali po stenah.
*Testirano v mokrem načinu na posušeni kavi
 
Vibrirajoča čistilna glava.
Nežno drgne naprej in nazaj, na enak način, kot to počnete vi.
 

Dodatne informacije

iRobot® Roomba® 671 – Vsak dan čisto, brez napora

Robotski sesalnik iRobot Roomba 671 – primeren za preproge in trda tla – tehnologija za odkrivanje umazanije Dirt Detect – 3-stopenjski sistem čiščenja.

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

3-stopenjski sistem čiščenja

Umazanija in prah se ne moreta skriti pred 3-stopenjskim sistemom čiščenja. Dvojne krtače za različne površine, posebej zasnovana ščetka za robove in vakuumsko sesanje posesajo vse, od majhnih delcev do velikih usedlin na vaših preprogah in trdih tleh.

Čisti okrog vašega življenja.

Nauči se vaših čistilnih navad in predlaga urnike, ki bodo ustrezali vašim potrebam. Prav tako priporoča stvari, na katere mogoče sami niti ne pomislite, na primer dodatno čiščenje med sezono alergij – dajanje predlogov, ki vam koristijo.

Deluje z vašo glasovno pomočjo.

Deluje s sistemom glasovne pomoči* – Z združljivostjo glasovne pomoči prek naprav z Google asistentom in Alexa očisti vašo hišo ob zvoku vašega glasu.

Dvojni krtači za različne površine.

Krtači za različne površine sodelujejo pri zajemanju prahu, umazanije in velikih usedlin, s čimer temeljito očistijo vaša tla. Prva krtača odpusti, dvigne in posesa prah, umazanijo in dlake s tal in preprog, druga pa pospeši premik usedlin v sesalni kanal.

Prilagodljiva navigacija.

Celoten nabor naprednih senzorjev omogoča, da 600 serija lahko krmili pod pohištvom in ob njem ter vzdolž robov. Cliff Detect sistem preprečuje, da bi robot padel po stopnicah; samodejno se priklopi na napajanje in se napolni po čiščenju.

iRobot® Braava® 250 – Robot za pomivanje tal za čista tla in svež dom, vsak dan.

iRobot Braava jet 250 robotski Mop (pomivalec tal) z natančnim razpršilcem – 3 v 1: za suho, vlažno in za mokro čiščenje – Najboljša izbira za kopalnice in kuhinje – Rešitev za čiščenje – Deluje s krpami za enkratno uporabo in pralnimi krpami – Vibrirajoča čistilna glava.

Samo pritisnite »Clean«.

Braava jet® samodejno prilagodi čiščenje glede na vrsto krpe s prilagoditvijo vzorca čiščenja, vibracij krpe in količine porabljene vode.

Očisti kuhinje in kopalnice do 25 m2.

Braava jet® pomije in pomete majhne prostore, kot so kuhinje in kopalnice, z učinkovitim in S sistematičnim vzorcem čiščenja. Čisti tudi po vogalih, pod stranišči in okrog njih ter pod omarami. Zapomni si ovire na svoji poti in upočasni gibanje, da nežno očisti vzdolž pohištva, sten in napeljav. S tihim delovanjem vam ne bo motil vašega vsakdanjega življenja.

Pritrdite krpo za čiščenje.

Izberite belo krpo za pomivanje tal (suh način), oranžno krpo, da pometete s samo kančkom vode (vlažen način), in modro krpo za mokro brisanje. Preprosto potisnite izbrano krpo v čistilno glavo Braava jet® in ta samodejno izbere med načini za mokro čiščenje, vlažno pometanje ali suho pometanje.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot.

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.