Komplet Roomba 976 & Braava 390t

Komplet Roomba 976 & Braava 390t

Podrobnosti

Na zalogi

519,00 € 919,80 €

Promotions

Posebna ponudba
Brezplačna dostava za vsa naročila robotov Podrobnosti

Add to cart options

Product Actions

Kol :
Močno čiščenje in napredna navigacija.
5X* moč sesanja omogoči močno čiščenje in napredno navigacijo, da sesalnik lahko opravi svoje delo.
*(V primerjavi s sistemom čiščenja Roomba® 600 serije)
 
Navigacija na naslednji stopnji.
Z vrhunsko navigacijo vSLAM® robotski sesalnik Roomba® 976 mapira vaš dom za navigacijo v urejenih in učinkovitih linijah, kar za seboj pušča čista tla. Če je baterija skoraj prazna, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, da bi zagotovila, da bo delo opravljeno.
 
Pripravijo predloge, ki vam lahko koristijo.
Naši roboti se naučijo, na kak način najraje čistite, in vam dajejo personalizirane predloge za samodejni urnik čiščenja ali predlagajo čas, ko bo vaš dom mogoče potreboval pogostejše čiščenje, kot so letni čas odpadanja dlak hišnih ljubljenčkov ali sezone alergij.
 
Očiščeno, ne da bi mignili s prstom.
976 čisti vašo hišo na zvok vašega glasu z združljivostjo glasovne pomoči prek naprav Google asistentom in Alexa*.
*Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa
Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.
 
Čistejša tla. Vsak dan. Vse s pritiskom na gumb.
Braava® opravi mokro čiščenje. Vi pa živite. Robot za mokro čiščenje tal in svež dom, vsak dan. Vsakodnevni prah in umazanija lahko čiščenje vašega doma spremenita v neskončno opravilo. Braava 390t je polnilni robot za mokro čiščenje, ki lahko sam pomije več sob in velikih površin. Z Braava 390t lahko tla preprosto mokro pobrišete ali pometete: izberite mokro krpo, s katero vsak dan pobrišete umazanijo, ali suho krpo, s katero lahko vsak dan učinkovito pometete prah, umazanijo, lase in alergene. Brez napora uživajte v sveže pobrisanih tleh. Naša tehnologija pa ni samo v robotih. Gre za vas – in iskanje boljših načinov, ki vam bodo pomagali narediti več. Že več kot 30 let je iRobot® svetovni pionir v industriji robotike in izdelkov široke uporabe. Naši robotski sesalniki Roomba® so zasnovani z inovativno tehnologijo in s strokovnim znanjem robotike, da vam lahko ponudimo izdelke, ki so optimizirani za temeljito čiščenje tal.
 
Za večje sobe ali prostore.
Robotski Mop (pomivalec tal) za večje sobe ali prostore, ki ga je razvila znamka z več kot 30-letnimi izkušnjami na področju robotskih inovacij.
 
Zasnovan je za vse trde talne površine.
Vključno z laminatom, lesom, s ploščicami in kamnom.
 
Gibanje z enim hodom ali gibanje s trojnim hodom.
Izberite gibanje z enim hodom za čiščenje umazanije, prahu, dlak hišnih ljubljenčkov in alergenov (do 92 m2) ali gibanje s trojnim hodom (do 33 m2).
 

Dodatne informacije

iRobot® Roomba® 976 – Visoke zmogljivosti in pokritost v več sobah.

iRobot Roomba 976, z WiFi povezan robotski sesalnik z močno dvojno gumijasto krtačo za dvigovanje umazanije za različne površine – Navigacija za več sob – Se napolni in nadaljuje delo – Idealno za hišne ljubljenčke – Združljiv s tehnologijo Imprint ™Link – Tehnologija za zaznavanje umazanije Dirt Detect – 3-stopenjski sistem čiščenja – Personalizirani predlogi – Združljivost glasovne pomoči.

Umazanija in prah.

Posesa trdovratno umazanijo in usedline s 3-stopenjskim sistemom za čiščenje, ki uporablja dvojne gumijaste krtače za različne površine, krtačo za čiščenje robov za stene in vogale in 5x moč sesanja*.

Navigacija na naslednji ravni.

Navigacijska tehnologija vSLAM® aktivno zajame več kot 230.400 podatkovnih točk na sekundo, da optimizira pokritost. Roomba® 976 namensko in logično čisti v urejenih vrstah; ko se baterija skoraj izprazni, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, kar zagotavlja popolno čiščenje.

Sanjska ekipa za čiščenje.

Naši roboti se naučijo, kako čistite, in vam dajejo prilagojene predloge za samodejni razpored čiščenja ali predlaganje časov, ko bo vaš dom mogoče potreboval pogostejše čiščenje, kot so letni čas izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov ali sezone alergij.

Zazna in odpravi umazanijo.

Senzorji Dirt Detect™ opozorijo vašega robota na bolj umazana območja v vašem domu, kot so prehodnejša mesta, in sesalnik ta mesta temeljiteje očisti.

iRobot® Braava® 390t – Robot za pomivanje tal za čista tla in svež dom, vsak dan.

iRobot Braava 390t Robot Mop – 2 v 1: Suho in mokro čiščenje – najboljša izbira za več prostorov in velike prostore – Deluje s pralnimi blazinicami in z blazinicami za enkratno uporabo – Tiho delovanje.

Po meri – očistite trda tla.

Z Braava 390t lahko tla preprosto pomijete ali pometete. Izberite mokro krpo za vsakodnevno brisanje umazanije in madežev ali suho krpo za učinkovito pometanje prahu, umazanije, las in alergenov.

Pripnite krpo za čiščenje.

Samo pritrdite ustrezno krpo za čiščenje iz mikrovlaken, s katero boste tla preprosto pobrisali ali pometli. V načinu pometanja lahko uporabite tudi robčke Swiffer* za enkratno uporabo. V načinu mokrega brisanja s tremi hodi in načinu za vlažno čiščenje lahko očistite vsakodnevno umazanijo in madeže. V načinu pometanja Braava® pometa v ravnih linijah naprej in nazaj, da učinkovito pobere prah, umazanijo in lase .

Samo pritisnite gumb »Mop« (mokro brisanje) ali »Sweep« (pometanje).

Ko nastavite Braava 390t za ustrezen način čiščenja, samo ustrezno pritisnite gumb »Mop« (mokro brisanje) ali »Sweep« (pometanje). Braava bo samodejno krmarila po sobi. Zasnovana je za vse trde talne površine, vključno z laminatom, lesom, s ploščicami in kamnom.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot.

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.