Roomba 606

486 4.5
cena 299,90 € v košarico
Na zalogi
Roomba 606 banner
 
Brezplačna dostava
za vsa naročila robotov
30 dni
vračilo denarja
2 leti
garancije
 
 

O proizvodu

 
Robotski sesalnik iRobot Roomba 606 - idealen za preproge in trde talne površine - Tehnologija Dirt Detect™ - 3-stopenjski sistem čiščenja

Pritisnite na gumb in tla bodo čista. Dan za dnem. Robotski sesalnik Roomba® poskrbi za vsakodnevno čista tla, da se vi lahko osredotočite na druge stvari, ki jih prinaša življenje. Zaradi neprestanega nabiranja prahu in umazanije se vam skrb za čistočo doma lahko zdi brezkončno opravilo. Robotski sesalnik iRobot® Roomba® 606 je vaš partner v zagotavljanju čistoče vašega doma. Opremljen z naborom inteligentnih senzorjev in zmogljivim čistilnim sistemom se robotski sesalnik Roomba® uspešno spopada z vsakodnevno umazanijo, prahom in dlakami ljubljenčkov, da se vi lahko posvetite vsemu ostalemu, kar prinaša življenje. Robotski sesalnik Roomba® 606 uporablja 3-stopenjski sistem čiščenja z dvema večslojnima krtačama, posebej oblikovano stransko krtačo za čiščenje po kotih in ob robovih ter sesalno moč, zato lahko iz vaših tal počisti vse od najmanjših drobcev do večje nesnage. S pomočjo tehnologije Dirt Detect™ robot zazna območja skoncentrirane umazanije in se jim posveti še temeljiteje, dokler niso vaša tla resnično čista. Pri naši tehnologiji pa niso bistveni le roboti. Bistveni ste vi – zato iščemo načine, kako bi vam pomagali postoriti več. iRobot® je že več kot 25 let pionir na področju robotike v globalnem merilu. Naši robotski sesalniki Roomba® so plod združevanja inovativnih tehnologij, znanja in izkušenj, zato naši izdelki ponujajo optimalno rešitev za temeljito čiščenje tal.

Glavne prednosti Roombe 606

  • iRobot ima več kot 25 let strokovnega znanja in izkušenj v oblikovanju in izdelovanju inovativnih gospodinjskih robotov in več kot 25 milijonov prodanih robotov po vsem svetu. Ne glede na izbiro - Roomba, Braava ali oba – vaša tla bodo deležna potrebne specializirane nege.
  • 3-stopenjski sistem čiščenja ujame vse od najmanjših delcev do vidne umazanije in dlak hišnih ljubljenčkov.
  • Samo-nastavljiva čistilna glava samodejno prilagaja višino, zato sta večslojni krtači ves čas v tesnem stiku z različnimi talnimi površinami in lahko učinkovito počistita trda tla in preproge.
  • Senzorji Dirt Detect™ zaznajo bolj obremenjene predele vašega doma in opozorijo robota, da se jim posveti še temeljiteje.
  • Preprosto pritisnite “CLEAN” in Roomba se odpravi na delo. Programiranje ni potrebno.
  • Podjetje iRobot® je bilo ustanovljeno leta 1990 kot eno prvih na področju robotike. Sledilo je viziji, da bi uporabni in praktični roboti postali resničnost.

Zakaj izbrati robota od iRobota?


Preveri iRobot razliko

iRobot je ozko specializiran na robotiko, v njen razvoj vlaga večino dobička in ni podlegel skušnjavi, da obrne svojo pozornost na druga področja zaradi boljših četrtletnih poročil. Z razvojem robotskih sesalnikov se ukvarja že 30 let. V lasti ima preko 1.500 patentov. Prodanih je že več kot 30 milijonov sesalnikov po celem svetu.

Roomba je v prvi vrsti sesalnik V čistilnem modulu sta dve večslojni krtači Visoko učinkoviti filtri Osredotočeno čiščenje tal Kombinacija več patentiranih senzorjev Patentirana iAdapt navigacija Tehnična pomoč, servis in rezervni deli

iRobot® Roomba® 606
Vsakodnevna čistoča, brez napora

Več kot 25 let izkušenj in inovacij na področju robotike

iRobot ima več kot 25 let strokovnega znanja in izkušenj v oblikovanju in izdelovanju inovativnih gospodinjskih robotov in več kot 25 milijonov prodanih robotov po vsem svetu. Ne glede na izbiro - Roomba, Braava ali oba – vaša tla bodo deležna potrebne specializirane nege.

25 LET

3-stopenjski sistem čiščenja - razrahlja, privzdigne in posesa umazanijo

Prah in umazanija ne moreta uiti 3-stopenjskemu sistemu čiščenja. Ta združuje posebej oblikovano stransko krtačo za čiščenje po kotih, dve večslojni krtači in sesalno moč. Stranska krtača pomete smeti iz kotov in vzdolž sten na čistilno pot robota. Večslojni krtači s preprog in trdih tal privzdigneta umazanijo, prah in dlake hišnih ljubljenčkov, sesalnik pa jih posesa v košek.

3-stopenjski sistem čiščenja

Počisti umazanijo iz preprog in trdih talnih površin

Samo-nastavljiva čistilna glava samodejno prilagaja višino, zato sta večslojni krtači ves čas v tesnem stiku z različnimi talnimi površinami in lahko učinkovito počistita trda tla in preproge.

Ustvarjen za rezultate

Inteligentna navigacija po vašem domu

S pomočjo iAdapt® navigacije in njenega nabora pametnih senzorjev Roomba® 606 sprejme več kot 60 odločitev na sekundo, zato se prilagodi vašemu domu in pomaga temeljito očistiti vaša tla, tudi v temi. Senzorji za zaščito pred padci poskrbijo, da Roomba ne pade po stopnicah ali z drugih dvignjenih površin.

Ustvarjen za rezultate

Uničevalec umazanije, ki dela za vas

Robotski sesalnik Roomba® s pomočjo tehnologije Dirt Detect™odstrani umazanijo iz najbolj obremenjenih predelov vašega doma. Senzorji zaznajo take predele vašega doma z večjo koncentracijo umazanije in opozorijo robota, da se jim posveti še temeljiteje.

Ustvarjen za rezultate

Počisti po kotih in ob robovih

Stranska krtača za čiščenje kotov s svojo posebno obliko pod kotom 27 stopinj pometa smeti iz težko dostopnih mest proti 3-stopenjskemu sistemu čiščenja.

Ustvarjen za rezultate

Vedno napolnjen, samodejno

Robotski sesalnik Roomba® je pripravljen, kadar ga potrebujete. Po končanem čiščenju ali ko je baterija skoraj prazna, se samodejno vrne na polnilno postajo Home Base®, kjer se ponovno napolni.

Ustvarjen za rezultate

Odličen za čiščenje dlak hišnih ljubljenčkov

Roombin® 3-stopenjski sistem čiščenja s tal odstrani dlake hišnih ljubljenčkov. Dlake, fini prašni delci in smeti se ujamejo v učinkoviti AeroVac filter.

Ustvarjen za rezultate

Originalni deli

Robotski sesalnik Roomba® je sestavljiv, zato lahko večino delov zamenjate in tako podaljšate življenjsko dobo vašega sesalnika. Možnost nakupa posameznih kosov opreme (na primer filtrov ali opcije navideznega zidu Virtual Wall). Z originalnimi iRobot deli je kakovost vaše Roombe® zagotovljena.

Ustvarjen za rezultate

Za koga?

Robotski sesalnik iRobot Roomba 606 je primeren za dnevno čiščenje osrednjega prostora - kuhinja, jedilnica, dnevna soba. V ostale prostore ali v nadstropje ga lahko odnesete po potrebi. Ker nima nastavitve urnika, ga zaženemo ročno. Po končanem delu se vrne na polnilno postajo. Svetujemo vam, da sesate med tem ko vas ni doma, saj je takrat prah na tleh, kjer ga robot vakuumsko posesa, brez da bi ga po nepotrebnem dvigoval nazaj v zrak.

iRobot Roomba 606
606

vsebina paketa

Polnilna postaja z napajalnikom1x Polnilna postaja z napajalnikom

Li-Ionska baterija (v robotu)1x Li-Ionska baterija (v robotu)

Roomba 6061x Roomba 606

 

nadomestni deli

Navidezni zid Dual ModeNavidezni zid Dual Mode

 

tehnična specifikacija

Čiščenje vseh trdih površin
Močan, 3 stopenjski sistem čiščenja I Razrahlja I Dvigne I Posesa
Stranska krtača za čiščenje robov in vogalov
Prilagodljiv čistilni modul z dvojnima krtačama za vse vrste trdih tal
DirtDetect® - zazna bolj umazane predele tal in se jim posveti bolj temeljito
AeroVac® košek za smeti z Gen 1 motorjem, AeroVac filtrom in kapaciteto koška 0,6 l
iAdapt 1.0 navigacija z celostnim naborom tipal za 60 prilagoditev terenu na sekundo
Po končanem ciklu se vrne na postajo
Odbijač z nežnim dotikom z IR senzorji
IR senzorji proti padcem
Premaguje pragove do 1.6 cm
Tipke na pritisk: CLEAN(čiščenje)/DOCK(na polnilno postajo)/SPOT(čiščenje 1m2)
LED displej za Dirt Detect ( bolj umazana tla), napake in baterijo
Li-Ionska baterija
Višina robota 9.2 cm
Čas delovanja 1 ura
Čas polnjenja 2 uri

Roomba 606: Slovar pojmov

Roomba 606 video

 
PRIMERJAVA MODELOV  
 
Cena 299,90 € cena
v košarico  
 
 
Izdelek je bil dodan v košarico
Pojdi v košarico