Roomba i7158

640 5.0
cena 899,90 € v košarico
Na zalogi
Roomba i7158 banner
 
Brezplačna dostava
za vsa naročila robotov
30 dni
vračilo denarja
2 leti
garancije
 
 

O proizvodu

 

Robotski sesalnik Roomba i7 spoznava, mapira in se prilagaja vašemu domu. Uspešen v boju z dlakami hišnih ljubljenčkov; ima dve večslojni gumijasti krtači, tehnologijo sesanja Power-Lifting in možnost povezave z omrežjem ter dostopanja do nastavitev čiščenja preko aplikacije.

Glavne prednosti Roombe i7

  • Spoznava, mapira in se prilagaja vašemu domu. Tako določi najboljše načine čiščenja.
  • Razloči kuhinjo od dnevne sobe - tehnologija mapiranja Imprint™ Smart vam omogoča popolni nadzor nad tem, katere sobe bo očistila in kdaj.
  • Preizkusite možnost prostoročnega upravljanja preko Alexe / Google Assistant - naj gre za nered v kuhinji ali po celotnem nadstropju, robotski sesalnik Roomba® i7 poskrbi za vse! Amazon, Echo, Alexa in vsi ostali logotipi so blagovne znamke podjetja Amazon.com, Inc. in njegovih podružnic. Google home je blagovna znamka podjetja Google LLC.
  • Premium AeroForce® 3-stopenjski sistem čiščenja uporablja dve večslojni gumijasti krtači in tehnologijo Power-Lifting, ki omogoča 10-kratno moč sesanja* za odstranjevanje zažrte umazanije, večjih delcev in dlak hišnih ljubljenčkov.
    * V primerjavi s sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600.
  • Senzorji Dirt Detect™ zaznajo območja koncentrirane umazanije in opozorijo robota, da se jim posveti še temeljiteje.

Ključne funkcije robotskega sesalnika
iRobot Roomba i7

Spremenite način čiščenja - za vedno!

Roomba® i7 s tehnologijo mapiranja Imprint™ Smart spoznava, mapira in se prilagodi posameznim prostorom, zato lahko sami izberete, kateri potrebujejo čiščenje in kdaj. 3-stopenjski sistem čiščenja z dvema večslojnima gumijastima krtačama in tehnologijo Power-Lifting, ki omogoča desetkratno moč sesanja* poskrbi za čistočo različnih talnih podlag v vašem domu.
* V primerjavi s sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600

iRobot Roomba 17158

Več kot 25 let znanja in inovacij na področju robotike

Podjetje iRobot je bilo ustanovljeno leta 1990 kot eno prvih na področju robotike. Sledilo je viziji, da bi uporabni in praktični roboti postali resničnost. Danes proizvajamo najinovativnejše gospodnjske robote, kot so robotski sesalniki Roomba in robotski čistilci iz družine Braava. A pri naši tehnologiji ne gre le za robote. Gre za vas – zato iščemo najboljši način, kako bi vam pomagali storiti več.

25-let

Pozna najučinkovitejše načine čiščenja za vsako sobo posebej

S patentirano navigacija iAdapt® 3.0 in tehnolgijo SLAM® se robotski sesalnik Roomba® brez težav učinkovito in spretno giblje po vašem domu. Robot ustvarja vizualne mejnike, po katerih se orientira, kje je že bil in kje mora še počistiti.

iAdapt 3.0

Razloči kuhinjo od dnevne sobe

S tehnologijo pametnega mapiranja Imprint™ Smart, Roomba i7 spoznava, mapira in se prilagaja vašemu domu ter tako določi najučinkovitejše načine čiščenja za vsak prostor posebej. Roomba® i7 si celo zapomni tlorise različnih prostorov, zato ni pomembno ali čisti v zgornjem ali spodnjem nadstropju, vedno ve, po katerem "zemljevidu" se mora orientirati. Po potrebi se samodejno napolni in nato nadaljuje s čiščenjem - dokler ni delo opravljeno.

Tehnologija Imprint Smart

“Roomba®, počisti kuhinjo”

Ni pomembno ali čisti kuhinjo ali celotno nadstropje, Roomba poskrbi za vse! Nastavite, katere sobe naj počisti z glasovnim upravljanjem ali preko aplikacije iRobot HOME. *Združljivo z vistualno asistenco Alexa ali Google Assistant. Amazon, Echo, Alexa in vsi ostali logotipi so blagovne znamke podjetja Amazon.com, Inc. in njegovih podružnic. Google home je blagovna znamka podjetja Google LLC.

Glasovno upravljanje

Privzdigne, posesa in filtrira – z 10-kratno sesalno močjo*

Prah in umazanija ne moreta uiti 3-stopenjskemu sistemu čiščenja z dvema večslojnima krtačama, posebej oblikovano stransko krtačo za čiščenje kotov in drugih težko dostopnih mest ter vakuumskim sesalnikom, ki s trdih tal in preprog počisti vse od mikroskopkih delcev do večjih smeti.
* V primerjavi s sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600

Premium AeroForce™ 3-stopenjski sistem čiščenja

Dve gumijasti krtači, ki vesta, kaj je timsko delo

Namesto ščetin, ki se zvijajo in upogibajo, se naši edinstveni prožni gumijasti krtači oprimeta različnih talnih podlag in ves čas ostajata v tesnem stiku s trdimi tlemi ali preprogami ter tako učinkovito počistita vaš dom. Krtači sta zasnovani tako, da z vaših tal počistita celo lase in dlake ljubljenčkov povsem brez vozljanja. Tako bodo vaša tla vedno čista in brez dlak. Stranska krtača za čiščenje kotov s svojo posebno obliko pod kotom 27 stopinj pometa smeti iz težko dostopnih mest proti 3-stopenjskemu sistemu čiščenja.

Rubber Brushes

Čisto do roba

Stranska krtača za čiščenje kotov s svojo posebno obliko pod kotom 27 stopinj pometa smeti iz težko dostopnih mest na čistilno pot robota.

Side Brush

Počisti kar vidite, prefiltrira, česar ne vidite

Visoko učinkoviti filter ujame kar 99% plesni, cvetnega prahu, pršic ter mačjih in pasjih alergenov.

Učinkovit v boju z dlakami ljubljenčkov

Vaš detektiv za umazanijo

Senzorji Dirt Detect™ zaznajo območja vašega doma z večjo koncentracijo umazanije in opozorijo robota, da se jim posveti še temeljiteje. Samo-nastavljiva čistilna glava samodejno prilagaja višino, zato lahko učinkovito počisti trda tla in preproge.

Dirt Detect

Speremo do čistega

Vzdrževanje čistoče robotskega sesalnika ni bilo še nikoli lažje. Vse ostanke umazanije preprosto speremo iz pralnega koška.

Pralni košek

O podjetju iRobot

iRobot®, vodilni proizvajalec robotov za domačo uporabo, razvija in izdeluje robote, ki ljudem omogočajo, da storijo več tako doma kot zunaj svojega doma. iRobot je ustvaril kategorijo robotov za čiščenje doma, ko je leta 2002 predstavil robotski sesalnik Roomba®. Danes je iRobot globalno podjetje, ki je prodalo več kot 25 milijonov robotov po vsem svetu. Izdelki podjetja iRobot, vključno z Roombo in družino robotov za pomivanje tal Braava®, slonijo na tehnologijah in naprednih konceptih s področij čiščenja, pomivanja in navigacije. Inženirji iz iRobota gradijo ekosisteme robotov in tehnologij, ki bodo sestavljali pametni dom.

Za koga?

Robotski sesalnik iRobot Roomba i7 je primeren za dnevno čiščenje osrednjega prostora - kuhinja, jedilnica, dnevna soba. V ostale prostore ali v nadstropje ga lahko odnesete po potrebi. Povezljiva je z mobilno aplikacijo iRobot HOME. S pomočjo aplikacije na vašem pametnem telefonu, ji lahko nastavimo urnik čiščenja, poiščemo pomoč, naročimo dele ali samo sledimo zgodovini čiščenja. Roomba se po končanem delu vrne na polnilno postajo. Svetujemo vam, da sesate med tem ko vas ni doma, saj je takrat prah na tleh, kjer ga robot vakuumsko posesa, brez da bi ga po nepotrebnem dvigoval nazaj v zrak. Roomba i7 ima izboljšane AeroForce krtače in pralen košek, še posebej primeren za lastnike hišnih ljublječkov.

iRobot Roomba e5
i7

vsebina paketa

Polnilna postaja z napajalnikom1x Polnilna postaja z napajalnikom

Navidezni zid Wirtual Wall® z dvojnim delovanjem1x Navidezni zid Wirtual Wall® z dvojnim delovanjem

Roomba i71581x Roomba i7158

Filter1x Filter

Stranska krtača1x Stranska krtača

Litij-ionska baterija (v robotu)1x Litij-ionska baterija (v robotu)

 

nadomestni deli

Set dodatkov za serijo e5/i7Set dodatkov za serijo e5/i7

Filtri za serijo e5/i7Filtri za serijo e5/i7

Stranske krtače za serijo e5/i7Stranske krtače za serijo e5/i7

AeroForce krtače serija e5/i7AeroForce krtače serija e5/i7

 

tehnična specifikacija

Čisti parket, linolej, preproge in trde površine
Primeren za domove s hišnimi ljubljenčki
Najpametnejši čistilni sistem in navigacije iAdapt 3.0
Procesor prestižne znamke ARM
Tehnologija čiščenja AeroForce™
Sistem bočnega čiščenja vzdolž vogalov in sten Wall Follow
Sistem ANTITANGLE, ki preprečuje zapletanje med kable in v rese preprog
Akustično in optično odkrivanje nečistoč Dirt Detect 2. generacije
Samodejno polnjenje na polnilni postaji med posameznim čiščenjem
Funkcija nastavitev časa čiščenja
Funkcija navideznega zidu Wirtual Wall® z dvojnim delovanjem
Filtracijski sistem - visokoučinkovit filter ki zadrži do 99% prahu v velikosti do 0,7 mikrona
Odbijač s počasnim dotikom
Indikator polnega koška
Zbiralni, pralni koš AeroForce™
Očisti celotno nadstropje vašega stanovanja
Zapomni si do 10 nadstopij
Litij-Ionska baterija
Čas delovanja 75 min, nato se polni in po potrebi nadaljuje svoje delo.
Čas polnjenja 3 ure
Dimenzije (mm) 351 x 92
Teža:4 kg

Roomba i7158: Slovar pojmov

 

Roomba i7158 video

 
PRIMERJAVA MODELOV  
 
Cena 899,90 € cena
v košarico  
 
 
Izdelek je bil dodan v košarico
Pojdi v košarico