Roomba Combo 1138

Roomba Combo 1138

Details

Na zalogi

349,90 €
ali
Že od 11,91 €
Vaš mesečni obrok

Izračun obrokov  Leanpay logo

Add to cart options

Product Actions

Kol:
Leanpay banner
Učinkovito sesanje in pomivanje tal.
Poskrbi za učinkovito sesanje in pomivanje tal za vas v enem samem hodu, da bo vaš dom lahko vsak dan čist in svež. Lahko pripravite urnike za čiščenje, ki vam najbolj ustrezajo.
 
Več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki.
iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje, vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.
 
Zmogljivo sesanje.
S sesalno krtačo v obliki črke V in z močnim sesanjem odsesa prah, umazanijo in usedline s trdih tal in preprog.
 
Čista, sveža tla vsak dan.
Sistem za pomivanje tal uporablja krpo iz mikrovlaken s posebno rebrasto strukturo. Čiščenje prilagodite s tremi načini brisanja.
 
Čisti okolico vašega življenjskega prostora.
Spozna vaše navade čiščenja in predlaga urnike, ki ustrezajo vašim potrebam. Priporoča tudi stvari, na katere sami mogoče sploh ne bi pomislili, na primer dodatno čiščenje med sezono alergij.
 
Očiščeno, ne da bi mignili s prstom .
Roomba Combo™ čisti vašo hišo – Robotski sesalnik in pomivalec tal očisti vaš dom na zvok vašega glasu z združljivostjo glasovne pomoči prek naprav Google Assistant in Alexa.
*Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa
Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.
 
Navigira namensko in logično.
Inteligentna navigacija v ravni liniji uporablja senzorje za sledenje tal za namensko in logično čiščenje tal v urejenih linijah.

Dodatne informacije

iRobot® Roomba Combo™

iRobot® Roomba Combo™ robotski sesalnik in pomivalec tal R1138 - pobriše in posesa v enem prehodu

iRobot Roomba – Robotski sesalnik in pomivalec tal Combo - Povezljiv z WiFi za upravljanje s pomočjo iRobot HOME aplikacije – Več načinov čiščenja – Zmogljivo sesanje – Vsakodnevno pomivanje tal – Prilagojeni predlogi – Združljivost glasovne pomoči – Namensko in logično navigiranje.

robotski sesalnik in pomivalec R1138

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

Zmogljivo sesanje

Zmogljivo sesanje

S sesalno krtačo v obliki črke V in z močnim sesanjem posesa prah, umazanijo in usedline s trdih tal in preprog. Krtače z robom pometejo smeti vzdolž sten in vogalov. Prilagodite moč čiščenja glede na potrebe čiščenja z uporabo dveh načinov sesanja.

Čista tla vsak dan

Čista, sveža tla vsak dan.

Zahvaljujoč trem načinom čiščenja, lahko čiščenje prilagodite svojim potrebam. Elektronska črpalka nadzoruje pretok vode in med čiščenjem čistilno krpo enakomerno vlaži.

iRobot Genius

Čisti okrog vašega življenja.

Žene ga iRobot Genius™, zato se lahko nauči vaših navad čiščenja in predlaga urnike, ki ustrezajo vašim potrebam. Prav tako priporoča stvari, na katere morda sami niti ne pomislite, na primer dodatno čiščenje med sezono alergij – dajanje predlogov, ki vam koristijo.

Google Home in Alexa

Očistite, ne da bi dvignili prst.

Roomba Combo™ robotski sesalnik in pomivalec tal očisti vaš dom na zvok vašega glasu z združljivostjo glasovne pomoči prek naprav Google Assistant in Alexa.* Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa.

navigacija v ravni liniji

Premika se namensko in logično.

Inteligentna navigacija v ravni liniji uporablja senzorje za sledenje tal za namensko in logično čiščenje tal v urejenih linijah.

iRobot Roomba Combo servis

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot.

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.