Roomba® Combo Essential Bl

Roomba® Combo Essential Bl

Details

Na poti

299,90 €
ali
Že od 10,21 €
Vaš mesečni obrok

Izračun obrokov  Leanpay logo

Add to cart options

Product Actions

Kol:
Leanpay banner

Roomba Combo® Essential je osnovni, 2v1 robotski sesalnik in pomivalec tal, z vsemi osnovnimi lastnostmi, in ki ga poganja operacijski sistem iRobot OS. Pritisnite gumb in pustite, da prične z delom. Naš eleganten in nizek robot se spopade z umazanijo in s prahom, tudi na težko dostopnih mestih, kot npr. pod kavčem.

Popolno čiščenje z našim 4-stopenjskim čistilnim sistemom
Zmogljiv 4-stopenjski čistilni sistem sesa in mokro briše v enem prehodu, s posebno krtačo za čiščenje robov pa pomete ob robovih in kotih, tako da se prah nima časa nakopičiti.
 
Krmari po vašem domu kot profesionalec
Pametna navigacija metodično čisti v urejenih vrstah, senzorji pa mu pomagajo krmariti med pohištvom in se izogibati padcem po stopnicah.
 
Čista tla, en dotik stran
Prekrižajte dve opravili z vašega seznama del s pritiskom enega gumba, ali s klikom v aplikaciji iRobot Home*, ali z glasovnim ukazom preko povezanega glasovnega pomočnika.
*Aplikacija ni na voljo v slovenskem jeziku
 
Premišljeno zasnovan za poenostavljeno čiščenje
Aplikacija iRobot Home* vam poenostavi življenje s funkcijami, kot so »Čisti, ko sem odsoten«, predlaganimi urniki čiščenja in s poročilom mape čiščenja, tako da vedno veste, kje vse je robot Roomba Combo® Essential čistil, tudi če niste bili doma, da bi ga med delom videli.
*Aplikacija ni na voljo v slovenskem jeziku
 
Nizek, pameten in na misiji čiščenja
Elegantna oblika z nizkim profilom omogoči, da lahko zdrsne tudi v tesnejša mesta in zgrabi prah in umazanijo pod posteljami in kavči, medtem ko stranska krtača pomete ob robovih in kotih.
 
Napolni se sam, tako da vam ni treba
Čisti do 120 minut z enim polnjenjem in ko je baterija skoraj prazna, se ta pametni robot samodejno vrne na svojo polnilno postajo a polnjenje.
 
Pomivalec, na katerega se lahko zanesete
Umazanija in prah izgineta zahvaljujoč naši blazinici za brisanje z mikročrpalko, ki nadzoruje pretok vode in ohranja brisalno blazinico med čiščenjem enakomerno vlažno. Pralna blazinica iz mikrovlaken se lahko opere v pralnem stroju na temperaturi do 60°.
 
Čiščenje po meri
S 3 stopnjami sesalne moči in 3 različnimi možnostmi nivoja vode za brisanje, dobite prilagojeno čiščenje za vse vrste vaših tal.
 
Dodatna umazanija? Točkovno čiščenje posrkbi tudi za to.
Preprosto ciljajte na mesta, kjer vaša tla potrebujejo dodatno pozornost. S točkovnim čiščenjem bo vaš robot čistil na enem mestu do 2 minuti.
 
Za pravilno nastavitev in delovanje
Roboti Roomba Combo® Essential za nastavitev in delovanje potrebujejo omrežje 2,4 GHz. Po nastavitvi naj bo vaš robot na 2.4GHz; telefon pa se lahko vrne na 5 GHz.
 

Dodatne informacije

iRobot_Roomba_i8578+

Briljantno čista tla, poenostavljeno

Popolno čiščenje z našim 4-stopenjskim čistilnim sistemom

Čiščenje je lažje s 4-stopenjskim čiščenjem, ki vključuje tri stopnje močnega sesanja, krtačo v obliki črke V, krtačo za pometanje robov in mokro brisanje.

iRobot 30 let znanja o robotiki

Krmari po vašem domu kot profesionalec

Uživajte v temeljitem čiščenju tal s pametno navigacijo, ki metodično čisti v urejenih vrstah, senzorji pa preprečujejo, da bi padel po stopnicah, med čiščenjem okoli in pod pohištvom.

Roomba i7 trenutku posesa umazanijo

Premišljeno zasnovan za poenostavljeno čiščenje

Uživajte v enostavni poti do čištoče. Uporabili smo najpomembnejšo tehnologijo samodejnega sesanja za poenostavitev čiščenja z našo, uporabnikom prijazno aplikacijo* in operacijskim sistemom iRobot.
*Aplikacija ni na voljo v slovenskem jeziku

Roomba i7 trenutku posesa umazanijo

Do čistih tal še nikoli tako preprosto

Pomivalec tal, na katerega lahko računate

Umazanija in prah izgineta zahvaljujoč našemu vgrajenemu sistemu brisanja, ki učinkovito čisti do 120 minut, s posebno teksturirano blazinico iz mikrovlaken za večkratno uporabo in 3 možnimi nivoji vode.

celovito čiščenje z dvojnimi gumijastimi ščetkami

Napolni se sam, tako da vam ni treba

Čisti do 120 minut z enim polnjenjem in ko je baterija skoraj prazna, se ta pametni robot samodejno vrne na svojo polnilno postajo, da se napolni.

Roomba® i7 se nauči vaših navad čiščenja

Dodatna umazanija? Točkovno čišenje opravi z njo.

Preprosto ciljajte na mesta, kjer vaša tla potrebujejo dodatno pozornost. S točkovnim čiščenjem se vaš robot zadrži na mestu in tam čisti do 2 minuti.

Postaja vedno pametnejši

Izberite raven čistosti

Od stene do stene, od vogala do vogala. To je celovito čiščenje na vaš način. S 3 stopnjami moči izberite tišje čiščenje ali močnejšo moč sesanja. Umazanija in prah izgineta zahvaljujoč našemu vgrajenemu sistemu brisanja s 3 možnostmi nivoja vode.

iRobot sesalniki servis

3 preprosti koraki za brisanje

Rezervoar robota Roomba Combo® Essential napolnite z vodo, ga potisnite nazaj v robota in dodajte blazinico za brisanje. Odmaknite morebitne preproge s poti in vaša  tla so pripravljena na sesanje in mokro brisanje v enem prehodu.

iRobot sesalniki servis

iRobot OS vašemu robotu omogoča, da naredi več

Čisti okrog vašega urnika

iRobot OS robotu omogoča, da se prilagodi vašemu nenehno spreminjajočemu se urniku, z nastavitvijo »čisti, ko sem odsoten«, tako da lahko uživate v čistejšem domu, ne da bi vas robot med delom motil in ne da bi kaj storili. Ko zapustite dom, prične z delom.

iRobot zasebnost

Seznanite se s tem, kje je bil in preverite, kaj je storil

Poročila z mapo opravljenega čiščenja prikazujejo, kje je robot čistil, in prikazujejo podrobnosti, kot sta pokritost površine in čas opravljenih opravil.

iRobot sesalniki servis

Čisti na ukaz

Seznanite jo z napravami, v katerih so omogočeni asostenti Alexa, Siri, ali Google, in izgovorite ukaze, kot je »Povej Roombi Combu, naj začne sesati in brisati«. In že je v zagonu.

iRobot zasebnost

Aplikacija iRobot Home za spremljanje vitalnosti robota

Uporabite nadzorno ploščo »Health« v aplikaciji iRobot Home, kjer lahko opazujete robota in potrošni materijal ter tako zagotovite, da vaš robot ostane v vrhunski formi.

iRobot zasebnost

Ponuja predloge za čiščenje samo za vas

Nauči se, kako radi čistite, in vam ponudi prilagojene predloge za načrtovanje čiščenja, in pri tem upošteva obdobja, ko bo vaš dom morda potreboval pogostejše čiščenje – na primer v času menjava dlake vašega hišnega ljubljenčka ali v sezoni alergij.

iRobot zasebnost

Skrbimo za vas

Preprosta uporaba aplikacije iRobot Home

Aplikacija iRobot Home* vam omogoča popoln nadzor nad čiščenjem zahvaljujoč intuitivni tehnologiji, ki jo poganja iRobot OS. Preprosto zaženite, ustavite ali načrtujte čiščenje in lahko se zanesete, da bo delo storjeno. Za povrhu so na voljo še najljubše rutine čiščenja, prilagojeni predlogi in intuitivne integracije pametnega doma.
*Aplikacija ni na voljo v slovenskem jeziku.

iRobot sesalniki servis

Podprto s 30-letnimi izkušnjami

Obljuba iRobot že 30 let pomeni zanesljivost, podprto z odzivnim servisom. Če kdaj potrebujete pomoč, vam svetovalci tehnične podpore, ki so na voljo telefonsko ali preko e-pošte, odgovorijo na vaša vprašanja.

iRobot zasebnost

Vaša zasebnost je naša prioriteta

Stranke zaupajo izdelkom iRobot, da skrbijo za svoje domove. Danes je to zaupanje pomembnejše kot kdaj koli prej. Uporabljamo najvišje standarde šifriranja podatkov, da zagotovimo, da vaši podatki ostanejo zasebni in varni.

iRobot zasebnost

Narejeno z mislijo na vas

iRobot OS naredi več kot le čisti. Uči se in prilagaja vašemu prostoru, navadam in željam, da prilagodi načrt čiščenja, prilagojen vašemu tlorisu.