Roomba Combo i5 (i5172)

Roomba Combo i5 (i5172)

Details

Na zalogi

329,00 € 449,90 €
ali
Že od 11,19 €
Vaš mesečni obrok

Izračun obrokov  Leanpay logo

Add to cart options

Product Actions

Kol:
Leanpay banner

DOBRO JE VEDETI. Aplikacija ni na voljo v slovenskem jeziku. Robota lahko uporabljate brez aplikacije, vendar boste z neuporabo izgubili veliko funkcionalnosti, kot npr. nastavitev urnikov, mapiranje prostorov ali označitev con – pri modelih kjer je to na voljo, posodobitve robota...itd.. Slovenska navodila za uporabo so priložena robotu. Za aktivacijo Combo koška je uporaba aplikacije nujna.

i5 Robotski sesalnik in pomivalec Roomba Combo® i5 je zasnovan za mokro in suho čiščenje tal – preklopite ga lahko iz sesalnika za vse vrste tal v sesalnik in pomivalec za trda tla z enostavno zamenjavo koška.

Vstavite košek Roomba Combo®  in vaš robot bo samodejno zaznal, da je čas za kombinirano čiščenje.

Porabite manj časa za skrb za čiščenje in več časa za sprostitev, vedoč, da imate nadzor.

Inovativnost, ki jo pričakujete od iRobot, vam zdaj omogoča dvojno čiščenje z eno napravo.

Dodatne informacije

iRobot_Roomba_i8578+

Kaj naredi Roomba Combo i5 drugačno?

VISOKO ZMOGLJIVA KRPICA ZA MORKO BRISANJE.

Posebna mikrovlakna so zasnovana prav za mokro brisanje tal - z zankami vlakenskih plasti, ki so zvite v dvojno heliksno vzorčenje, za drastično povečanje površine krpice medtem ko tesno povezane plasti vlaken drsijo po tleh.

iRobot 30 let znanja o robotiki

OSREDOTOČEN NA UMAZANIJO.

Tehnologija Dirt Detect™ omogoča robotskemu sesalniku Roomba Combo® i5, da kadar je nameščena posoda za sesanje,  zazna bolj umazane površine vašega doma, se tem predelom posveti osredotočeno in jih temeljiteje očisti.

Roomba i7 trenutku posesa umazanijo

Čistimo profesionalno.

MOČNA ZMOGLJIVOST. UČINKOVITO ČIŠČENJE.

Robotski sesalnik in pomivalec Roomba Combo® i5 očisti vaš dom praha in umazanije s premium 4-stopenjskim čistilnim sistemom, ki vključuje sesanje s povečano močjo, krtačo za čiščenje robov in edinstveni dvojni gumijasti krtači za več vrst tal, ki se prilagajajo različnim vrstam tal in se izognejo zapletanju z lasmi in dlako hišnih ljubljenčkov.

Roomba i7 trenutku posesa umazanijo

SAMO SESANJE ALI SESANJE IN MOKRO BRISANJE... NADZOR JE VAŠ.

Od rutinskega dnevnega čiščenja do čiščenja po večerji - nastavite ga samo za sesanje ali z zamenjavo koška Roomba Combo® za sesanje in mokro brisanje trdih tal. Zdaj lahko s samo eno napravo opravite več dela.

celovito čiščenje z dvojnimi gumijastimi ščetkami

VSE, KAR POTREBUJETE ZA BRISANJE IN SESANJE.

Robotski sesalnik in pomivalec Roomba Combo® i5 uporablja pralne blazinice za večkratno uporabo, ki so uporabne vsaj 30 pralnih ciklov. Prav tako lahko menjate šobe, filtre in blazinice.

Roomba® i7 se nauči vaših navad čiščenja

NADALJUJE TOČNO TAM, KJER JE KONČAL.

Vsakič končano čiščenje: če baterija opeša, se robotski sesalnik in pomivalec Roomba Combo® i5 samodejno vrne na polnilno postajo, se dopolni in nato nadaljuje čiščenje tam, kjer je končal.

Postaja vedno pametnejši

iRobot OS (operacijski sistem) vam omogoča več.

PODPRT Z IROBOT OS.

Ko izberete iRobot, izberete inovativne izdelke, podprte z zmogljivim operacijskim sistemom. iRobot OS povezuje vaše izdelke z aplikacijo iRobot Home, ki vam ponuja prilagojeno čiščenje in samodejno posodablja programsko opremo, ko so na voljo nove funkcije.

iRobot sesalniki servis

ČISTI SOBE, KO ŽELITE, KJER ŽELITE.

Čistite kadarkoli želite, kjerkoli želite, s svojim robotskim sesalnikom in pomivalcem Roomba Combo® i5+, ki ga poganja tehnologija Imprint® Smart kartiranje. Zasnovan je tako, da se prilagaja vašemu domu in urniku - kartira, se uči in prilagaja.

iRobot sesalniki servis

ČISTI TAM, KJER MU NAROČITE, NAJ ČISTI.

Razume več glasovnih ukazov kot katera koli druga 2-v-1 naprava. Enostavno povežite robotski sesalnik in pomivalec Roomba Combo® i5+ z napravami, ki podpirajo asistente Alexa, Siri ali Google*, in mu naročite, naj počisti kuhinjo, dnevno sobo ali vse sobe.

**Deluje z napravami, ki podpirajo asistente Alexa, Siri ali Google. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka podjetja Google LLC. Siri je registrirana blagovna znamka podjetja Apple Inc., registrirana v ZDA in drugih državah ter regijah.

iRobot zasebnost

ČISTOČA, KI JO VIDITE. ČIŠČENJE, KI VAM GA NI TREBA OPRAVITI.

Uživajte v urejenem domu, ki ga v zakulisju opravi vaš robotski sesalnik Roomba Combo® i5, tehnologija podrpta z iRobot OS. Ta tehnologija deluje v skladu z vašim spreminjajočim se urnikom, da čisti, ko vas ni doma in vas pri svojem delu ne moti s hrupom.

iRobot sesalniki servis

IROBOT OS PONUJA VEČ OSEBNIH PREDLOGOV KOT KATERA KOLI DRUGA ROBOTSKA NAPRAVA.

Prilagodite čiščenje svojemu urniku s več osebnimi predlogi kot katera koli druga robotska naprava. iRobot OS se uči vaših navad in vam ponuja predloge, ki se popolnoma prilegajo vašemu življenjskemu slogu - tako da se lahko vrnete domov v čist prostor, ne da bi videli čiščenje.

iRobot zasebnost

Skrbimo za vas.

PREPREČITE NENAMERNI ZAGON S FUNKCIJO ZAKLEPANJA ZA OTROKE IN HIŠNE LJUBLJENČKE.

Funkcija zaklepanja za otroke in hišne ljubljenčke vam omogoča, da onemogočite gumb CLEAN (ZAČNI) na vašem robotu, tako da ostane na polnilni postaji ali nadaljuje čiščenje v primeru da je na polnilni med sesanjem, tudi če se gumb pomotoma pritisne. Omogočite ali onemogočite funkcijo zaklepanja za otroke in hišne ljubljenčke v aplikaciji iRobot Home.

iRobot sesalniki servis

30 LET STROKOVNEGA ZNANJA ROBOTIKE.

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 40 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Obljuba iRobot pomeni zanesljivost, ki jo podpira odzivna servisna podpora. Če boste kdaj potrebovali pomoč, vam to olajšamo s posebej usposobljenimi svetovalci za pomoč uporabnikom, ki so vam na voljo po telefonu ali e -pošti.