Roomba Combo i8+ (i8578)

Roomba Combo i8+ (i8578)

Details

Na zalogi

499,00 € 799,90 €
ali
Že od 13,29 €
Vaš mesečni obrok

Izračun obrokov  Leanpay logo

Add to cart options

Product Actions

Kol:
Leanpay banner

OPOZORILO. Za aktivacijo mokrega načina čiščenja (Combo koška) je nujno potrebna uporaba aplikacije iRobot® HOME, katero si lahko brezplačno naložite v spletni trgovini vaše pametne naprave ( za Android naprave – Google Play trgovina, za Apple naprave – App Store aplikacija ) in povežete preko domačega brezžičnega internetnega omrežja. Za pravilno delovanje aplikacije mora na Android napravah biti programska oprema 9.0 ali novejše in na Apple napravah IOS 14 ali novejše. Ko je aktivacija Combo koška uspešna narejena, aplikacija za delovanje naprave ni več obvezna, vendar pa brez nje robota lahko samo zaženemo s tipko CLEAN na robotu. Robot bo samo sesal, ko bo vstavljen sesalni košek, oziroma sesal in brisal, ko bo vstavljen Combo košek. Očistil bo vse prostore, ki jiso v dosegu robota. Po končanem delu se bo vrnil na polnilno postajo. Vse ostale funkcionalnosti, so na voljo samo preko aplikacije. Aplikacija ni na voljo v slovenskem jeziku. V primeru dodatnih informacij smo vam na voljo preko elektronske pošte na naslov info@irobot.si

Ne glede na to, ali potrebujete samo sesanje ali tudi pomivanje tal, z robotskim sesalnikom in pomivalcem Roomba Combo™ i8 lahko storite eno, ali oboje. Od razdrobljenih krekerjev do  vsakodnevnih odtisov čevljev – ta robot opravi z vsem. Preprosto zamenjajte košek Roomba Combo™ in že je nastavljeno samo na sesanje ali na sesanje in pomivanje trdih tal.

ŠTIRISTOPENJSKO ČIŠČENJE
Naš zmogljiv, a enostaven sistem čiščenja vsesa prah, čisti v kotih, se spopade z vsemi vrstami zaključenih tal, za sijoč zaključek pa še pomije trda tla.

SAMODEJNO IZPRAZNI KOŠ
Pozabite na sesanje za več mesecev s samodejnim odstranjevanjem umazanije Clean Base®, kar omogoča, da se pralni sesalni koš sam izprazni do 60 dni.

HKRATI SESA IN POMIVA TRDA TLA
Z menjavo priloženega koška Roomba Combo™ vaš robotski sesalnik z vrhunsko Imprint® Smart tehnologijo kartiranja, v trenutku postane sesalnik in pomivalec trdih tal.

ČISTITE PO SVOJE, LE BOLJ UČINKOVITO
Robotski sesalnik in pomivalec Roomba Combo™ i8 lahko z rezervoarjem, ki vsebuje 210 ml vode ali vašo najljubšo združljivo čistilno raztopino, pomije do 55 m².

POGANJA GA OPERACIJSKI SISTEM iROBOT  
Ko izberete iRobot, izbirate inovativne izdelke, podprte z zmogljivim operacijskim sistemom, ki samodejno posodablja programsko opremo, ko je ta na voljo.

"Roomba, očisti pod kuhinjsko mizo"
Deluje z glasovnimi asistenti Alexa, Google in Siri, tako da lahko preprosto poveste vašemu asistentu, kaj želite od robota Roomba*.

 * Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc. ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka družbe Google LLC. Siri je blagovna znamka Apple.

iROBOT HOME APLIKACIJA IN NADZOR NAD VITALNIMI DELI ROBOTA
Uporabite nadzorno ploščo za nadzor nad vitalnimi deli robota in dodatne opreme, in si zagotovite, da bo vaš robot Roomba® še dolga leta ostal v vrhunski formi.

VAŠA ZASEBNOST JE NAŠA PREDNOSTNA NALOGA
iRobot je zavezan najvišjim standardom varstva podatkov. So varovani in se uporabljajo samo za izboljšanje vaše izkušnje in učinkovitosti vašega robota.

VEČ KOT 30 LET STROKOVNEGA ZNANJA IN INOVACIJ NA PODROČJU ROBOTIKE
iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij na področju robotike z več kot 40 milijoni robotov za domaču uporabo, prodanih po vsem svetu.

KOMPONENTE in DODATKI
Robotski sesalnik Roomba Combo™ i8 je opremljen s pralnimi blazinicami za večkratno uporabo, ki so primerne za pranje v pralnem stroju, z zamenljivimi stenji in filtri.

Dodatne informacije

iRobot_Roomba_i8578+

ŠTIRISTOPENJSKI SISTEM ČIŠČENJA

Robotski sesalnik Roomba Combo™ i8 z 10x sesalno močjo Power-Lifting Suction* vsesa iz tal prah in ostalo umazanijo, s stransko krtačo za pometnje očisti ob stenah in kotih, s po višini avtomatsko prilagodljivo čistilno glavo se prilagodi različnim vrstam tal, z dvojnimi gumijastimi valji za vse vrste površin prepreči zapletanje las in dlak hišnega ljubljenčka okoli valjev, ter uporabi sistem za pomivanje, ki poskrbi, da so tla sijoča in čista. Visoko učinkoviti filtri ki zadržijo do 99% prahu v velikosti do 1 mikrona pa poskrbijo za manj praha tudi na pohištvu.

*v primerjavi s serijo 600

iRobot 30 let znanja o robotiki

SAMODEJNO IZPRAZNI KOŠ.

Pozabite na sesanje za več mesecev s samodejnim odstranjevanjem umazanije Clean Base®, ki omogoča, da se pralni sesalni koš lahko sam izprazni do 60 dni. Prah ostane neviden, vaše roke pa čiste zahvaljujoč sistemu za nizko vzdrževanje iRobot.

Čisti in kot vi želite

SPREMENITE ROOMBA® SESALNIK V POMIVALEC TAL.

Roomba Combo™ i8 lahko deluje kot sesalnik za vse vrste tal ali kot sesalnik + pomivalec za trda tla s preprosto zamenjavo koška. Vstavite priložen koš Roomba Combo™ in vaš robot bo zaznal, da je čas za sesanje in pomivanje trdih tal z uporabo tehnologije Imprint® Smart Mapping.

Roomba i7 trenutku posesa umazanijo

POBRIŠE DO 55 m²

Koš Roomba Combo™Bin lahko napolnite z vodo. Robotski sesalnik in pomivalec Roomba Combo™ i8 je zasnovan tako, da lahko prilagodite svoje čiščenje in pokrijete večjo površino tal, da dobite dodaten sijaj, ki ga potrebujete, kadar koli ga potrebujete.

celovito čiščenje z dvojnimi gumijastimi ščetkami

VODI GA RESNA PAMETNA TEHNOLOGIJA

Za inteligentno čiščenje se robotski sesalnik in pomivalec Roomba Combo™ i8 nauči postavitve vašega doma za izdelavo pametnih zemljevidov Imprint® Smart Maps. Te zemljevide uporablja za čiščenje v urejenih vrstah in si zapomni, kje je končal, ko je bila baterija nizka, s pametnim polnjenjem in nadaljevanjem, da se napolni in spet začne tam, kjer je končal.

Roomba® i7 se nauči vaših navad čiščenja

"ROOMBA, ČISTO TUDI POD KUHINJSKO MIZO."

Če stopate skozi vrata in opazite drobtine pod kuhinjsko mizo, lahko z uporabo aplikacije iRobot Home App ali glasovnega pomočnika* robotskemu sesalniku Roomba Combo™ i8 poveste, da naj takoj posesa in pomije to mesto in to tudi zares stori.

pametno čiščenje

POGANJA GA iROBOT OPERACIJSKI SISTEM.

Ko izberete iRobot, izberete inovativne izdelke, podprte z zmogljivim operacijskim sistemom. iRobot OS poveže vaše izdelke z aplikacijo iRobot Home, da ponudi prilagojeno čiščenje in samodejno posodobi vašo programsko opremo, ko so na voljo nove funkcije.

Postaja vedno pametnejši

VSE, KAR POTREBUJETE ZA BRISANJE IN SESANJE

Robotski sesalnik in pomivalec Roomba Combo™ i8 uporablja pralne blazinice za večkratno uporabo. Prav tako lahko zamenjate stenj, filtre in blazinice. Dodali smo pladenj proti kapljanju za pomivalec, kamor se ta namesti, ko ni v uporabi, da bi se izognili močenju tal.

iRobot zasebnost

NAJ BO VAŠ DOM ČIST IN VAŠI PODATKI VARNI.

Vaša zasebnost je naša prioriteta. Naše spoštovanje do vašega osebnega prostora sega od fizičnega do virtualnega z uporabo le najvišjih standardov varnosti podatkov, podprtih z našo obljubo, da bomo vaše podatke primerno varovali. Podatke uporabljamo za zagotavljanje boljše izkušnje in pomoč vašemu robotu, da deluje po svojih najboljših močeh.

iRobot sesalniki servis

30 LET STROKOVNEGA ZNANJA ROBOTIKE.

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 40 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Obljuba iRobot pomeni zanesljivost, ki jo podpira odzivna servisna podpora. Če boste kdaj potrebovali pomoč, vam to olajšamo s posebej usposobljenimi svetovalci za pomoč uporabnikom, ki so vam na voljo po telefonu ali e -pošti.