Roomba Combo j5 (j5178)

Roomba Combo j5 (j5178)

Details

Na zalogi

699,90 €
ali
Že od 18,64 €
Vaš mesečni obrok

Izračun obrokov  Leanpay logo

Add to cart options

Product Actions

Kol:
Leanpay banner

V košarici vnesi promocijsko kodo iRComboj5 in pridobi 25% popusta. Na voljo tudi model j5 s postajo s samodejnim praznjenjem - klik do povezave
Velikonočna akcija velja do 3.4.2024!

Roomba Combo™ j5 robotski sesalnik in pomivalec tal, ustvarjen za mokro in suho čiščenje tal – s preprosto menjavo koška, ga preklopite iz sesalnika za vse vrste tal, v robota za čiščenje trdih tal s sesanjem in mokrim brisanjem. Samo vstavite košel Roomba Combo™ in vaš robot bo samodejno zaznal, da je čas za kombinirano čiščenje. Tako boste manj časa porabili v skrbi za tla in pridobili več časa – z nadzorom nad čistočo, ki jo želite. Inovativno razmišljanje, ki ga pričakujete od iRobota, zdaj ponuja dvojno čistočo z enim robotom.

MOKRO BRIŠE TAM KJER ŽELITE, PRESKOČI TISTO KAR NE ŽELITE.
Vstavite košek Roomba Combo™, uporabite aplikacijo iRobot Home, si ustvarite* cone brez brisanja** in zaženite robota Roomba Combo™ j5/j5+ – sesal bo vaša trda tla, medtem ko jih vlažno briše, cone brez brisanja pa pri tem ostanejo suhe.
*cone lahko shranite v mapi
**cona, kjer ne želite mokrega brisanja je lahko npr. preproga

VE, KAJ OČISTITI IN ČESA SE IZOGNITI.
Zna se izogniti predmetom, kot so nahrbtniki, igrače za hišne ljubljenčke, posode za hišne ljubljenčke, mačji WC-ji, oblačila, brisače, kakci hišnih ljubljenčkov, nogavice, čevlji – celo muc in kužkov. Gre za preprosto brezskrbno čiščenje.

NEČISTOČE HIŠNIH LJUBLJENČKOV SE ZGODIJO. P.O.O.P.
((Pet Owner Official Promise) Uradna obljuba lastnikov hišnih ljubljenčkov)* pomeni, da se bo vaš robotski sesalnik in čistilec Roomba Combo™ j5 sam izogibal kakcem vašega hišnega ljubljenčka. Če tega ne stori, vam bomo robota zamenjali brezplačno.
*Ponudba velja eno leto od nakupa in krije le zamenjavo izdelka. Velja le za trdne iztrebke mačk ali psov. Dodatni pogoji veljajo – glejte Pogoje in določila | iRobot za podrobnosti.

MOGOČNA UČINKOVITOST. MOGOČEN SESALNI UČINEK.
Doživite celovito čiščenje z močnim 4-stopenjskim sistemom čiščenja, ki potegne umazanijo, drobtine in dlake hišnih ljubljenčkov kjer koli se skrivajo.

UREJENE VRSTE ZA TEMELJITEJŠE ČIŠČENJE.
Napredna navigacija in 2 prehoda čiščenja omogočata robotskemu sesalniku Roomba®, da se po vašem domu premika v urejenih in učinkovitih vrstah za čiščenje od stene do stene, brez da bi izpustil kakšno točko. S prekrivanjem prehodov vaš robot namerno in logično čisti vzporedne linije čez različne vrst tal.

FOKUSIRA SE NA UMAZANIJO.
Patentirana tehnologija Dirt Detect™ omogoča robotskemu sesalniku Roomba Combo™ j5, da zazna bolj umazane dele vašega doma in jih, kadar ima nameščen sesalni košek, bolj temeljito očisti.

IROBOT OS PONUJA VEČ PRILAGOJENIH PREDLOGOV KOT KATERIKOLI DRUG ROBOT.
Prejmite predloge za načrtovana čiščenja, območja za izogibanje določenim področjem ali predmetom ter območja čiščenja, za tiste običajno bolj umazana področja, kot so pod vašo sedežno garnituro ali jedilno mizo, ki potrebujejo bolj ciljno čiščenje.

POMIVALEC, ZASNOVAN ZA UČINKOVITOST
Oblikovan za mokro čiščenje tal. Preprosto natočite vodo v košek Roomba Combo™ in specialna krpa iz mikrovlakem se bo spopadla s sledmi bosih nog, umazanijo in prahom.

ČISTI TAM, KJER MU POVEMO, DA NAJ ČISTI.
Povežite ga z napravami Alexa, Siri ali Google asistent*, in izrecite ukaze, kot so "Roomba Combo, CLEAN kuhinjo." In lotila se bo čiščenja
* Deluje z glasovnimi asistenti Google, Alexa in Siri. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovna znamka Amazon.com ali njihovih partnerjev. Google je blagovna znamka Googla LLC. Siri je blagovna znamka Apple Inc., registrirana v ZDA in ostalih državah in regijah.

POPOLN NAČIN NADZORA V VAŠIH ROKAH
iRobot OS (Operacijski Sistem) deluje skupaj z aplikacijo iRobot Home, da olajša čiščenje in ga naredi bolj prilagojenega – vse z manj napora, tako da vam ostane več časa za početje stvari, ki jih imate radi.

NAREJENO Z MISLIJO NA VAS
iRobot OS (Operacisjki Sistem) počne več kot samo čisti – povezuje se in sodeluje z vami ter vašim domom. S prilagajanjem vašemu prostoru, navadam in željam se iRobot OS lahko prilagodi na načrt čiščenja, ki je narejen po meri vašega tlorisa.

VARUJEMO VAŠE PODATKE
Uporabljamo le najvišje standarde šifriranja podatkov in vaše informacije uporabljamo le za izboljšanje vaše izkušnje in zmogljivosti vašega robota.

PODPRTI S 30 LETI IZKUŠENJ
Obljuba iRobota temelji na 30 letih strokovnosti, inovacij in odzivne storitve. Zato smo po celem svetu prodali več kot 40 milijonov hišnih robotov. Če kadarkoli potrebujete pomoč, smo le klic ali elektronsko poštno sporočilo stran.

Dodatne informacije

iRobot_Roomba_i8578+

ZAMENJAJTE KOŠEK IN GLEJTE KAKO BRIŠE

Košek Roomba Combo™ vam omogoča istočasno sesanje in mokro brisanje tal. Vstavite košek Roomba Combo™ in robotski sesalnik Roomba Combo™ j5 bo med delovanjem sesal in brisal tla – sesal vsakodnevno umazanijo medtem ko briše, za sijoče čista tla.

iRobot 30 let znanja o robotiki

BRIŠE TAM, KJER ŽELITE, PRESKOČI TAM, KJER NE

Preprosto napolnite košek Roomba Combo™ z vodo ali združljivo čistilno raztopino*, in uporabite aplikacijo iRobot Home, da nastavite svoja območja, preden zaženete robota Roomba Combo™ j5/j5+, da bo sesal in brisal vaša trda tla - oboje hkrati v enem prehodu.

Čisti in kot vi želite

ČISTI DROBTINE, SE IZOGIBA KABLJEM

Ovire, kot so kakci hišnih ljubljenčkov, polnilni kabli in čevlji, ne ovirajo dela robotskega sesalnika in pomivalca tal Roomba Combo™ j5, da ne bi dokončal celotnega dela, saj uporablja PrecisionVision navigacijo za prepoznavanje predmetov. Robotski sesalnik in čistilec Roomba Combo™ j5 ne samo, da se uči vašega doma; nanj tudi v realnem času reagira.

Roomba i7 trenutku posesa umazanijo

MOGOČNA UČINKOVITOST. MOGOČEN SESALNI UČINEK.

Neprekinjeno delovanje stranske krtače za čiščenje robov in kotov skupaj z dvojnimi gumijastami krtačami, ki se prilagajata različnim vrstam tal, rahljajo umazanijo in jo dvigujejo proti košku. Vse to se združi z močnim sesanjem, ki dvignjeno trdovratno umazanijo zberejo v košku, in mokro krpo, da bodo vaša tla vsak dan čista.

celovito čiščenje z dvojnimi gumijastimi ščetkami

ČISTI SOBE, KJER ŽELITE, KADAR ŽELITE

Čistite kadarkoli želite, kjer želite, s svojim robotskim sesalnikom in pomivalcem tal Roomba Combo™, ki ga poganja tehnologija Imprint® Smart mapiranje. Kartira, se uči in prilagaja vašemu domu - natanko tako, kot vam ustreza.

Roomba® i7 se nauči vaših navad čiščenja
Prikaz z modelom s postajo s samodejnim praznjenjem.

ČISTI TAM, KJER MU POVEMO, DA NAJ ČISTI

Zahvaljujoč iRobot OS (Operacisjki Sistem) razume več ukazov glasovnega pomočnika kot kateri koli drug 2-v-1 robot. Preprosto mu recite, naj očisti kuhinjo, dnevno sobo ali vsako sobo. Povežite ga s svojim izbranim glasovnim pomočnikom* in imeli boste čistejši dom na ukaz.

pametno čiščenje

PRILAGOJENO ČIŠČENJE ZA VSAKO SOBO POSEBEJ

iRobot OS (Operacijski Sistem) omogoča vašemu robotskemu sesalniku Roomba®, da sesa tako, kot želite. Nastavite čistilne preference z možnostmi za dodatne prehode čiščenja na bolj obremenjenih območjih ali hitrejše čiščenje na območjih, ki jih manj uporabljate.

Postaja vedno pametnejši

PONUJA PREDLOGE ČIŠČENJA, PRILAGOJENE SAMO VAM

Prilagodite čiščenje, da se ujema z vašim vedno spreminjajočim se urnikom, z bolj prilagojenimi predlogi kot pri katerem koli drugem robotu. iRobot OS (Operacijski Sistem) se uči vaših navad in daje priporočila, ki se odlično prilegajo vašemu življenjskemu slogu – vse to zato, da boste lahko prišli v čist dom, brez da bi morali gledati čiščenje.

iRobot zasebnost

PRIDITE DOMOV NA ČISTO

Z iRobot OS (Operacijski Sistem) lahko nastavite robota, da začne s čiščenjem, ko odidete, in se preneha, če prehitro pridete domov – tako da vidite le čistočo, nikoli pa čiščenja. Za trenutke, ko želite mir, pa lahko nastavite ure v dnevu, ko robot ne bo čistil.

iRobot sesalniki servis

POPOLN NADZOR Z APLIKACIJO IROBOT HOME

Aplikacija iRobot Home vam omogoča popoln nadzor nad vašim čiščenjem. Izboljšane mape, sposobnost čiščenja določenih con, prilagojeni vzorci, sezonski predlogi in intuitivne integracije s pametnim domom.

iRobot sesalniki servis
Prikaz z modelom s postajo s samodejnim praznjenjem.

PREPREČUJE NAKLJUČNE ZAGONE Z ZAKLEPOM TIPKE

Zaklep tipke za otroke in hišne ljubljenčke vam omogoča onemogočanje gumba za čiščenje na vašem robotu, tako da bo ostal na polnilni postaji ali pa bo še naprej čistil, tudi če gumb pritisnete naključno. Omogočite ali onemogočite zaklep za otroke in hišne ljubljenčke v aplikaciji iRobot Home.