Roomba Combo j9+

Roomba Combo j9+

Details

Ni na zalogi

1 399,90 €
ali
Že od 37,28 €
Vaš mesečni obrok

Izračun obrokov  Leanpay logo

Add to cart options

Product Actions

Kol:
Leanpay banner

DOBRO JE VEDETI. Aplikacija ni na voljo v slovenskem jeziku. Robota lahko uporabljate brez aplikacije, vendar boste z neuporabo izgubili veliko funkcionalnosti, kot npr. nastavitev urnikov, mapiranje prostorov ali označitev con – pri modelih kjer je to na voljo, posodobitve robota...itd.. Slovenska navodila za uporabo so priložena robotu.

Roomba Combo™ j9+ robotski sesalnik in pomivalec tal zagotavlja močno in brezhibno čiščenje vašega doma. Tehnologija Dirt Detective, ki jo poganja iRobot OS, bo samodejno očistila najprej najbolj umazane sobe. Medtem polnilna postaja Clean Base® Auto-Fill poskrbi, da ima vaš robot na voljo vedno vse kar potrebuje, da opravi delo.

#1 ZA POBIRANJE PRAHU IN UMAZANIJE*
Ta robotski sesalnik in pomivalec tal nove generacije brez težav odstranjuje umazanijo s preprog in trdih tal. Trije nivoji sesalne moči in samodejni dvig krpe na preprogah, zagotavljajo temeljito očiščena tla.
*V primerjavi z roboti Roomba Combo™ serije i

SMART SCRUB TEHNOLOGIJA (Tehnologija Pametnega Drgnjenja)
ODSTRANI 80% KAVNIH MADEŽEV IN OSTALE UMAZANIJE TER TRDOVRATNE NESNAGE*
Nekateri deli doma potrebujejo temeljitejše čiščenje - odtisi tačk v predsobi, razlitja pod kuhinjsko mizo, ploščice v kopalnici. Enostavno omogočite SmartScrub funkcijo in vaš Roomba Combo™ j9+ bo brisal z gibi naprej in nazaj, tako kot bi to počeli vi sami.

PLANIRA IN ČISTI
Dirt Detective, ki ga poganja iRobot OS, se iz preteklih čiščenj uči, da lahko naslednjič samodejno dodeli prednost bolj umazanim sobam in prilagodi nastavitve za te sobe, kot so sesanje, brisanje in število prehodov čiščenja.

PRIPRAVLJEN ZA 30 DNI PROSTOROČNEGA ČIŠČENJA
Polnilna postaja Clean Base® Auto-Fill napolni in pripravi na naslednje čiščenje vašega robota tako, da brez vašega posredovanja do 60 dni prazni košek s smetmi vašega robota in do 30 dni ponovno polni tekočino v rezervoar robota. Pred prvo uporabo zahteva posodobitev programske opreme; potrebna je Wi-Fi® povezava.

EDINI POMIVALEC KI MOKRO KRPO V CELOTI ODMAKNE
Nasprotno od drugih 2v1 robotov, njegov sistem za samodejno odmikanje krpe, dvigne krpo na hrbet robota. S tem preprečuje drgnjenje mokre krpe po preprogi in posledično prenos umazanije nanjo. Na trdih tleh istočasno sesa in mokro briše.

4-STOPENJSKO ČIŠČENJE UMAZANIJO NAJDE, KJERKOLI SE TA SKRIVA
Dvojni gumijasti krtači za različne vrste tal in brez navijanja las in dlak hišnih ljubljenčkov, stranska krtača, 100% močnejša Power-Ligting sesalna moč, tlačno mokro brisanje z gibi naprej in nazaj -  to so združene tehnologije, da ohranijo svež vsak kotiček vaših trdih tal in preprog.

VE, KAJ OČISTITI IN ČEMU SE IZOGIBATI
Čevlji v predprostoru, polnilni kabli v dnevni sobi ali brisače na kopalniških tleh, vaš robot se premika in čisti okoli vseh. Veže nas uradna obljuba lastnikom hišnih ljubljenčkov (P.O.O.P. – Pet Ovner Official Promise)* - ne bo posesal kakca hišnega ljubljenčka ali pa ga bomo brezplačno zamenjali.
Opozorilo: *Ponudba velja eno leto od nakupa in zajema le nadomestni izdelek. Velja samo za kompaktne iztrebke mačk ali psov.

OBLIKOVANO Z MISLIJO NA VAŠ DOM
Izdelana iz vrhunskih materialov, se polnilna postaja Clean Base® zlije z  opremo vašega stanovanja in vam lahko služi kot površina za postavljanje dekorativnih stvari. Zahvaljujoč premišljeni zanosvi, je ta postaja za polnjenje naša najtišja doslej, zato je manj moteča za vaš dom. Hkrati je edina, ki ima prostor za shranjevanje dodatnih vrečk in krpe za brisanje.

NAREJENO Z MISLIJO NA VAS
iRobot OS (Operacisjki Sistem) počne več kot samo čisti – povezuje se in sodeluje z vami ter vašim domom. S prilagajanjem vašemu prostoru, navadam in željam se iRobot OS lahko prilagodi na načrt čiščenja, ki je narejen po meri vašega tlorisa.

VARUJEMO VAŠE PODATKE
Uporabljamo le najvišje standarde šifriranja podatkov in vaše informacije uporabljamo le za izboljšanje vaše izkušnje in zmogljivosti vašega robota.

PODPRTI S 30 LETI IZKUŠENJ

Obljuba iRobota temelji na 30 letih strokovnosti, inovacij in odzivne storitve. Zato smo po celem svetu prodali več kot 40 milijonov hišnih robotov. Če kadarkoli potrebujete pomoč, smo le klic ali elektronsko poštno sporočilo stran.

Dodatne informacije

iRobot_Roomba_i8578+

ROOMBA COMBO™ j9+ ZA NAJMOČNEJŠO SESALNO MOČ*

Robotski sesalnik in pomivalec tal Roomba Combo™ j9+ prinaša najvišjo sesalno moč* za čiščenje nereda v vašem domu in enostavno izvleče zatečeno umazanijo, drobtine in dlake hišnih ljubljenčkov iz preprog in tal. Uživajte v učinkovitem, uspešnem, samodejnim in brezhibnem čiščenju.

iRobot 30 let znanja o robotiki

AMPAK RESNO, NASTAVI IN POZABI

Nastavitev Dirt Detective je vse, kar potrebujete, da imate strokovno načrtovana dnevna čiščenje tal. Dirt Detective daje prednost najbolj umazanim sobam in izbere idealne nastavitve za vsako sobo psoebej, kar zagotavlja, da vaš dom ostane brezhiben. Lahko rečemo, da gre za brezskrbno metodo za vzdrževanje čistega doma.

Čisti in kot vi želite

NAŠE NAJBOLJ TEMELJITO IN PROSTOROČNO ČIŠČENJE ZA VSE PODE

Z izjemno sposobnostjo pobiranja prahu in vlaken, ta robotski sesalnik in pomivalec nove generacije zlahka obvladuje umazanijo na preprogah, trdih tleh in celo v težko dostopnih kotičkih. Doživite neprekosljivo čistilno odličnost, saj za sabo ne pušča nobenih delčkov umazanije, postavljajoč nov standard v tehnologiji čiščenja doma.

Roomba i7 trenutku posesa umazanijo

VE, KAJ OČISTITI IN ČEMU SE IZOGIBATI

Čevlji v predprostoru, polnilni kabli v dnevni sobi ali brisače na kopalniških tleh, vaš robot se premika in čisti okoli vseh. Veže nas uradna obljuba lastnikom hišnih ljubljenčkov (P.O.O.P. – Pet Ovner Official Promise)* - ne bo posesal kakca hišnega ljubljenčka ali pa ga bomo brezplačno zamenjali. Opozorilo: *Ponudba velja eno leto od nakupa in zajema le nadomestni izdelek. Velja samo za kompaktne iztrebke mačk ali psov.

celovito čiščenje z dvojnimi gumijastimi ščetkami

4-STOPENJSKO ČIŠČENJE UMAZANIJO NAJDE, KJERKOLI SE TA SKRIVA

Dvojni gumijasti krtači za različne vrste tal in brez navijanja las in dlak hišnih ljubljenčkov, stranska krtača, 100% močnejša Power-Ligting sesalna moč, tlačno mokro brisanje z gibi naprej in nazaj - to so združene tehnologije, da ohranijo svež vsak kotiček vaših trdih tal in preprog.

Roomba® i7 se nauči vaših navad čiščenja

TRDOVRATNE UMAZANIJE SE LOTITE S FUNKCIJO SMART SCRUB

Nekateri deli doma potrebujejo temeljitejše čiščenje - odtisi tačk v predsobi, razlitja pod kuhinjsko mizo, ploščice v kopalnici....Enostavno omogočite SmartScrub funkcijo in vaš Roomba Combo™ j9+ bo brisal z gibi naprej in nazaj, tako kot bi to počeli vi sami in tako spremenil vaša tla iz umazanih v brezhibno čista.

pametno čiščenje

EDINI POPOLNOMA UMAKNJENO KRPO

Drugi roboti svoje blazinice ali krpe za morko brisanje na preprogah dvignejo samo za nekaj milimetrov – če sploh. Za razliko pa robot Roomba Combo™ j9+ zazna, da se približuje preprogi in njegova krpa za mokro brisanje tal se samodejno in pravočasno dvigne na hrbet robota in tako prepreči mokre packe in ohrani vašo preprogo varno, čisto in suho.

Postaja vedno pametnejši

PREPOZNA BOLJ UMAZANA OBMOČJA, KI POTREBUJEJO VEČ ČIŠČENJA

Nekateri deli vašega doma se bolj umažejo kot drugi, kot so npr. bolj prehodni hodniki ali veže. Zato smo razvili napredne senzorje Dirt Detect™, ki prepoznajo področja, ki potrebujejo dodatno pozornost. Nato robot Roomba Combo™ j9+ prevzame delo in uporabi idealno raven čiščenja, da opravi nalogo.

iRobot zasebnost

NATANČNO PAMETNO MAPIRANJE ZA BREZHIBNO ČISTOČO

Začnite čistiti po vaše še hitreje. Takoj iz škatle, bo vaš robotski sesalnik Roomba® ustvaril popolno mapo vašega doma, kar 7-krat hitreje kot prejšnja tehnologija mapiranja, in avtomatsko označil vsak tip sobe s kar do 90% natančnostjo*, tako da lahko čistite kjerkoli želite, kadarkoli želite, že po enem čiščenju.

*Kuhinje so označene s 90% natančnostjo, prepoznavanje drugih sob se lahko razlikuje in je lahko manj natančno."
iRobot sesalniki servis

ČUDOVITO OBLIKOVANO IN POLNO FUNKCIJ

Izdelano iz premium materialov, s pokrovom, ki spominja na les in vam lahko služi kot stranska mizica. Ni potrebe, da bi skrivali to polnilno postajo, saj se sodobna kot je, popolnoma vključi v vaš dom.