Roomba i1+ (i1556)

Roomba i1+ (i1556)

Details

Na zalogi

389,00 € 629,90 €
ali
Že od 10,36 €
Vaš mesečni obrok

Izračun obrokov  Leanpay logo

Add to cart options

Product Actions

Kol:
Leanpay banner

DOBRO JE VEDETI. Aplikacija ni na voljo v slovenskem jeziku. Robota lahko uporabljate brez aplikacije, vendar boste z neuporabo izgubili veliko funkcionalnosti, kot npr. nastavitev urnikov, mapiranje prostorov ali označitev con – pri modelih kjer je to na voljo, posodobitve robota...itd.. Slovenska navodila za uporabo so priložena robotu.

Čas je, da si na novo zamislite svojo vsakodnevno rutino čiščenja.
Robot Roomba i1 s 3-stopenjskim sistemom čiščenja, z dvojnima gumijastima krtačama za vse vrste tal, s stransko krtačo za čiščenje kotov in robov, 10x sesalno močjo (Power-Lifting Suction*) in samodejnim praznjenjem koška, brez težav opravi s trmasto umazanijo in ostalim neredom.
*V primerjavi s sistemom za čiščenje Roomba® 600
 
Pripravite se na prijeten in urejen dom, ki ga ne boste potrebovali več sami čistiti.
Robotski sesalnik Roomba® i1 poganja inteligenca iRobot Genius, ki se nauči vaših rutin in samostojno deluje okrog vaših navad.
 
Pozabite na sesanje za nekaj mesecev s samodejnim odstranjevanjem umazanije Clean Base®,
ki omogoča, da se robotski sesalnik Roomba® i1+ lahko sam izprazni v obdobju do 60 dni. Vrečke AllergenLock™ ujamejo in zadržijo 99 % cvetnega prahu in plesni.
 
Namesto sesanja z eno krtačo, Roomba® i1 deluje z dvojnima gumijastima krtačama za več površin,
ki se med sesanjem upogibajo, da se prilagodijo različnim vrstam tal in se obenem ne zapletajo z dlakami hišnih ljubljenčkov.
 
Patentirana tehnologija Dirt Detect™
omogoča robotskemu sesalniku Roomba® i1, da zazna bolj umazana območja vašega doma in jih temeljiteje očisti.
 
Sesalnik Roomba® i1 samodejno najde svojo bazo
in se po potrebi napolni, nato pa nadaljuje čiščenje tam, kjer je ostal.
 
Čiščenje lahko začnete že samo z zvokom svojega glasu
z integracijo v storitvi Google asistent in Alexa*.
*Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc., ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka družbe Google, LLC.
 
Uživajte v čistoči brez da bi gledali čiščenje.
Nastavite robotski sesalnik Roomba® i1 s pomočjo iRobot Genius, da začne čiščenje, ko odidete, in konča, ko se vrnete domov.
 

Dodatne informacije

robotski_sesalniki_i3158

iRobot® Roomba® i1 – prilagodi se vašemu urniku. Čisti okrog vašega načina življenja.

Povezani robotski sesalnik iRobot® Roomba® i1+ z dvojnimi gumijastimi krtačami za več površin.  Idealno za hišne ljubljenčke. Prilagojeni predlogi. Združljivost z glasovnim asistentom.

30 let znanja

Začnite uživati v svojem domu. Brez da bi ga čistili sami.

Osvobodite se sesanja in raje uživajte v dnevu. Robotski sesalnik Roomba® i1 uporablja edinstveno inteligenco iRobot Genius, ki se nauči vaših navad, kot je pospravljanje celotne hiše po tem, ko vi v ponedeljek zjutraj odidete v službo in da vam ponudi prilagojene urnike. Predlagal bo celo dodatno čiščenje, ko je na vašem območju velika koncentracija cvetnega prahu ali med sezono izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov. Nadzor je v celoti v vaših rokah; uporabite svojo lastno presojo, da odobrite ali prekličete te predloge.

Za vaše potrebe po čiščenju je poskrbljeno – tudi tiste, za katere še ne veste. Robotski sesalnik Roomba® i1 se nauči, kako radi čistite, in vam da samodejno prilagojene predloge za urnike in celo upošteva, da bo vaš dom mogoče potreboval pogostejša čiščenja, kot je v času odpadanja dlak hišnih ljubljenčkov ali v času alergij.
Inteligentna navigacija v ravni

Droben prah? Večja umazanija? Ni težave.

Dlake hišnih ljubljenčkov in druga umazanija nimajo možnosti s sistemom rahljanja in dvigovanja umazanije in z 10x sesalno močjo (Power-Lifting Suction)* v robotu Roomba® i1. Njegov 3-stopenjski sistem čiščenja vključuje tudi krtačo za pometanje robov in kotov in edinstveni dvojni gumijasti krtači za več vrst površin, ki se med sesanjem upogibata, da se prilagodita različnim vrstam tal in se ne zapletata z dlakami hišnih ljubljenčkov.

*V primerjavi s sistemom za čiščenje Roomba® serije 600.

Posesa trdovratno umazanijo in nered

Gre tja, kjer je to potrebno, in se izogne mestom, kjer čiščenje ni potrebno

Patentirana tehnologija Dirt Detect™ omogoča robotskemu sesalniku Roomba® i1, da zazna bolj umazana območja vašega doma in jih temeljiteje očisti. Avtomatsko prilagodljiva čistilna glava (Auto Adjust) samodejno prilagodi svojo višino za učinkovito čiščenje tako preprog kot drugih trdih tal.

Gre tja, kjer je to potrebno

Opravite čiščenje z robotskim sesalnikom Roomba® i1

Vaš dom temeljito očisti, saj robot Roomba® i1 z uporabo senzorjev za sledenje tal namensko in logično čisti v urejenih vrstah in zagotovi, da je delo v celoti opravljeno, saj po potrebi odide na polnjenje, če se baterija izprazni, nato pa nadaljuje točno tam, kjer je končal.

glasovnega asistenta

Inteligentno deluje okrog vašega življenja

Čiščenje ne bo motilo vašega življenja, ker se robotski sesalnik Roomba® i1 nauči vaših navad, da vam lahko ponudi prilagojene urnike ter celo predlaga dodatno čiščenje, ko je na vašem območju velika koncentracija cvetnega prahu ali med sezono izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov. Integracija z Google  in Alexa* asistentom vam omogoča, da zaženete delo samo s svojim glasom.

*Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc., ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka družbe Google, LLC.
za čiščenje

Pozabite na sesanje za več mesecev

Pozabite na sesanje za nekaj mesecev s samodejnim odstranjevanjem umazanije Clean Base®, ki omogoča, da se robotski sesalnik Roomba® i1+ lahko sam izprazni v obdobju do 60 dni. Vrečke AllergenLock™ ujamejo in zadržijo 99 % cvetnega prahu in plesni.

Postaja vedno pametnejši

Čisti za vami in samim seboj

S sistemom za preprečevanje alergenov je 99 % alergenov in cvetnega prahu od robota do baze ujetih, tako da ne morejo pobegniti nazaj v zrak.

za čiščenje

Čiščenje opravite, medtem ko nadaljujete vsakodnevna opravila

Ni potrebe, da zmotite svoj dan za začetek čiščenja: integracija z Google in Alexa* asistentoma vam omogoča, da zaženete delo samo s svojim glasom, tako da lahko svojemu robotskemu sesalniku Roomba® i1 poveste, da naj začne čiščenje, ko greste od doma, in se pozneje vrnete v očiščen dom.

*Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc., ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka družbe Google, LLC.

Postaja vedno pametnejši

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni svetovalci za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s pomočjo katerih lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.

irobot servis

Vaša zasebnost je naša prioriteta

Trudimo se zagotavljati najvišje standarde zaščite zasebnosti, s čimer bomo zagotovili, da bodo vaši podatki ostali zasebni, varni in da se bodo uporabili za izboljšanje vaše izkušnje in uspešnosti vašega robota.