Roomba j9158

Roomba j9158

Details

Na zalogi

799,90 €
ali
Že od 21,30 €
Vaš mesečni obrok

Izračun obrokov  Leanpay logo

Add to cart options

Product Actions

Kol:
Leanpay banner

DOBRO JE VEDETI. Aplikacija ni na voljo v slovenskem jeziku. Robota lahko uporabljate brez aplikacije, vendar boste z neuporabo izgubili veliko funkcionalnosti, kot npr. nastavitev urnikov, mapiranje prostorov ali označitev con – pri modelih kjer je to na voljo, posodobitve robota...itd.. Slovenska navodila za uporabo so priložena robotu.

Najmočnejši sesalnik za pobiranje živalske dlake, ostankov hrane in tudi trdovratne umazanije s preprog in tal. Idealen za večje domove in opremljen z več funkcijami za hišne ljubljenčke kot kateri koli drugi robotski sesalnik.

BOLJŠA UČINKOVITOST ČIŠČENJA DOMA, ZA TISTE, NAJBOLJ ZAPOSLENE
Supermočni Roomba® j9 bolje posesa prah in ostanke hrane kot kateri koli drugi robotski sesalnik, tako da se lahko osredotočite na...no, ne na čiščenje.

PLANIRA IN ČISTI
Dirt Detective, ki ga poganja iRobot OS, se iz preteklih čiščenj uči, da lahko naslednjič samodejno dodeli prednost bolj umazanim sobam in prilagodi nastavitve za te sobe, kot so moč sesanja in število prehodov čiščenja.

NAŠ NAJBOLJŠI ROBOTSKI SESALNIK ZA LASTNIKE KOŽUHASTIH LJUBLJENČKOV
Opremljen z več funkcijami za hišne ljubljenčke kot kateri koli drugi robotski sesalnik, plus 100% več sesalne moči* za odstranjevanje gostih živalskih dlak in osvežitev vašega doma.

VE, KAJ OČISTITI - IN ČEMU SE IZOGIBATI
Sistem za natančno navigacijo PrecisionVision poenostavi čiščenje tako, da vašemu robotu na svoji poti omogoči prepoznavanje predmetov, kot so čevlji, nogavice in kabli, da lahko sesa okoli njih.

HIŠNI LJUBLJENČKI ZA SABO PUŠČAJO NERED
Obljuba za lastnike hišnih ljubljenčkov (P.O.O.P. - Pet Owner Official Promise)* pomeni, da se bo vaš robotski sesalnik Roomba j9+ izognil kakcem vašega hišnega ljubljenčka. Če tega ne stori, vam bomo vašega robota brezplačno zamenjali.

3-STOPENJSKI ČISTILNI SISTEM OPRAVI Z DELOM
Patentiran sistem čiščenja za temeljito čiščenje v treh korakih uporablja dvojne gumijaste krtače za več površin, krtačo za robove in kote in 100% močnejše* sesanje.

2 PREHODA ČIŠČENJA. 0 SPUŠČENIH MEST
Vodilna navigacija v industriji in možnost 2 prehodov čiščenja, omogočata robotskemu sesalniku Roomba®, da se giblje po vašem domu v urejenih, učinkovitih vrstah in očisti od stene do stene, brez izpuščenih mest. S prekrivanjem prehodov vaš robot premišljeno in logično čisti po različnih vrstah tal.

ČISTI TAM, KJER MU POVESTE DA NAJ ČISTI
Povežite ga z glasovnimi asistenti kot so Alexa, Siri ali Google* in izdajte ukaze, kot so " Tell Roomba to clean the kitchen." In lotila se bo čiščenja.

ČUDOVIT DIZAJN, NARAVNOST ZA VAŠ DOM
Kvalitetni materiali, elegantna silhueta in videz ščetkane kovine se združijo v premijskem dizajnu robotskega sesalnika Roomba® j9, ki se odlično prilega vašemu domu.

NAREJENO Z MISLIJO NA VAS
iRobot OS (Operacisjki Sistem) počne več kot samo čisti – povezuje se in sodeluje z vami ter vašim domom. S prilagajanjem vašemu prostoru, navadam in željam se iRobot OS lahko prilagodi na načrt čiščenja, ki je narejen po meri vašega tlorisa.

VARUJEMO VAŠE PODATKE
Uporabljamo le najvišje standarde šifriranja podatkov in vaše informacije uporabljamo le za izboljšanje vaše izkušnje in zmogljivosti vašega robota.

PODPRTI S 30 LETI IZKUŠENJ

Obljuba iRobota temelji na 30 letih strokovnosti, inovacij in odzivne storitve. Zato smo po celem svetu prodali več kot 40 milijonov hišnih robotov. Če kadarkoli potrebujete pomoč, smo le klic ali elektronsko poštno sporočilo stran.

Dodatne informacije

iRobot_Roomba_i8578+

100% MOČNEJŠE SESANJE* ZA MOČNEJŠE ČIŠČENJE

Robotski sesalnik Roomba® j9 čisti globlje*, odstranjuje sprijete živalske dlake, prah in ostanke hrane s tal in preprog s 100% močnejšim sesalnim pobiranjem*. Za učinkovito čiščenje različnih nečistoč, se sesalna moč samodejno prilagaja glede na vrsto tal.

iRobot 30 let znanja o robotiki

NASTAVITE GA IN POZABITE NA TO, PRAV ZARES

Načrtovanje s tehnologijo Dirt Detectiv je vse, kar potrebujete, da je čiščenje tal dnevno strokovno načrtovano. Dirt Detective tehnologijo daje prednost najbolj umazanim sobam in izbere idealne nastavitve za vsak prostor, s ciljem dnevno brezhibne čistoče. To je brezskrbna pot za ohranjanje čistega doma.

Čisti in kot vi želite

TOČNO VE, ČEMU SE IZOGNITI

Ovire, kot so »potičke« hišnih ljubljenčkov, polnilni kabli ali čevlji, ne bodo ovirali robotskega sesalnika Roomba j9+, da bi dokončal celotno nalogo, saj uporablja sistem navigacije PrecisionVision s prepoznavo predmetov. Ko oviro prvič opazi, vam v aplikacijo pošlje fotografijo ovire, da mu na osnovi te lahko poveste, ali naj se v prihodnosti tej oviri izogne ali čisti okoli nje. Ne samo, da se uči vašega doma; nanj reagira v realnem času.

Roomba i7 trenutku posesa umazanijo

NAMERNO SE IZOGNE KAKCEM HIŠNIH LJUBLJENČKOV - JAMČIMO

Samo iRobot vam prinaša P.O.O.P. (Pet Owner Official Promise, v prevodu; Uradna Obljuba Lastnikom Hišnih Ljublječkov)*. Zanesete se lahko na svojega robotskega sesalnika Roomba j9+, da se izogne kakcem hišnih ljubljenčkov, ali pa ga bomo brezplačno zamenjali.

celovito čiščenje z dvojnimi gumijastimi ščetkami

3-STOPENJSKI SISTEM ČIŠČENJA SVOJE DELO OPRAVI

Robotski sesalnik Roomba® j9 uporablja lastni 3-stopenjski sistem čiščenja, ki uporablja inovativni dvojni gumijasti krtači za rahlanje in dvigovanje, krtačo za robove in kote ter 100% močnejše* sesalno moč za odstranjevanje sprijetih nečistoč, kjerkoli že se te skrivajo.

Roomba® i7 se nauči vaših navad čiščenja

UREJENE VRSTE ZA TEMELJITEJŠE ČIŠČENJE

Vodilna navigacija v industriji z dvema prehodoma čiščenja omogočata robotskemu sesalniku Roomba®, da se giblje po vašem domu v urejenih, učinkovitih vrstah za čiščenje od stene do stene brez izpuščenih mest. Z medsebojnim prekrivanjem prehodov vaš robot namenoma in logično čisti različne vrste tal.

pametno čiščenje

IROBOT OS PONUJA VEČ PERSONILIZIRANIH NASVETOV KOT KATERIKOLI DRUGI ROBOT

iRobot OS se uči tako vaših navad čiščenja, kot vašega doma, in nudi vam prilagojene nasvete za pravilno čiščenje. Prejmite predloge za načrtovana čiščenja, predloge za prepovedana območja, da se lahko izogne določenim conam ali predmetom, kjer ga ne želite, ter območja čiščenja, za tiste pogosto umazane predele, kot je predel ob kavču ali pod jedilno mizo, torej cone, ki potrebujejo bolj ciljno usmerjeno čiščenje.

Postaja vedno pametnejši

ZEMLJEVID VAŠEGA DOMA USTVARI PO ENEM ČIŠČENJU

S čiščenjem lahko pričnete še hitreje. Takoj, iz embalaže, bo vaš robotski sesalnik Roomba® j9+ ustvaril popoln zemljevid vašega doma – kar 7-krat hitreje kot prej* - in bo samodejno označil vrsto vsake sobe z do 90% natančnostjo**, tako da lahko čistite kjer koli in kadar koli že po samo enem čiščenju.

Opozorilo:
*V primerjavi s prejšnjo iRobot tehnologijo mapiranja.
**Kuhinje označene z 90% natančnostjo, prepoznavanje drugih sob se lahko razlikuje in je lahko manj natančno.


iRobot zasebnost

PREMIŠLJENO, PREVIDNO IN SPOŠTLJIVO

S funkcijo za previdni način premikanja, se robotski sesalnik Roomba® j9+ spretno premika okoli vašega pohištva in drsi ob stenah, vazah in steklu gladko, na način, ki vam bo pomiril misli in odgnal skrbi.

iRobot sesalniki servis

PRIDITE DOMOV NA ČISTO

Z iRobot OS (operacijski sistem) lahko nastavite, da prične s čiščenjem ko odidete od doma, in se ustavi, ko se vrnete, tako da boste opazili samo čistočo, nikoli pa samega čiščenja. "Uživajte v čistem domu in svojem dnevu."

iRobot zasebnost

CELOTNO UPRAVLJANJE Z IROBOT HOME APLIKACIJO

S funkcijo 'Ne moti' lahko načrtujete čas za počitek, ko robot ne bo čistil ali se praznil.

iRobot sesalniki servis

VARUJEMO VAŠE PODATKE

Stranke zaupajo izdelkom iRobot, da bodo skrbeli za njihove domove. Danes je to zaupanje bolj pomembno kot kdajkoli prej. Uporabljamo le najvišje standarde šifriranja podatkov in vaše informacije uporabljamo le za izboljšanje vaše izkušnje in učinkovitost vaših robotov.