j7 featuers

Mogočno čiščenje, brez napora.

Vodilne lastne inovacije, kot so 3-stopenjsko čiščenje, dvojni krtači za več vrst tal, senzorji za zaznavanje umazanije in edinstvena krtačka za čiščenje robov in kotov, omogočajo našim robotom, da se spopadejo večjimi umazanijami in zagotovijo močno čiščenje, brez da bi rabili dvigniti prst.

Clean base bag comparison

Clean Base® samodejno odstranjevanje umazanije

Praha in umazanije se vam ne bo potrebno dotakniti do 60 dni, saj bo vaš robot Roomba® s samodejno postajo Celan Base®, ta čas sam sebe praznil v zaprto vrečko.

i3+ Comparison

Dvojni gumijasti krtački za več vrst tal

Namesto enojne krtačke z mehko ščetino, Roomba® sesalni roboti uporabljajo dvojni gumijasti krtači, ki delujeta vzajemno. Dlake hišnih ljubljenčkov pobereta, ne da bi se zapletle vanje.

Roomba j7

Tehnologija Dirt Detect™

Področja, ki so bolj obremenjena, kot npr. v hodniku zaradi nanošenega peska, ali v jedilnici, kjer so tla polna drobtin, so zahvaljujoč senzorjem Dirt Detect™, deležna dodatnega osredotočenega čiščenja robotskega sesalnika Roomba®. Samo pri iRobot.

Prilagaja se vašemu življenju, premišljeno.

Operacijski sistem iRobot se premišljeno nauči vašega urnika in ves čas nadaljuje z učenjem. Od analiziranja vaših želja do sinhronizacije z drugimi pametnimi napravami, naši izdelki prinašajo novo stopnjo inteligence, ki se brez težav prilegajajajo vašemu življenju, tako da lahko pozabite na čiščenje in se osredinite na stvari, ki resnično štejejo.

j7+ iRobot OS overlay

Čiščenje po predmetih

Namesto le osnovnega načina čiščenja, kartiranje Imprint™ Smart omogoča robotu usmeritev k čiščenju točno določene točke, na primer pod jedilno mizo, z uporabo iRobot Home aplikacije ali s pomočjo glasovnih asistentov*.

m6 with smart map

Čiščenje med vašo odsotnostjo

Z iRobot OS lahko nastavite robota, da začne s čiščenjem, ko zapustite dom, in se ustavi, ko se vrnete.

j7 detection

Zaznavanje predmetov

Robot Roomba® j7+ uporablja sistem PrecisionVision Navigation za prepoznavanje in izogibanje oviram, kot so »potičke« hišnih ljubljenčkov, polnilni kabli, nogavice in čevlji, v realnem času.

j7 with app overlay

Neskončne možnosti, personalizirane.

Čistite natančno tako, kot želite, z aplikacijo iRobot Home, ki jo poganja iRobot OS. Ustvarite večnivojski podroben zemljevid svojega doma, prilagojene rutine čiščenja, uživajte v sezonskih predlogih in intuitivni integraciji s pametnimi pomočniki za glasovno aktivacijo *, tako da imate prilagojen nadzor nad čiščenjem na dlani.

j7 with dog laying

Vse, kar vam je pomembno, je zajeto

Zanesljivost, podprta s storitvijo - to je obljuba iRobot-a. Izdelujemo robote, ki trajajo, zasnovane z mislijo na vas in podprte z odzivno službo za stranke. Če kdaj potrebujete pomoč, so vam na voljo izkušeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali po e-pošti, da hitro odgovorijo na vaša vprašanja, tako da lahko mirno spite, saj veste, da ste vi in vaš dom zajeta v našo storitev.

past innovations banner

Pretekle inovacije, omogočajo prihodnost.

Več kot 30 let je že inovativnost vgrajena v vse, kar počnemo. To inovativnost vam prinašamo z načrtovanjem in gradnjo robotov, ki izboljšujejo življenje vas in vaše družine.

1 Deluje z glasovnimi asistenti Google, Alexa in Siri. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovna znamka Amazon.com ali njihovih partnerjev. Google je blagovna znamka Googla LLC. Siri je blagovna znamka Apple Inc., registrirana v ZDA in ostalih državah in regijah.